Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
eldugult padlóösszefolyó dugulás ellen

Fürdőszoba összefolyóban feljön a víz, mit lehet tenni?

eldugult padlóösszefolyó dugulás ellen

Eldugult padlóösszefolyó 

Az eldugult padlóösszefolyó bizony számos kellemetlenséget tud okozni a fürdőszobánkban. Ilyenkor ugyanis a lefelé folyó víz, ahelyett, hogy megfelelő irányban távozna a kádból, csapból, inkább visszafelé, felfelé igyekszik. Emellé gyakran társul erőteljes csatorna szag is, mely szintén nem teszi optimálissá a szorult helyzetet.

A padlóösszefolyó könnyedén eldugulhat a különböző lerakódásoktól. Ha a kád is erre van rácsatlakoztatva, akkor a hajszálak, szőrszálak is bekerülnek az iszap rétegként megtapadó szöszök közé. A jó hír az, hogyha ez a lerakódás, vagy adott esetben dugulás nem érinti a lefolyó csöveket, akkor házilag, saját kezünkkel is megoldhatjuk a problémát. A lefolyó rács eltávolítása után gondos gumikesztyű húzást követően a szifonból el tudjuk távolítani a lerakódott szennyeződéseket, így megszüntetve a probléma okát.

De mi tevőek legyünk ha kifelé árad a bűz? Igen, a kellemetlen szagok sem teszik egyszerűbbé, és harmonikussá a fürdőszobai tartózkodásunkat, így erre is gyors megoldást ildomos találnunk. A padlószifonból áradó bűzt több dolog is okozhatja. Vagy nincs a szifonra fogyasztó vezeték kötve, azaz nem folyik át rajta a mosdó, vagy a kád szennyvize, csak a kifröccsenő víz elvezetésére szolgál. Ebből következik, hogy a szifon kiszáradhat, ha nincs utánpótlás, így pedig a csatornából könnyedén visszaáramolhat a „kellemes” illatanyag. Hasonló tüneteket vehetünk észre akkor, hogyha a padlószifonból hiányzik a tisztítódugó, melyet egy parafa dugó befaragásával tudunk pótolni.

A technika fejlődésének hála érdemes most már a beszereltetéskor olyan terméket választani, mely szárazon záró pipát is tartalmaz. Ennek hála ugyanis a bűzelzáró golyónak megszűnnek a kellemetlen szagok.

Bár legtöbben a padlószifon dugulására fogják, ha visszaáramlik fürdőszobájukba a szennyvíz, jó ha tudjuk, hogy az esetek nagy részében a lefolyó alapvezeték eldugulása okozza a galibát. Ez az a pont, amikor a házi praktikák kevésnek bizonyulnak, s kézi dugulás elhárítás ide, spirál oda szakemberhez kell fordulnunk a szakszerű dugulás elhárítás érdekében.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás ár Lefolyótisztítás Budapest mosdó dugulása duguláselhárítás XVI.kerület padlószifon duguláselhárítás XII.kerület szennyvíz bekötése csatornaszellőztetés mosogató lefolyó tisztítása olcsó csatornatisztítás Lefolyótisztítás házilag lefolyótisztítók mosogatógép duguláselhárítás III.kerület Budapest dugulás Budapest mosdó lefolyó dugulás Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás azonnal eldugult mosogató szennyvízhálózat csatorna csőtörés duguláselhárítás Csepel Dugulás elhárítás eldugult mosdó vízvezeték szerelő padló lefolyó dugulás mosdó dugulás elhárítása eldugult padlóösszefolyó lefolyó duguláselhárítás csatorna dugulás elhárítás lefolyó tisztítás csatornaszag megszüntetése lefolyó dugulás okai duguláselhárítás V.kerület mosogató csatorna dugulás duguláselhárítás VIII.kerület lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás csőtörés kellemetlen szagok lefolyó csatornatisztítás duguláselhárítás fix áron Eldugult WC Lefolyótisztító mosogató duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás szennyvíz bekötés mosogató lefolyó Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XI.kerület mosogató duguláselhárítás dugulás wc csatorna tisztítás Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárító mosdó dugulása ellen mosogató dugulás házilag wc csésze duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XXII.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése nedves törlőkendő búraszifon bűzelzáró duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás olcsón csőtisztító spirál duguláselhárítás XX.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése padlóösszefolyó duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás árak dugulások lefolyó lejtése wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIV.kerület dugulás megszüntetése lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás Budapesten olcsó duguláselhárítás lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás I.kerület Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás XVII.kerület tisztító idom szennyvízcsatorna duguláselhárítás XIII.kerület Árak mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXIII.kerület vízvezeték szerelés Lefolyótisztítás akciós duguláselhárítás wc duguláselhárítás duguláselhárítás házilag eldugult mosdó duguláselhárítása dugulás elhárítás Budapest esővíz duguláselhárítás VI.kerület mosogató dugulás csatornakamerázás wc dugulás vízvezeték eldugult mosogató szifon társasház wc lefolyó dugulás csatornaszag duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás 10. ker Eldugult mosogató duguláselhárítása dugulás mosogató lefolyó dugulás csatornatisztítás házilag
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés