Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

A lefolyó duguláselhárítása saját kezűleg

 

Lefolyó duguláselhárítása saját kezüleg

Lefolyó dugulás megszüntetése

A makacsul eldugult lefolyó minden háziasszony rémálma. Legyen szó akár a konyhai, akár a fürdőszobai lefolyó eldugulásáról, annak elhárítása vagy kitisztítása mindig fáradtságos és költséges feladat. Sokan kipróbálják a sokadik, méregdrága, boltban kapható lefolyótisztítót, amelyek közül csak igen kevés váltja be a hatékonyságról szóló ígéreteket. Ha a különböző házi lefolyó duguláselhárító praktikákat is mind bevetettük már, és egyikkel sem jártunk sikerrel, akkor sajnos ideje a kezünkbe venni az irányítást és a villáskulcsot, és nekiesni a lefolyó szerelésének! Természetesen vannak olyan komoly lefolyó dugulások, melyek esetében már mi sem tehetünk semmit, hanem muszáj szakembert hívnunk azok megszüntetésére.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Előkészületek

Mielőtt nekiesnénk a lefolyó dugulás megszüntetésének, érdemes nekivetkőzni a dolognak, hiszen itt nem éppen tiszta munkáról van szó. Öltözzünk hát olyan kényelmes ruhába, amely a célnak megfelel, tehát nem sajnáljuk, ha kissé koszos lesz. Húzzunk gumikesztyűt és tegyük szabaddá a lefolyó körül lévő terepet, pakoljunk el mindent, ami akadályozhat bennünket az eldugult lefolyó tisztításában. Javasolt még egy száraz rongyot helyeznünk a lefolyó alá, hiszen annak szerelése közben nagy mennyiségű víz fog kifolyni a csőből. A szerelés megkezdése előtt érdemes még utoljára megpróbálkozni a jó öreg WC pumpával, hátha ez az utolsó löket szükséges a sikerhez. Fontos, hogy a pumpát úgy helyezzük a mosogató lefolyóra, hogy a maximális vákuum hatást érhessünk el vele pumpálás közben. Ha ez sem sikeres, akkor tényleg jöhet a szerelés.

A házi lefolyótisztítás folyamata

Első lépésként lazítsuk meg egy fogóval a lefolyócsövön lévő záró gyűrűket, hogy a cső tartalma kiürülhessen az előzőleg aláhelyezett vödörbe. Miután ez megtörtént, és mindkét szorítógyűrűt lecsavartuk, fordítsuk oldalra a lefolyócsövet és piszkáljuk ki belőle a dugulást okozó szennyeződéseket, lerakódásokat egy hosszú pálca vagy csavarhúzó segítségével. Mikor ezzel végeztünk, ellenőrizzük az U-alakú cső mindkét végénél, hogy nem maradt-e benne dugulást okozó szennyeződés. Ha a cső üres, akkor szereljük vissza, de ügyeljünk rá, hogy az összes alátét és tömítőgyűrű a helyére kerüljön. A folyamat végén jó szorosan húzzuk meg a szorítógyűrűket, majd nyissuk meg a csapot. Ha a víz akadálytalanul lefolyik és a lefolyó sehol sem szivárog, akkor jó munkát végeztünk!

Lefolyó dugulás elhárítás 06 20 9 420 586

Címkék

szennyvíz bekötés duguláselhárítás azonnal csatornatisztítás házilag mosogató duguláselhárítás házilag Lefolyótisztító szer mosdó dugulása lefolyótisztítók dugulás megszüntetése mosogató duguláselhárítás bontás nélkül dugulás wc duguláselhárítás mosogató lefolyó eldugult mosogató szifon szennyvízhálózat wc lefolyó dugulás megszüntetése Budapest lefolyó tisztítása házilag mosogató duguláselhárítás wc csésze padlószifon esővíz padlóösszefolyó dugulás elhárítás Budapest mosogató dugulás házilag dugulás Lefolyótisztítás csatorna dugulás elhárítás mosogató dugulás mosogatógép Dugulás elhárítás duguláselhárítás VIII.kerület Lefolyótisztítás Budapest bűzelzáró duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás házilag társasház duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás XXI.kerület olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás III.kerület Wc dugulás megszüntetése tisztító idom csatorna csőtörés vízvezeték nedves törlőkendő lefolyó dugulás duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás 6.kerület akciós duguláselhárítás duguláselhárítás XIII.kerület Árak duguláselhárítás IV.kerület Eldugult WC mosdó duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás 7.kerület lefolyó dugulás megszűntetése vízvezeték szerelő lefolyó tisztítás duguláselhárítás falbontás nélkül lefolyó lejtése duguláselhárítás XIV.kerület lefolyó duguláselhárítás mosdó lefolyó dugulás olcsó csatornatisztítás mosogató lefolyó tisztítása lefolyó dugulás elhárítás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás ár Lefolyótisztító lefolyó csatorna tisztítás duguláselhárítás árak duguláselhárítás 10. ker csatornaszag duguláselhárítás Budapesten wc dugulás wc duguláselhárítás házilag csatornaszellőztetés duguláselhárítás XXIII.kerület Duguláselhárítás Budapest duguláselhárító duguláselhárítás XI.kerület búraszifon duguláselhárítás XV.kerület vízvezeték szerelés duguláselhárítás Csepel Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XVIII.kerület eldugult mosdó dugulás elhárítása csatornakamerázás eldugult padlóösszefolyó szennyvíz bekötése csatornatisztítás eldugult mosogató szennyvízcsatorna mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VII.kerület padló lefolyó dugulás wc duguláselhárítás duguláselhárítás XII.kerület csatorna dugulás kellemetlen szagok lefolyó dugulás okai mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XIX.kerület dugulás Budapest csőtisztító spirál duguláselhárítás I.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás XVI.kerület Eldugult WC duguláselhárítása lefolyótisztítás otthon Lefolyótisztítás házilag mosdó dugulása ellen dugulások csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás X.kerület csőtörés mosdó lefolyó dugulás megszűntetése
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés