lefolyótisztítás otthon

Lefolyótisztítás otthon – praktikák

lefolyótisztítás otthon

Lefolyótisztító praktikák otthonra

Ha nem tud hogyan megszabadulni a kellemetlen szagoktól a fürdőszobában, ha már elege van abból, hogy a mosogatás órákig tart, mert nem folyik le rendesen a víz, ha kikészült attól, hogy a tusoláskor állandóan pocskolnia kell a le nem folyó vízben, akkor itt az ideje, hogy tegyen ez ellen. 

Duguláselhárító Mester az év bármely napján: 06 20 9 420 586

A lefolyótisztítás otthon is könnyedén elvégezhető, de akár hívhat hozzá szakembert is. Nézzük, hogy milyen helyzetekben és hogyan lehet megoldani otthon is a lefolyótisztítást, és mikor van már szükség mesterre és a kiváló eszközeire.

A konyhai és a fürdőszobai lefolyók sokszor dugulnak el, de ezek talán nem okoznak olyan nagy problémákat a háziasszonyoknak, mint például a WC eldugulása, vagy amikor a csőrendszerben valahol alakul ki ez a kellemetlenség. Sokszor, amikor a WC dugul el, akkor csak a pumpa az, ami segíthet, ám ha az sem képes megoldani a problémát, akkor tényleg a mesterre hárul a feladat. A kültéri dugulást jobb ha nem is próbáljuk magunk megjavítani, főleg ha nem vagyunk duguláselhárító mesterek, azt jobb a szakemberre bízni, még mielőtt laikusként valami komolyabb kárt hagyunk a rendszerben. Más a helyzet azonban a konyhai és a fürdőszobai lefolyókkal.

A lefolyótisztítás otthon könnyedén elvégezhető a konyhai és a fürdőszobai lefolyók esetében. A konyhában általában valamilyen ételmaradék, esetleg a mosogatószer és a zsíroldószer okozhat dugulást. Sokan nem tudják, hogy a túl sok mosogatószer nem éppen kedvező a lefolyóknak, és akár attól is képesek eldugulni, főleg akkor, ha hideg vízzel mosogatunk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a konyhai kis bojlerek mellett, amelyek nem tudnak a folyó mosogatás teljes idejére meleg vizet biztosítani, többször alakul ki dugulás. Talán azt nem kell magyarázni, hogy hogyan előzhető ez meg.

A fürdőszobai lefolyódugulás is akkor alakul ki, amikor idegen dolgok kerülnek a lefolyóba, például haj, szőrszálak, esetleg papírdarabkák, de hasonlóan a mosogatószerhez, itt a sampon és a kencék okozzák a legnagyobb bajt, amelyek nem oldódnak fel teljesen a vízben és úgy kerülnek a csőbe.

A lefolyótisztítás otthon, házi praktikákkal a legegyszerűbb. Először is ki kell próbálni, hogy hogyan működik a lefolyónk, ha például havonta átöblítjük egy kis szódabikarbónás ecetes vízzel. Ezt akkor is érdemes elvégezni, ha nincs dugulás, ekkor ugyanis csak átmossuk vele a lefolyót, ahonnan a kisebb dugulások eltűnnek így, nem okozva nagyobbat. Ha már kialakult a dugulás, akkor érdemes kissé erősebb szert keverni, és azzal végezni a lefolyótisztítás otthon műveletét. Akkor, amikor ez sem segít, akkor a következő lépés a bolti vegytisztító szer lehet, ha azonban ez se oldja fel a szennyeződést és lerakódást, akkor bizony máshol kell keresni a problémát, ami már a szakember feladata lesz.

A lefolyótisztítás otthon egyszerű, de ha nem sikerül, akkor nem kell erőltetni és inkább a mestert kell hívni.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés