Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

Eldugult a mosogató? Most mit csináljunk?

 Eldugult mosogató most mit csináljjunk

Mit csináljunk ha eldugult a mosogató

Az eldugult mosogató duguláselhárítása rendszeres problémát okozhat a legtöbb háztartásban, és sajnos sokan még annak ellenére sem találnak megbízható, hatékony módszert, hogy a boltok polcain duguláselhárító vegyszerek sokasága tolong azért, hogy a kosarunkba helyezzünk őket. A dugulás leggyakrabban talán a konyhai mosogatókagyló lefolyóját érintheti, hiszen a kagylóba folyó zsír, olaj vagy éppen az étkezések után tányérokon maradt ételmaradékok könnyen elzárhatják a víz útját és hatalmas dugulást okozhatnak. Ha megtörtént a baj és eldugult a mosogató lefolyó, sajnos már nincs lehetőség megelőzésre, pedig a probléma leghatásosabb kiküszöbölése az volna, ha rendszeresen karbantartanánk a lefolyócsöveket. Nem érdemes azonban elkeserednünk, hiszen rengeteg praktikát alkalmazhatunk házilag az eldugult mosogatócső tisztítására.

 

Eldugult a mosogató? hívjon minket bizalommal!
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

Manuális megoldások

Ha meg szeretnénk előzni a mosogató tálca eldugulását, akkor mindenképpen érdemes műanyag vagy fém szűrőt alkalmaznunk minden mosogatásnál. Ha azonban mégis megtörténik a baj, akkor bizony ideje elővennünk a jó öreg pumpát. Előfordulhat sajnos, hogy a dugulás jóval komolyabb, mint gondoltuk, így WC pumpával nem érünk célt. Ekkor javasolt komolyabban utánajárni a probléma gyökerének: helyezzünk a mosogató alatti szifon alá egy lavórt, majd óvatosan csavarjuk szét a szifont egy fogó segítségével! Ilyenkor érdemes belekalkulálnunk, hogy akár annyi víz is távozhat a szifonból, hogy a lavórt ki kell cserélnünk alatta. Ha szerencsénk van, akkor a vízzel együtt távozik a dugulást okozó szennyeződés is, ami nem éppen kellemes folyamat, hiszen a szifonba még ujjal is bele kell nyúlnunk, hogy ki tudjuk kaparni a megtapadt szennyeződéseket.

Házi duguláselhárító praktikák

Ha a fent említett módszerek nem vezetnek eredményhez, érdemes más módon megpróbálkozni az eldugult mosogató szifon tisztításával. A jó öreg szódabikarbóna+20%-os ecet kombinációt, valamint a trisót vagy pezsgőtablettát már mindenki ismeri és valószínűleg alkalmazta is kisebb vagy nagyobb sikerrel. Érdemes azonban kipróbálni a sóból és lúgkőből álló csodakeveréket is. Szórjunk körülbelül 150g sót, majd szintén 150g lúgkövet, azaz marónátront a lefolyóba, majd öntsünk rá vizet. Várjunk nagyjából 10 percet, majd öblítsük le a mosdókagylót.

Eldugult mosogató profi duguláselhárítása géppel 06 20 9 420 586

 

 

Címkék

Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás duguláselhárítás olcsón mosogató lefolyótisztítás otthon Wc dugulás megszüntetése olcsó csatornatisztítás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás VII.kerület mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XV.kerület wc duguláselhárítás házilag Dugulás elhárítás csőtörés csatorna dugulás lefolyó dugulás okai szennyvízhálózat padló lefolyó dugulás eldugult mosogató szifon csatornatisztítás házilag duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XVI.kerület bűzelzáró kellemetlen szagok duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás fix áron eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás V.kerület dugulás megszüntetése csatornaszag megszüntetése mosogató lefolyó dugulás Lefolyótisztító duguláselhárítás XIV.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása mosogató dugulás duguláselhárítás falbontás nélkül wc csésze szennyvíz bekötés mosdó csőtisztító spirál tisztító idom mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás XX.kerület nedves törlőkendő csatorna csőtörés mosogató lefolyó duguláselhárítás 6.kerület Árak duguláselhárítás X.kerület csatornatisztítás Lefolyótisztítás házilag eldugult mosdó mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás 10. ker padlószifon mosogató duguláselhárítás házilag csatornaszellőztetés szennyvízcsatorna lefolyó padlóösszefolyó akciós duguláselhárítás mosogatógép lefolyó tisztítás duguláselhárítás XXII.kerület wc duguláselhárítás vízvezeték szerelő duguláselhárítás IV.kerület csatorna tisztítás Eldugult mosogató duguláselhárítása Eldugult WC dugulás elhárítás Budapest dugulások duguláselhárítás XXI.kerület Lefolyótisztítás vízvezeték csatornakamerázás mosogató dugulás házilag wc lefolyó dugulás megszüntetése lefolyótisztítók lefolyó dugulás elhárítás dugulás Budapest wc dugulás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó lejtése csatornaszag duguláselhárítás 7.kerület olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás XI.kerület szennyvíz bekötése duguláselhárítás IX.kerület lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás ár mosdó lefolyó dugulás mosdó dugulása Budapest duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyó duguláselhárítás Eldugult WC duguláselhárítása dugulás duguláselhárítás XIX.kerület dugulás elhárítása vízvezeték szerelés duguláselhárítás házilag búraszifon csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás VIII.kerület dugulás wc duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás azonnal duguláselhárító társasház duguláselhárítás XVII.kerület lefolyó dugulás lefolyó dugulás megszűntetése Duguláselhárítás Budapest Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás árak mosdó dugulása ellen eldugult mosogató duguláselhárítás II.kerület esővíz duguláselhárítás bontás nélkül
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés