Lefolyó dugulás elhárítás Budapest

Lefolyó dugulás

Lefolyó dugulás elhárítás Budapest

Lefolyó dugulás a fürdőszobában és a mellékhelyiségben is igen nagy problémákat okozhat

A lefolyók folyamatos karban tartása nagyon fontos. Ez egyaránt vonatkozik a házon belüli lefolyókra, és az udvaron találhatóakra egyaránt. Hiszen mind két esetben találkozhatunk olyan esetekkel, amikor egy olyan lefolyó dugulás keletkezik, amelyet házilag meg lehet szüntetni.

Ezt a fajta problémát első körben érdemes lehet megvizsgálni, hiszen csakis akkor tudjuk teljes egészében, hogy pontosan hogyan lehet megszüntetni a problémát, ha tisztában vagyunk az eredetével. A dugulások kialakulása igen sokrétű lehet. Függhet többek között attól is, hogy milyen módon használjuk mondjuk a mosogatót, vagy esetleg a fürdőszobát. Sajnos elkerülhetetlen mind két esetben, hogy mondjuk valamiféle idegen anyag kerüljön a csövekbe. A konyha esetében lehet ez ételmaradék, vagy egyéb zsíros dolog, amely igen rövid időn belül lerakódhat a csövek falán, majd egyre vastagabb réteget képezve létrehoz egy dugulást. Ezen felül a fürdőszobai, mosdó, kád lefolyó is rendszeres karbantartásra szorul hiszen, akaratlanul is belekerülnek a csövekbe a hajszálak, valamint a napi használat során a különféle zsírtartalmú krémek. Ezt sajnos semmilyen módon nem tudjuk megakadályozni, csak csökkenteni. Amit érdemes lehet tenni, hogy havonta egyszer leszereljük a mosdó szifonját, majd az ott összegyűlt dolgokat kitisztítjuk belőle. Ugyanis a fürdőszoba esetében a szifon az, amely a szűk keresztmetszet lehet. Ezen felül a fürdőszobában is érdemes lehet a vízkőoldó mellett lefolyó tisztítót is használni, hiszen másképp nem tudjuk a csövek faláról eltávolítani a lerakódott szennyeződéseket. Amennyiben ezt is legalább két havonta elvégezzük, még a problémás területeken is csökken a dugulás veszélye. Ezen felül a mellékhelyiségben is folyamatos figyelmet kell fordítani arra, hogy a WC ne legyen dugulás áldozata. Nagyon fontos, hogy semmiféle káros anyagot ne öntsünk bele, még ételmaradékokat sem, hiszen így könnyen egy dugulással találhatjuk szembe magunkat. Csakis WC papírt használjunk, hiszen csakis ez a speciális anyag képes arra, a víz hatására azonnal elázzon. A WC esetében a dugulás igen komoly probléma lehet, így érdemes rá rendszeresen oda figyelni és nagyobb hangsúlyt fordítani a megelőzésre.

Lefolyó dugulás elhárítása speciális csatornatisztító berendezéssel +36 20 9 420 586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés