Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

Duguláselhárítás felsőfokon: hogy ne kelljen bontani!

Egy lakás vízcsőrendszerét leginkább szervezetünk emésztőrendszeréhez hasonlíthatjuk: megfelelő működése kiemelten fontos a kiegyensúlyozott, harmonikus élethez, azonban többnyire csak akkor gondolunk rá, amikor valami problémával találjuk szemben magunkat. Ha azonban már csak akkor gondolkozunk, mikor megtörtént a baj, érdemesebb a duguláselhárító szakember számát tárcsázni, ahelyett, hogy megpróbáljuk az elmúlt évek elmaradt törődését egyetlen nap alatt bepótolni.

WC pumpa: félrevezető névvel

A WC-ben kialakult dugulások általánosságban valamilyen idegen, oda nem illő tárgynak köszönhetően. Ha lehúzunk egy tárgyat és az fennakad a lefolyóban, azonnali dugulást okoz. Egyébként a WC lefolyója olyan széles, hogy szinte lehetetlen, hogy elduguljon a rárakódó rétegekről – kivéve, ha nem megfelelően van kiépítve, rossz a lejtése vagy éppen a víztartályunk nem megfelelő.

Egy ilyen jellegű duguláson a WC pumpa segíthet ugyan, de csak ha magabiztosan és megfelelően tudjuk használni. A pumpa lényege, hogy alatta vákuumot képezve szívóhatás alakuljon ki, tehát a megszorult tárgyat, a dugulás okát magunk felé kell mozdítani. Sokan azonban nem tudják megfelelően használni a pumpát, és ha csak egyszerű pumpálással próbálkozunk, akár több bajt is okozhatunk, mint amennyi kezdetben volt: lejjebb tuszkolhatjuk a dugulás okát, így ellehetetlenítve a legmodernebb eszközök használatát és szükségessé téve a bontást!

Duguláselhárító mester: profi technológia minden esetre

A technológiai fejlődés a duguláselhárítás területén is érzékelhető, szinte minden évben jelennek meg olyan új eszközök, melyek a legújabb fejlesztésekkel segítik a duguláselhárító szakemberek munkáját. Ennek köszönhető az is, hogy a legtöbb dugulás ma ár teljes mértékben bontás nélkül megoldható, de csak abban az esetben, ha a probléma észlelésekor azonnal szakemberhez fordulunk. Nem ritka ugyanis, hogy a jóakarat és a házi praktikák olyan gondokat okoznak, melyekkel szemben a legmodernebb technológiai is csődöt mond.

Címkék

csatorna tisztítás duguláselhárítás bontás nélkül mosdó dugulása csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XIX.kerület lefolyó csatorna csőtörés padlószifon csőtisztító spirál vízvezeték szerelő duguláselhárítás V.kerület wc lefolyó dugulás duguláselhárítás házilag duguláselhárítás 10. ker lefolyó tisztítása házilag dugulás megszüntetése Dugulás elhárítás mosdó csatornatisztítás duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás VIII.kerület csatornaszag wc duguláselhárítás házilag Árak tisztító idom Budapest esővíz wc duguláselhárítás duguláselhárítás XVI.kerület Lefolyótisztító szer bűzelzáró csatornaszag megszüntetése mosogató lefolyó duguláselhárítás 7.kerület lefolyó dugulás okai mosdó lefolyó dugulás megszűntetése dugulás elhárítás Budapest eldugult mosdó duguláselhárítás XVIII.kerület dugulás Lefolyótisztító duguláselhárítás X.kerület mosogatógép Lefolyótisztítás házilag lefolyó lejtése mosogató duguláselhárítás házilag lefolyó tisztítás eldugult mosogató szifon csőtörés duguláselhárítás Csepel kellemetlen szagok duguláselhárítás XI.kerület dugulás wc lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás IX.kerület Lefolyótisztítás csatorna dugulás duguláselhárítás társasház Wc dugulás megszüntetése eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XIV.kerület mosdó lefolyó dugulás mosdó dugulása ellen mosogató dugulás házilag duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XII.kerület lefolyótisztítók duguláselhárítás azonnal szennyvíz bekötése lefolyó duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás dugulás elhárítása Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárító dugulások duguláselhárítás II.kerület vízvezeték szerelés mosogató dugulás szennyvízhálózat Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás olcsón lefolyó dugulás elhárítás lefolyó dugulás duguláselhárítás fix áron akciós duguláselhárítás Eldugult WC dugulás Budapest eldugult mosogató padlóösszefolyó nedves törlőkendő szennyvíz bekötés duguláselhárítás IV.kerület csatornaszellőztetés duguláselhárítás XV.kerület vízvezeték duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás árak Eldugult mosogató duguláselhárítása mosogató lefolyó dugulás wc lefolyó dugulás megszüntetése wc csésze búraszifon szennyvízcsatorna mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás ár csatornatisztítás házilag eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás VII.kerület mosogató duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyó dugulás megszűntetése csatornakamerázás mosdó duguláselhárítás házilag wc dugulás padló lefolyó dugulás olcsó csatornatisztítás olcsó duguláselhárítás Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás I.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés