Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
duguláselharítás garanciával

Duguláselhárítás garanciával az Ön otthonában is

duguláselharítás garanciával

Gondot okoz a dugulás? Duguláselhárítás garanciával gyorsan és kedvező áron! 

Duguláselhárító Mester: +3620-942-0586

 

A megbízható duguláselhárító mesterek garanciát vállalnak a saját munkájukra. Miért tehetik ezt meg?

A dugulások megszüntetése nem jelenti azt feltétlenül, hogy a probléma hosszú időre megszűnt. Ha a szennyvízelvezető cső falán megtapadó szennyeződéseket nem távolítjuk el, az esetben a dugulás rövid időn belül kiújulhat. Ha a duguláselhárítás garanciával történik, akkor bizonyosak lehetünk benne, hogy a szolgáltatást végző mester figyelmet fordított a csővezeték alapos megtisztítására.

 A csővezeték falának tisztításának mértéke rendszerint az alkalmazott módszerektől függ. A legtöbb otthoni megoldás nem nyújt hosszú távú megoldást, hiszen jó esetben is csak a dugulás gócpontját szünteti meg. E tekintetben jó hatékony segítséget jelenthetnek a különböző vegyszeralapú készítmények, de a makacs dugulásokkal szemben ezek is hatástalanok, kiváltképp abban az esetben, ha a problémát valamilyen szervetlen anyag okozza, például egy tisztasági betét, egy pelenka vagy valamilyen törlőkendő.

A dugulások megszüntetésében sokszor szerephez jut az úgynevezett csőgörény. Ez gyakorlatilag egy közönséges acélspirál, ami körkörös mozgatással bevezethető a csővezetékbe. Szinte minden nagyobb barkácsüzletben megvásárolható, így akár otthonra is bekészíthetünk egy darabot, azonban tudni kell, hogy az szinte minden esetben csak fél megoldást végez. Mivel a cső falán ott marad a megtapadt zsíros szennyeződés, így a további használat során újabb és újabb ételdarabkák és szennyeződések tapadnak meg, ami a dugulás újbóli kiújulásához vezet.

Duguláselhárítás garanciával és tartósan

Ha unjuk a folytonos problémákat, ha elegünk van abból, hogy időről időre meg kell birkóznunk a dugulásokkal, akkor válasszuk a tartós megoldást és hívjunk szakértőt!

A szakértő által elvégzett duguláselhárítás legnagyobb előnye, hogy olyan felszerelések alkalmazásával történik, amely teljes csőtisztítást tesz lehetővé. Általános tévhit, hogy a dugulások megszüntetése közönséges csőgörénnyel történik. A csővezetéket rendszerint egy speciális spirálos gépi berendezéssel tisztítják. Ez a berendezés képes különböző méretű szennyvízelvezető csöveket is megtisztítani, így a duguláselhárítás garanciával végezhető el, hiszen nem kell tartani a gyors kiújulástól.

Duguláselhárítás Budapesten garanciával 06 20 9 420 586

Címkék

mosogatógép mosdó duguláselhárítás házilag dugulás megszüntetése dugulás csatornaszag eldugult mosdó duguláselhárítása vízvezeték szerelés duguláselhárítás lefolyó lejtése lefolyó dugulás bűzelzáró duguláselhárítás olcsón mosdó lefolyó dugulás megszűntetése Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás XIX.kerület szennyvíz bekötés duguláselhárítás árak mosogató lefolyó mosdó lefolyó dugulás Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás X.kerület dugulás elhárítás Budapest lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás IV.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása lefolyó duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás IX.kerület Lefolyótisztítás eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás azonnal csatornakamerázás padlóösszefolyó csatorna tisztítás vízvezeték szerelő wc duguláselhárítás házilag olcsó duguláselhárítás mosogató dugulás házilag dugulás Budapest duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás ár lefolyó dugulás elhárítás szennyvíz bekötése duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás XXII.kerület szennyvízhálózat Duguláselhárítás Budapest társasház csőtörés duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás VII.kerület wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XX.kerület csatorna dugulás duguláselhárítás XXI.kerület csatorna dugulás elhárítás csatornaszag megszüntetése lefolyó dugulás megszűntetése tisztító idom lefolyó duguláselhárítás Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás 7.kerület mosogató duguláselhárítás házilag Dugulás elhárítás duguláselhárítás bontás nélkül lefolyótisztítók csatorna csőtörés duguláselhárítás XI.kerület olcsó csatornatisztítás wc dugulás lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás fix áron mosogató duguláselhárítás dugulások Lefolyótisztító dugulás wc duguláselhárítás III.kerület lefolyó tisztítás búraszifon eldugult mosdó mosdó dugulása ellen Lefolyótisztítás házilag szennyvízcsatorna Eldugult WC duguláselhárítása eldugult mosogató duguláselhárítás XVI.kerület padló lefolyó dugulás Budapest duguláselhárítás Csepel vízvezeték lefolyó dugulás okai duguláselhárítás Budapesten mosdó Eldugult WC duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület nedves törlőkendő wc csésze eldugult mosogató szifon duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás I.kerület csatornatisztítás házilag padlószifon csatornatisztítás kellemetlen szagok duguláselhárítás XXIII.kerület mosogató wc duguláselhárítás mosogató dugulás csőtisztító spirál Árak akciós duguláselhárítás mosdó dugulása mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás XV.kerület dugulás elhárítása duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárító duguláselhárítás házilag mosogató lefolyó tisztítása esővíz duguláselhárítás 6.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése csatornaszellőztetés
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés