Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
Lefolyótisztítás házilag lehetséges

Lefolyótisztítás házilag – lehetséges?

Lefolyótisztítás házilag lehetséges

Hogyan tisztítsuk lefolyóinkat házilag

Eldugult a lefolyó a fürdőszobában vagy a konyhában? Ételmaradékok úsznak a mosogatóban? A hajszálak elzárták a kád lefolyójának útját? A házi praktikák nem segítenek, de már nem mer több vegyszert önteni a lefolyóba?

Hívja a duguláselhárító mestert, aki képes megszüntetni a kellemetlen problémát. 0620 9 420 586

Ha nem folyik le a víz az nagyon sok kellemetlenséget képes okozni. Nem csak a mellékhelyiségben, de a fürdőszobában és a konyhában is rendkívül kellemetlen az eldugult lefolyó. A kellemetlen szagok mellett egészségtelen is a környezetnek, ha a mosogatóban ételmaradványok úszkálnak, vagy a toalett van tele le nem húzott ürülékkel. A dugulást fontos minél előbb megszüntetni, hiszen esztétikai és egészségügyi problémákhoz is vezethet a nem megfelelően működő lefolyó.

A lefolyótisztítás házilag is lehetséges, bár a házi praktikák inkább a kisebb dugulásoknál alkalmazhatóak. Abban az esetben azonban, ha nem segítenek a házi megoldások, akkor érdemesebb minél hamarabb szakembert hívni a lefolyótisztításhoz.

A dugulást általában valamilyen olyan tárgy okozza, amely nem tud lefolyni, nem oldódik fel a vízben, fennakad a csőben stb. Fontos tehát, hogy a nem lefolyóba tartozó dolgoktól megóvjuk a lefolyót, így már akár meg is előzhetjük a kellemetlen dugulást. A dugulás azonban bármilyen odafigyelés mellett is létrejöhet, hiszen bárhogyan is, a sok évig használt lefolyók elhasználódnak és berakódnak.

A lefolyótisztítás házilag történhet a különféle házi praktikákkal, mint például a szódabikarbóna, a sütőpor, trisó, bórax, ecet, citromsav vagy citromlé használatával. Ezek mind olyan szerek, amelyek megtalálhatóak a konyha alapfelszerelésében, vagy nagyon olcsóan beszerezhetőek. Ezekkel kiválóan megszüntethető az enyhe dugulás, hiszen ezen termékek mindegyike valamilyen erősségben maró hatású. Fontos azonban tudatában lenni annak, hogy melyik anyagokat használjuk együtt, és hogy melyikből mennyit használjuk, hiszen a lefolyótisztítás házilag akár fordítva is elsülhet, hiszen a túl sok maró anyag nem csak a berakódást oldja fel, hanem képes kimarni akár a műanyag csöveket is.

Ha a lefolyótisztítás házilag nem működött, akkor ne öntsön még több vegyszert vagy konyhai anyagot a lefolyóba, mert azzal csak nagyobb kárt tesz benne. Hívjon inkább szakembert, aki képes a megfelelő eszközökkel, akár vegyszermentesen tisztítani a lefolyóját.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

duguláselhárítás X.kerület társasház csatornakamerázás akciós duguláselhárítás mosdó eldugult mosdó csatorna dugulás duguláselhárítás 6.kerület lefolyó lejtése duguláselhárítás kellemetlen szagok mosogató duguláselhárítás Lefolyótisztítás duguláselhárítás XIX.kerület wc dugulás wc csésze csatorna csőtörés Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXII.kerület mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás XVII.kerület bűzelzáró dugulás Lefolyótisztítás Budapest csatornatisztítás csatornatisztítás házilag duguláselhárítás XII.kerület Eldugult WC mosdó lefolyó dugulás mosogató duguláselhárítás házilag wc lefolyó dugulás mosogató dugulás esővíz tisztító idom lefolyó tisztítás duguláselhárítás ár duguláselhárítás XIV.kerület lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás XI.kerület szennyvízhálózat duguláselhárítás XIII.kerület lefolyó duguláselhárítás padlószifon dugulás elhárítása duguláselhárítás III.kerület wc duguláselhárítás duguláselhárító padló lefolyó dugulás duguláselhárítás árak duguláselhárítás bontás nélkül mosdó duguláselhárítás házilag mosogatógép Wc dugulás megszüntetése lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás XVI.kerület mosdó dugulása lefolyótisztítás otthon vízvezeték szerelés duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül szennyvíz bekötés Dugulás elhárítás eldugult mosogató szifon lefolyó dugulás elhárítás mosogató lefolyó tisztítása vízvezeték szerelő dugulás Budapest Árak duguláselhárítás II.kerület Budapest eldugult mosogató duguláselhárítás olcsón Eldugult WC duguláselhárítása dugulás megszüntetése olcsó duguláselhárítás dugulás wc Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás Csepel mosdó lefolyó dugulás megszűntetése vízvezeték duguláselhárítás 7.kerület mosogató lefolyó lefolyó duguláselhárítás XV.kerület csatornaszag megszüntetése csatorna tisztítás padlóösszefolyó eldugult padlóösszefolyó lefolyó dugulás mosdó dugulása ellen csatornaszag csatornaszellőztetés duguláselhárítás IV.kerület mosogató dugulás házilag duguláselhárítás I.kerület szennyvíz bekötése eldugult mosdó duguláselhárítása wc lefolyó dugulás megszüntetése wc duguláselhárítás házilag lefolyótisztítók Lefolyótisztító szer mosogató dugulások duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás VII.kerület szennyvízcsatorna csatorna dugulás elhárítás csőtisztító spirál lefolyó dugulás okai duguláselhárítás IX.kerület olcsó csatornatisztítás dugulás elhárítás Budapest Lefolyótisztítás házilag búraszifon duguláselhárítás 10. ker nedves törlőkendő csőtörés Lefolyótisztító
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés