Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
lefolyó dugulás okai

Lefolyó dugulás okai

lefolyó dugulás okai

Lefolyó dugulás megszüntetése

Borzalmas szagok terjengenek a konyhában, mert eldugult a lefolyó? Már nem tud mit önteni a kádba, hogy újra gyorsan és könnyedén folyjon le a víz? Ne késlekedjen tovább, keressen fel bennünket, és válassza a mi szolgáltatásunkat! Nem csak kedvező áron dolgozunk, de a feladatokat tökéletesen végezzük el! Duguláselhárító Mester: 06 20 9420 586

A lefolyó dugulás nem egy olyan égető nagy probléma, mint ahogyan azt sokan elképzelik, és sajnos elég sűrűn is előfordul, még azokban a háztartásokban is, ahol kellő odafigyeléssel fordulnak a lefolyók felé. Ennek oka, hogy bármennyire is figyel, egy idő után minden lefolyóban felgyülemlenek azok a dolgok és termékek, amelyeket nem oldanak fel a vegyszerek sem és a meleg víz sem viszi le azokat. A lefolyó dugulás létrejöhet a konyhában és természetesen a fürdőszobában is, illetve bárhol, ahol csap van és azon víz folyik át. Nézzük, hogy mik lehetnek a lefolyó dugulás legfőbb okai. Sajnos tudunk olyanokat is mondani, amelyekre biztosan nem gondolt volna.

Elsősorban gondolja végig, hogy mikor van használatban a lefolyó, hogy a vízen kívül milyen más termékek és folyadékok kerülnek a lefolyóba – ez után talán már Önnek sem lesz annyira meglepő, amiket most fel fogunk sorolni.

Mosogatás közben néha spórolni szoktak a vízzel, ami sajnos dugulást idézhet elő, hiszen a kevés víz mellett sok mosogatószert alkalmazunk, ami nem jó a lefolyónak, hiszen a kevés vízben nem oldódik fel a mosogatószer. Ugyanez a helyzet a kádban és a mosdóban is, hiszen a hajsampon, balzsam, szappan, tusfürdő és a pakolások stb. mind-mind képesek összegyűlni a lefolyóban, főleg akkor, ha kevés vízzel öblítjük le őket, de akkor még inkább, ha az a víz hideg.

A hideg víz sok esetben úgy okozza a lefolyó dugulás kialakulását, hogy nem oldja fel kellőképpen a lefolyóba kerülő vegyi anyagokat, a konyhában pedig a különféle zsiradékokat, amelyek szintén megtapadnak a csöveken. Tehát, amikor mosogat, akkor figyeljen oda arra, hogy kevés mosogatószerrel, de inkább kissé több, méghozzá meleg vízzel mosogasson – így juthat át a zsiradék és a mosogatószer is a lefolyón. Ugyanez a fürdőszobai tisztálkodás terén is.

A másik dolog – ami kissé természetesebbnek hat, mint az előző – hogy oda nem illő tárgyakat, amelyek nem bomlanak fel, ne dobjunk se a konyhai, se a fürdőszobai, se semmilyen lefolyóba. Ez pontosabban a hajra és az ételmaradékra vonatkozik, hiszen lehetséges, hogy éppen lefolyna a maradék krémleves a lefolyón, de elég nagy dugulásokat képes okozni a fel nem bomlott étel, a haj pedig egyáltalán nem tud lebomlani. Ezek elkerülése érdekében fontos egy kis szűrőt beszerezni, amellyel már könnyen meg tudjuk állítani a le nem bomló termékeket.

Odafigyeléssel, és időnkénti lefolyó tisztítással könnyedén megelőzheti a lefolyó dugulás problémáját. Ügyeljen arra is, hogy minél jobban kerülje a különféle vegyi anyagok használatát a lefolyókban.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

duguláselhárítás II.kerület esővíz mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás X.kerület mosogató lefolyó Eldugult WC duguláselhárítása wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás 10. ker mosogató duguláselhárítás eldugult mosogató szifon akciós duguláselhárítás Lefolyótisztítás duguláselhárítás mosogatógép eldugult padlóösszefolyó Árak wc lefolyó dugulás duguláselhárítás bontás nélkül vízvezeték olcsó duguláselhárítás dugulás wc lefolyótisztítók olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás 7.kerület szennyvízhálózat csatorna dugulás búraszifon szennyvízcsatorna csatorna csőtörés dugulások duguláselhárítás IX.kerület Budapest duguláselhárító Eldugult WC duguláselhárítás ár szennyvíz bekötés lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XI.kerület bűzelzáró tisztító idom dugulás megszüntetése lefolyó dugulás elhárítás lefolyó dugulás mosdó lefolyó dugulás csatornatisztítás lefolyó duguláselhárítás eldugult mosdó wc csésze padlóösszefolyó nedves törlőkendő duguláselhárítás árak mosdó duguláselhárítás házilag mosdó dugulása ellen duguláselhárítás olcsón lefolyó tisztítása házilag csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás III.kerület Lefolyótisztítás Budapest padló lefolyó dugulás duguláselhárítás XXII.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás Csepel mosdó mosogató dugulás házilag Wc dugulás megszüntetése dugulás elhárítás Budapest szennyvíz bekötése csőtörés lefolyó dugulás elhárítása mosogató dugulás duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás 6.kerület mosogató duguláselhárítás XVII.kerület csatornaszag csatornaszag megszüntetése csatornakamerázás duguláselhárítás XV.kerület lefolyó lejtése duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XIV.kerület Lefolyótisztító padlószifon vízvezeték szerelés duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás azonnal Eldugult mosogató duguláselhárítása csatorna tisztítás mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VII.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XVIII.kerület wc dugulás dugulás Budapest duguláselhárítás XXI.kerület csatornaszellőztetés duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyó dugulás okai kellemetlen szagok duguláselhárítás házilag vízvezeték szerelő duguláselhárítás XIX.kerület társasház eldugult mosdó duguláselhárítása dugulás eldugult mosogató duguláselhárítás XII.kerület Lefolyótisztító szer csőtisztító spirál duguláselhárítás XIII.kerület Duguláselhárítás Budapest Dugulás elhárítás mosogató lefolyó dugulás mosdó dugulása wc duguláselhárítás házilag lefolyó tisztítás csatornatisztítás házilag wc duguláselhárítás duguláselhárítás Budapesten
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés