Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
Mosogato Lefolyo Tisztitas

Házilag is végezhető mosogató lefolyó tisztítás?

Mosogato Lefolyo Tisztitas

Mosogató lefolyó tisztítás házilag


Ha kisebb mértékű a dugulás, akkor azt lehetőség van házilag is megszüntetni. Ilyenkor minden háztartásban megtalálható anyagokkal, mint pl. ecettel vagy szódabikarbónával, fel tudjuk oldani azt a zsíros szennyeződést a csőben, amely útját állja a lefolyó víznek. A mosogató lefolyó tisztítást lehet csőgörénnyel is végezni, amely mechanikai úton szünteti meg a dugulást, vagyis ezt egészen addig toljuk a csőben, amíg az át nem szakítja a dugulásos részt.

Szét is lehet szedni a mosogató lefolyó részét, persze csak a felső szakaszt. Szerencsénk van, ha itt van a dugulás, hiszen így a lehető legkönnyebben tudjuk megoldani a problémát. A mosogató lefolyó tisztításhoz szakember akkor kell, ha olyan helyen van eldugulva a cső, ahova házi szerszámmal nem érünk el és semmilyen zsíroldó készítmény sem tudja megszüntetni az akadályt. Akik duguláselhárítással foglalkoznak, ők rendelkeznek olyan eszközökkel, amelyekkel az egész csőhálózatot át lehet mosni.

Kamerás vizsgálattal pontosan fel is lehet deríteni azt, hogy merre van dugulás. A mosogató lefolyó tisztítás egy olyan ügy, amely nem tűrhet halasztást, így ha azt tapasztaljuk, hogy már hosszabb ideje lassan megy le a víz, utóbb pedig már csak pumpa segítségével, akkor érdemes utána járni, hogy mi okozza a dugulást. Hogy ne kerüljön sor mosogató lefolyó tisztításra, használjunk szűrőt, amely felfogja a szennyeződést, így mosogatáskor az ételmaradék nem tud bejutni a csőbe és ott lerakódni. Elmondható, hogy a mosogató lefolyó tisztítás dugulási szempontból az egyik legkönnyebben kezelhető probléma.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Duguláselhárító mester

Címkék

Lefolyótisztítás házilag Dugulás elhárítás Eldugult WC duguláselhárítása vízvezeték duguláselhárítás 6.kerület lefolyó dugulás mosogató dugulás házilag lefolyó vízvezeték szerelő duguláselhárítás 7.kerület lefolyó dugulás okai dugulások wc duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás Budapesten olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás fix áron duguláselhárító padlószifon mosogató dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás bontás nélkül Budapest Eldugult WC dugulás wc eldugult mosdó vízvezeték szerelés csatornaszag megszüntetése wc csésze duguláselhárítás árak dugulás Budapest lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XXI.kerület wc duguláselhárítás Eldugult mosogató duguláselhárítása eldugult mosogató eldugult mosogató szifon társasház csatorna csőtörés duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás 10. ker lefolyótisztítók lefolyó duguláselhárítás szennyvíz bekötése lefolyó tisztítás csatornatisztítás Wc dugulás megszüntetése wc dugulás mosogató lefolyó duguláselhárítás XIV.kerület Lefolyótisztítás szennyvízhálózat duguláselhárítás ár csatorna dugulás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás olcsón olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XIII.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése mosdó duguláselhárítás házilag esővíz lefolyó lejtése duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XVII.kerület lefolyó tisztítása házilag padlóösszefolyó mosdó lefolyó dugulás akciós duguláselhárítás mosdó dugulása ellen csatornaszellőztetés Lefolyótisztító tisztító idom mosdó dugulása csőtisztító spirál Lefolyótisztító szer mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás XII.kerület lefolyótisztítás otthon bűzelzáró duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás X.kerület wc lefolyó dugulás csatornatisztítás házilag duguláselhárítás XVI.kerület csatornaszag mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás III.kerület padló lefolyó dugulás duguláselhárítás XXII.kerület szennyvízcsatorna Duguláselhárítás Budapest mosogató dugulás csatorna tisztítás dugulás Árak duguláselhárítás XX.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása csatorna dugulás elhárítás csatornakamerázás duguláselhárítás XV.kerület szennyvíz bekötés duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás házilag dugulás elhárítása Lefolyótisztítás Budapest csőtörés mosdó mosogató duguláselhárítás házilag mosogatógép kellemetlen szagok duguláselhárítás XIX.kerület búraszifon mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XI.kerület nedves törlőkendő dugulás megszüntetése duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás VII.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés