Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
Wc pumpa használata

A duguláselhárító wc pumpa hatékony használata? Így csináljuk!

Wc pumpa használata

Amikor hirtelen arra leszünk figyelmesek, hogy öblítés után a WC-ben felgyűlik a víz vagy esetleg még a padlóra is folyik, akkor már tudjuk, hogy dugulással állunk szemben. Ilyenkor természetesen szentségelünk és bosszankodunk, mert senki sem szeret az otthoni duguláselhárítással bajlódni, szakember alkalmazása pedig sok esetben túl költséges a dugulás mértékéhez képest. Mit tehetünk hát ilyenkor? Ez természetesen attól is függ, hogy mi okozta a dugulást. Ha csak tusfürdő, sampon vagy esetleg szappan lerakódás miatt dugult el a lefolyó, abban az esetben az otthoni praktikák, mint a szódabikarbóna vagy az ecet, kifejezetten hatásosak lehetnek. Ha azonban – a WC dugulása esetén – nedves törlőkendők vagy intim betétek a dugulás okozói, akkor be kell vetnünk a nehéz fegyverzetet: a WC pumpát!

Ha nem segít a pumpa hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Miért pont a duguláselhárító pumpa?

Manapság már számtalan wc duguláselhárítási praktikáról hallhatunk, és a boltok polcai rogyásig vannak, a magukat jobbnál jobbnak ígérő duguláselhárító szerekkel. Pontosan ezért használjuk egyre ritkábban a WC pumpát, holott vannak olyan esetek, melyeknél a fizikai duguláselhárítás jelentheti az egyetlen megoldást. Például a WC csésze komolyabb dugulása esetén sokszor felesleges a bolti duguláselhárító szerek használata, hiszen a problémát csak egy nagy szívóerejű WC pumpával lehet megoldani. Egy profi WC pumpa a lefolyók eldugulása esetében is hatékony megoldást nyújthat, ellentétben az üzletben kapható drága, mérgező lefolyótisztítókkal. Javasolt tehát minden dugulás esetében pumpálással kezdeni a duguláselhárítást.

A duguláselhárító pumpa használata

Először is kezdjük a művelet előkészületeivel: Tegyük a WC pumpát az eldugult lefolyóra vagy WC csészére úgy, hogy az a nyílást teljesen elfedje. Fontos, hogy a gumiharang vízben legyen, de csak annyiban, amennyi éppen ellepi a gumi rész tetejét. Az előkészületek után elkezdhetjük a pumpálást. Vákuumot kell képeznünk a csőrendszerben, méghozzá úgy, hogy a pumpát hirtelen fel és le mozgatjuk. Így érhetjük el, hogy a lefolyóban lévő, dugulást kiváltó szennyeződések elmozduljanak a helyükről. Ezt a folyamatot addig kell ismételnünk, amíg látjuk, hogy a szennyeződések nagy részét eltávolítottuk a lefolyóból. A művelet sikerességét öblítéssel vagy a csap megnyitásával ellenőrizhetjük. Ha a víz lefolyik, jó munkát végeztünk.

Amennyiben a wc pumpa nem segít hívja Nyári Zoltán duguláselhárítót 06 20 9 420 586

Címkék

duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület nedves törlőkendő lefolyótisztítók mosogató dugulás házilag lefolyó dugulás megszűntetése csatorna dugulás lefolyó dugulás elhárítás mosogató lefolyó dugulás lefolyó dugulás okai wc dugulás wc lefolyó dugulás megszüntetése csatorna tisztítás mosdó dugulása Árak duguláselhárítás fix áron lefolyó duguláselhárítás XIII.kerület szennyvízhálózat búraszifon wc duguláselhárítás wc duguláselhárítás házilag duguláselhárító mosogató lefolyó tisztítása Eldugult mosogató duguláselhárítása szennyvíz bekötése Eldugult WC duguláselhárítása dugulás megszüntetése eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás bontás nélkül csatornatisztítás wc csésze duguláselhárítás XX.kerület mosdó dugulása ellen mosogató duguláselhárítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás VI.kerület csatornaszag megszüntetése szennyvízcsatorna eldugult mosogató szifon duguláselhárítás X.kerület olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás árak dugulás Budapest duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás házilag Lefolyótisztítás csatornakamerázás eldugult mosogató duguláselhárítás Budapesten kellemetlen szagok társasház wc lefolyó dugulás dugulás duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás XV.kerület csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás lefolyó lejtése Lefolyótisztító szer csatorna csőtörés Eldugult WC lefolyó tisztítás Lefolyótisztító vízvezeték akciós duguláselhárítás duguláselhárítás falbontás nélkül mosogató dugulás csőtörés duguláselhárítás ár padló lefolyó dugulás csatornaszellőztetés szennyvíz bekötés padlószifon lefolyó duguláselhárítás dugulás elhárítás Budapest mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás XIV.kerület Lefolyótisztítás Budapest Dugulás elhárítás lefolyó tisztítása házilag Wc dugulás megszüntetése esővíz vízvezeték szerelés mosogató lefolyó csatornatisztítás házilag mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás 7.kerület csatornaszag duguláselhárítás VIII.kerület olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület mosdó vízvezeték szerelő Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás V.kerület padlóösszefolyó dugulások mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXII.kerület eldugult mosdó duguláselhárítás I.kerület lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XIX.kerület csőtisztító spirál dugulás elhárítása duguláselhárítás azonnal mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás olcsón mosogatógép bűzelzáró eldugult mosdó duguláselhárítása dugulás wc Lefolyótisztítás házilag Budapest duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás III.kerület tisztító idom
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés