Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
lefolyótisztítás otthon

Lefolyótisztítás otthon – praktikák

lefolyótisztítás otthon

Lefolyótisztító praktikák otthonra

Ha nem tud hogyan megszabadulni a kellemetlen szagoktól a fürdőszobában, ha már elege van abból, hogy a mosogatás órákig tart, mert nem folyik le rendesen a víz, ha kikészült attól, hogy a tusoláskor állandóan pocskolnia kell a le nem folyó vízben, akkor itt az ideje, hogy tegyen ez ellen. 

Duguláselhárító Mester az év bármely napján: 06 20 9 420 586

A lefolyótisztítás otthon is könnyedén elvégezhető, de akár hívhat hozzá szakembert is. Nézzük, hogy milyen helyzetekben és hogyan lehet megoldani otthon is a lefolyótisztítást, és mikor van már szükség mesterre és a kiváló eszközeire.

A konyhai és a fürdőszobai lefolyók sokszor dugulnak el, de ezek talán nem okoznak olyan nagy problémákat a háziasszonyoknak, mint például a WC eldugulása, vagy amikor a csőrendszerben valahol alakul ki ez a kellemetlenség. Sokszor, amikor a WC dugul el, akkor csak a pumpa az, ami segíthet, ám ha az sem képes megoldani a problémát, akkor tényleg a mesterre hárul a feladat. A kültéri dugulást jobb ha nem is próbáljuk magunk megjavítani, főleg ha nem vagyunk duguláselhárító mesterek, azt jobb a szakemberre bízni, még mielőtt laikusként valami komolyabb kárt hagyunk a rendszerben. Más a helyzet azonban a konyhai és a fürdőszobai lefolyókkal.

A lefolyótisztítás otthon könnyedén elvégezhető a konyhai és a fürdőszobai lefolyók esetében. A konyhában általában valamilyen ételmaradék, esetleg a mosogatószer és a zsíroldószer okozhat dugulást. Sokan nem tudják, hogy a túl sok mosogatószer nem éppen kedvező a lefolyóknak, és akár attól is képesek eldugulni, főleg akkor, ha hideg vízzel mosogatunk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a konyhai kis bojlerek mellett, amelyek nem tudnak a folyó mosogatás teljes idejére meleg vizet biztosítani, többször alakul ki dugulás. Talán azt nem kell magyarázni, hogy hogyan előzhető ez meg.

A fürdőszobai lefolyódugulás is akkor alakul ki, amikor idegen dolgok kerülnek a lefolyóba, például haj, szőrszálak, esetleg papírdarabkák, de hasonlóan a mosogatószerhez, itt a sampon és a kencék okozzák a legnagyobb bajt, amelyek nem oldódnak fel teljesen a vízben és úgy kerülnek a csőbe.

A lefolyótisztítás otthon, házi praktikákkal a legegyszerűbb. Először is ki kell próbálni, hogy hogyan működik a lefolyónk, ha például havonta átöblítjük egy kis szódabikarbónás ecetes vízzel. Ezt akkor is érdemes elvégezni, ha nincs dugulás, ekkor ugyanis csak átmossuk vele a lefolyót, ahonnan a kisebb dugulások eltűnnek így, nem okozva nagyobbat. Ha már kialakult a dugulás, akkor érdemes kissé erősebb szert keverni, és azzal végezni a lefolyótisztítás otthon műveletét. Akkor, amikor ez sem segít, akkor a következő lépés a bolti vegytisztító szer lehet, ha azonban ez se oldja fel a szennyeződést és lerakódást, akkor bizony máshol kell keresni a problémát, ami már a szakember feladata lesz.

A lefolyótisztítás otthon egyszerű, de ha nem sikerül, akkor nem kell erőltetni és inkább a mestert kell hívni.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XII.kerület padló lefolyó dugulás Duguláselhárítás Budapest csatorna dugulás szennyvízhálózat csőtisztító spirál bűzelzáró duguláselhárítás XVII.kerület olcsó csatornatisztítás lefolyó lejtése duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás házilag duguláselhárítás falbontás nélkül dugulás nedves törlőkendő mosogató lefolyó tisztítása mosogató dugulás Lefolyótisztítás duguláselhárítás XXII.kerület wc dugulás duguláselhárítás ár Dugulás elhárítás duguláselhárítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése eldugult padlóösszefolyó lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás VI.kerület csatornaszag társasház mosogató csatorna tisztítás vízvezeték szerelés duguláselhárító mosogató duguláselhárítás házilag wc csésze mosdó dugulása szennyvízcsatorna wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás árak duguláselhárítás XV.kerület szennyvíz bekötés lefolyótisztítók akciós duguláselhárítás eldugult mosogató szifon duguláselhárítás V.kerület lefolyó dugulás megszűntetése olcsó duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás lefolyó tisztítása házilag dugulás elhárítás Budapest dugulás megszüntetése Budapest wc duguláselhárítás házilag mosogató lefolyó duguláselhárítás Budapesten mosdó lefolyó dugulás kellemetlen szagok dugulás wc lefolyó dugulás okai duguláselhárítás 7.kerület csatornatisztítás eldugult mosogató mosogatógép eldugult mosdó duguláselhárítás II.kerület tisztító idom Eldugult WC duguláselhárítása mosogató lefolyó dugulás Lefolyótisztító padlószifon duguláselhárítás XXI.kerület Lefolyótisztítás házilag mosdó dugulása ellen vízvezeték szennyvíz bekötése wc duguláselhárítás duguláselhárítás I.kerület csatornatisztítás házilag Eldugult WC duguláselhárítás VII.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás Csepel esővíz Lefolyótisztító szer duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XIV.kerület dugulás elhárítása vízvezeték szerelő dugulások duguláselhárítás XXIII.kerület csatorna dugulás elhárítás csőtörés wc lefolyó dugulás lefolyó dugulás duguláselhárítás XIII.kerület csatornaszellőztetés lefolyó duguláselhárítás fix áron lefolyó tisztítás duguláselhárítás VIII.kerület csatorna csőtörés csatornakamerázás duguláselhárítás XVIII.kerület Árak duguláselhárítás III.kerület dugulás Budapest Eldugult mosogató duguláselhárítása Lefolyótisztítás Budapest csatornaszag megszüntetése búraszifon lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XVI.kerület padlóösszefolyó lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás XX.kerület mosdó duguláselhárítás 10. ker Wc dugulás megszüntetése mosogató dugulás házilag duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás IX.kerület mosdó duguláselhárítás házilag
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés