Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
Eldugult wc

Eldugult wc

Eldugult wc

Eldugult wc duguláselhárítása

Eldugult a wc? Már szinte minden házi praktikát bevetett, de akkor sem tudja lehúzni a wc-t? Már minden létező vegyszert a wc-be öntött, és még mindig semmi?
Ha a szag kezdi elárasztani a házat és Ön már nem tud mit tenni, ha elege van a tehetetlenségből, akkor hívja bátran a Duguláselhárító Mestert, aki a hét minden napján az Ön rendelkezésére áll, hogy kimentse Ön a bajból!
Duguláselhárító Mester, az Ön segítsége! 0620 942 0586

Az eldugult wc talán az egyik legkellemetlenebb probléma, amely a háztartásban érhet bennünket. Természetesen az eldugult lefolyó vagy a csöpögő bojler sem egy kellemes dolog, de az a toalett, amelyet nem lehet lehúzni, attól talán nincs rosszabb. A problémát azonnal meg kell oldani, hiszen a házban terjengő bűz rendkívül kellemetlen és elviselhetetlen, az eldugult wc pedig nem egy előre jelezhető probléma, hanem hirtelen, egyik napról a másikra következik be.

Sokszor az a nehézség, hogy nem talál olyan szakembert, aki azonnal meg tudná oldani az eldugult wc problémáját, pedig ha eldugult a wc, azt azonnal meg kell oldani. Emiatt a háziasszonyok elkezdik a házi praktikákat alkalmazni. Ez néha segít, főleg abban az esetben, ha nem egy nagyon vészes dugulásról van szó, ugyanakkor a házi praktikák csak ideiglenes megoldásnak bizonyulnak, hiszen a probléma hamarosan vissza fog térni.

Amikor az eldugult wc problémáját a házi praktikák sem oldják meg, akkor általában méregdrága vegyszerekkel próbálkozunk. Ez a második próbálkozás szinte minden háztartásban. Sokszor azonban nem számolunk azzal a problémával, hogy ezek a vegyszerek nem csak a dugulás okát szüntetik meg, nem csak azt az anyagot marják szét, amely a dugulást okozta, hanem a csöveket is, amellyel sokkal nagyobb problémát okozunk magunknak. A vegyszerek kis mennyiségben használhatóak és hasznosak is, fontos tehát betartani a mennyiséget, amelyet az üvegen feltüntetnek és nem önteni a vegyszerből fél óránként az eldugult wc-be.
Amikor már semmi nem segít, akkor érdemes egy duguláselhárító mestert hívni, aki képes szakértelemmel, a megfelelő szerszámokkal, nem tönkretéve, hanem megvigyázva kitisztítani a wc-t. Amikor az eldugult wc szakember kezébe kerül, akkor az elvégzett munka után szinte biztos lehet benne, hogy a dugulás nem fog visszatérni. Természetesen csak akkor nem kell többé dugulással számolnia, ha betartja a szakember tanácsait, és megválogatja, hogy mit dobál a wc-be.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás I.kerület vízvezeték szerelés lefolyó dugulás megszűntetése csatorna dugulás duguláselhárítás XXII.kerület wc dugulás wc duguláselhárítás duguláselhárítás ár duguláselhárítás II.kerület vízvezeték szennyvízhálózat duguláselhárítás XIX.kerület mosogatógép mosdó duguláselhárítás házilag szennyvíz bekötés duguláselhárítás olcsón dugulás elhárítás Budapest dugulás Budapest Lefolyótisztító wc lefolyó dugulás tisztító idom duguláselhárítás XIV.kerület Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás házilag lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás IX.kerület társasház duguláselhárítás XXIII.kerület csatornatisztítás Duguláselhárítás Budapest csatorna tisztítás duguláselhárítás XVIII.kerület lefolyó dugulás okai duguláselhárító bűzelzáró kellemetlen szagok lefolyótisztítók lefolyó dugulás dugulás wc dugulás mosdó duguláselhárítás XI.kerület dugulás elhárítása esővíz duguláselhárítás Csepel mosdó dugulása ellen Dugulás elhárítás duguláselhárítás X.kerület csőtisztító spirál lefolyó csőtörés mosogató mosdó dugulása duguláselhárítás XX.kerület dugulások Eldugult mosogató duguláselhárítása Lefolyótisztító szer mosdó lefolyó dugulás olcsó csatornatisztítás szennyvízcsatorna duguláselhárítás falbontás nélkül padlóösszefolyó lefolyó lejtése mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás bontás nélkül eldugult mosdó duguláselhárítása lefolyó dugulás elhárítás mosogató dugulás Eldugult WC duguláselhárítása lefolyó tisztítása házilag olcsó duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás szennyvíz bekötése duguláselhárítás fix áron csatorna csőtörés Lefolyótisztítás mosogató lefolyó duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XXI.kerület mosogató dugulás házilag nedves törlőkendő duguláselhárítás 10. ker Eldugult WC csatornaszag csatornatisztítás házilag wc csésze eldugult mosogató szifon duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás árak duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás Budapesten wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XVI.kerület eldugult mosdó duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás V.kerület vízvezeték szerelő duguláselhárítás VII.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csatornaszellőztetés padlószifon csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XIII.kerület búraszifon Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás 6.kerület lefolyó tisztítás Budapest Wc dugulás megszüntetése eldugult padlóösszefolyó mosogató lefolyó tisztítása mosogató lefolyó dugulás dugulás megszüntetése csatornaszag megszüntetése akciós duguláselhárítás lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XV.kerület Árak padló lefolyó dugulás eldugult mosogató csatornakamerázás duguláselhárítás VIII.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés