Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

Házi praktikák

Házi praktikák, melyek segíthetnek megszüntetni a lefolyó dugulást.

Mint minden területen, az eldugult lefolyó okozta problémák elhárítására is léteznek úgynevezett házi praktikák. Mivel a legtöbb esetben a dugulás a konyhában, a mosogató környékén alakul ki, így a házi praktikákra igazán itt van szükség.

eltomodott lefolyoAmennyiben azt tapasztaljuk, hogy egy dugulás kezd kialakulni, egyre lassabban folyik le a víz a mosogatóból, érdemes lehet a lefolyócsöveket és a szifont ellenőrizni. Sokan használnak cső és búra szifon helyet műanyag flexibilis lefolyó bekötőcsöveket. Mely előnyei mellet, a mindennapos használat mellet, hátrányai is lehetnek. Nagy előnye, hogy mindenfajta szakértelem és minimális szerszám használatával felhelyezhető. Nem kell, a pvc lefolyócsöveket méretre vágni, melegíteni, ragasztani. A kevesebb cső és szifon csatlakozás miatt kevesebb helyen csöpöghet és folyósodhat meg. Mivel ezek a lefolyócsövek nem merevek, és nyújthatók, vigyáznunk kell, hogy ne húzzuk, nyújtsuk, teljesen ki. Mivel minél jobban meg van nyújtva annál, jobban elveszti merevségét. Figyeljünk arra is, hogy mindenképp alakítsunk ki bűzzárt, különben visszaáramlik a csatornaszag. Mivel belső felülete nem sima, hanem redős, idővel a rendszerbe bekerült ételmaradék itt lerakódhat. Amennyiben ez így van, szedjük szét a lefolyót és tisztítsuk ki a gégecsövet. Amennyiben ezzel is megvagyunk, és még mindig azt tapasztaljuk, hogy a lefolyó még mindig nem látja el megfelelően a feladatát, érdemes lehet néhány otthon is megtalálható szerrel megkísérelni a probléma megoldását.

Zsíros lerakódások elkerülése, megszüntetése

A dugulás ellen, zsíros lerakódások megelőzésére használhatunk lefolyótisztító szereket. Dugulás ellen javasolt a trisó használata némi forró vízzel, amellyel érdemes lehet átmosni az egész rendszert. A trisó igen magas zsíroldó hatású, így könnyedén meg tudja oldani a problémát. Amennyiben ez a keverék nem nyújt megoldást, érdemes lehet ecettel keverni és így átmosni a rendszert, hiszen így nem csak a lerakódott zsírt tudjuk eltüntetni a lefolyócsövek faláról, de az esetlegesen lerakódott vízkövet is. Amint a dugulást sikerült megszüntetni, ellenőrizzük le, hogy mindent megfelelően raktunk-e össze, hiszen ha ezek után a mosogató szifon elkezd csöpögni, az sem lesz túl szép látvány. Házilagos szerelés után a konyhabútorunk védelmében érdemes a mosogató szifon alá egykét napra egy edényt helyezni, így ha kiderül, fogy nem jól raktuk össze a mosogatószifont és csöpög vagy szivárog, megelőzhetjük a konyhabútor szétázását. Ha a fentebb felsorolt házi praktikák egyáltalán nem mutatnak javulást, érdemes lefolyótisztító szakember segítségét kérnünk.

Eldugult mosogatószifon tisztítása, elzsírosodott lefolyócső gépi tisztítása 06 20 9420 586

Címkék

duguláselhárítás 10. ker akciós duguláselhárítás duguláselhárítás X.kerület vízvezeték szerelés duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás II.kerület dugulás wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás padlószifon búraszifon duguláselhárítás árak csatornatisztítás házilag mosogató duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület padló lefolyó dugulás Lefolyótisztító szer szennyvízcsatorna csatorna tisztítás wc csésze eldugult mosdó duguláselhárítása lefolyó duguláselhárítás Wc dugulás megszüntetése Eldugult mosogató duguláselhárítása tisztító idom lefolyó wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás 6.kerület padlóösszefolyó csatornaszellőztetés csatorna dugulás elhárítás lefolyótisztítók eldugult padlóösszefolyó mosdó duguláselhárítás V.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése szennyvíz bekötés szennyvízhálózat duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás XXII.kerület olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás XVI.kerület mosogató dugulás mosdó dugulása lefolyótisztítás otthon mosogató lefolyó tisztítása vízvezeték csatornatisztítás duguláselhárítás IV.kerület Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás XXI.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás III.kerület lefolyó tisztítása házilag szennyvíz bekötése duguláselhárítás Csepel Lefolyótisztító lefolyó tisztítás dugulás duguláselhárítás bontás nélkül bűzelzáró duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XVIII.kerület lefolyó dugulás okai eldugult mosogató esővíz dugulás Budapest duguláselhárítás VI.kerület mosogató lefolyó Budapest dugulás megszüntetése duguláselhárítás azonnal nedves törlőkendő duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás XI.kerület csatornaszag megszüntetése csatornaszag duguláselhárítás XX.kerület Eldugult WC társasház mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VIII.kerület dugulások mosdó duguláselhárítás házilag mosogató duguláselhárítás csatorna csőtörés wc duguláselhárítás csőtisztító spirál mosogató dugulás házilag lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XIV.kerület lefolyó dugulás Árak csatorna dugulás duguláselhárítás XII.kerület Lefolyótisztítás házilag eldugult mosdó lefolyó dugulás elhárítás olcsó csatornatisztítás duguláselhárító csőtörés dugulás elhárítása Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás I.kerület wc dugulás duguláselhárítás fix áron Lefolyótisztítás mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás VII.kerület mosogató lefolyó dugulás dugulás elhárítás Budapest csatornakamerázás vízvezeték szerelő eldugult mosogató szifon kellemetlen szagok Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás ár mosdó dugulása ellen lefolyó lejtése mosogatógép Dugulás elhárítás duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás 7.kerület wc lefolyó dugulás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés