Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
Csatornaszag megszüntetése bűz ellen

Csatornaszag megszüntetése

Csatornaszag megszüntetése bűz ellen

A kellemetlen csatornaszag megszüntetése

A kellemetlen szagok jelentősen csökkentik a komfortérzetünket – különösképpen, ha saját otthonunkban vagyunk kénytelenek szembesülni ezzel a problémával. Többféle bűzt tapasztalhatunk a lakásban: büdös lehet például a hűtő a romlott ételek miatt, az eldugult lefolyó is okozhat kellemetlen illatokat, illetve a csatornaszag is bosszantó. Ha a lakásunkban csatornaszag terjeng, első teendőnk a csatorna kiszellőztetése: ehhez érdemes egy levegőbeszívó szelepet beépíttetni a rendszerbe. A csatornaszag megszüntetésére alkalmas módszer kiválasztásánál többféle szempontot is figyelembe kell venni, hiszen más-más megoldásra van szükség, ha például földszintes vagy emeletes házról van szó; illetve a csatornaszag okozója sem elhanyagolható.                                    

 A csatornaszag okai

A csatornaszag leggyakoribb oka az eldugult vagy elzsírosodott csatornacső. Ebben az esetben a probléma elhárítása egyszerű, hiszen mindössze ki kell tisztítani a csatornát: ezt akár maga is elvégezheti, de hívhat hozzá vízszerelő szakembert is. Az ok felderítéséhez ellenőrizni kell, hogy a bűzelzárók rendeltetésszerűen működnek-e, és jól vannak-e összeszerelve. Ha ez nem vezet eredményre, a csövek belsejét kamerás csővizsgálattal lehet ellenőrizni. A csatornaszagot okozhatja például a csövek rossz illesztése, illetve mechanikai hiba is: eben az esetben a csatornaszag megszüntetése sajnos csak bontással lehetséges. Csatornaszag oka lehet a szakértelem nélkül bekötött wc csésze illetve csatorna hálózatra csatlakoztatott vizes szerelvények szifonok helytelen szerelése.

A téglák a lakás legtávolabbi pontjára is elvezethetik a csatornaszagot

A csatornaszag okának feltárásakor nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy a szagot néha nem a hiba közelében, hanem akár egy másik helyiségben érezzük a legerősebben. Ez azért lehetséges, mert a lyukacsos szerkezetű téglák akár a lakás legtávolabbi pontjára is elvezethetik a csatornaszagot. Sőt, a bűz akár a parketta vagy a járólap alól is áradhat. Szerencsére azonban egy profi vízszerelő szakember az esetek 99 százalékában meg tudja határozni a csatornaszag forrását, és sikeresen meg is tudja szüntetni azt.

Csatornaszag okozta problémák feltárása megszüntetése Budapest Nyári Tibor 06 20 398 7569

Címkék

duguláselhárítás XVIII.kerület dugulás megszüntetése olcsó csatornatisztítás búraszifon lefolyó dugulás duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás II.kerület lefolyótisztítás otthon mosdó dugulás elhárítása vízvezeték szerelő padló lefolyó dugulás duguláselhárítás XXII.kerület padlószifon csatornaszellőztetés szennyvíz bekötése lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XXIII.kerület bűzelzáró Dugulás elhárítás duguláselhárítás falbontás nélkül vízvezeték olcsó duguláselhárítás szennyvízhálózat Árak mosogató lefolyó dugulás csatornatisztítás házilag mosogatógép duguláselhárítás 6.kerület lefolyó dugulás okai duguláselhárítás árak duguláselhárítás házilag csőtörés csatornakamerázás vízvezeték szerelés mosdó lefolyó dugulás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó duguláselhárítás V.kerület Lefolyótisztítás duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás IX.kerület akciós duguláselhárítás duguláselhárítás Budapesten padlóösszefolyó csatornaszag csatornatisztítás Budapest Eldugult WC mosdó dugulása duguláselhárítás XIX.kerület esővíz lefolyó lejtése duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás 7.kerület lefolyó tisztítása házilag lefolyó dugulás megszűntetése eldugult padlóösszefolyó Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás olcsón wc lefolyó dugulás megszüntetése mosogató dugulás duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XII.kerület Lefolyótisztítás Budapest Wc dugulás megszüntetése dugulás wc duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás X.kerület Eldugult WC duguláselhárítása mosogató duguláselhárítás dugulás elhárítás Budapest mosogató duguláselhárítás házilag eldugult mosogató csatorna dugulás elhárítás eldugult mosdó duguláselhárítása dugulás Budapest mosdó dugulása ellen duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárító wc lefolyó dugulás szennyvíz bekötés duguláselhárítás wc duguláselhárítás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás 10. ker wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás ár duguláselhárítás VIII.kerület mosogató wc csésze duguláselhárítás IV.kerület társasház csatorna csőtörés lefolyótisztítók mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás XIII.kerület eldugult mosogató szifon duguláselhárítás XVII.kerület csatorna tisztítás csőtisztító spirál lefolyó dugulás elhárítás tisztító idom duguláselhárítás XI.kerület mosogató lefolyó lefolyó tisztítás duguláselhárítás XV.kerület csatorna dugulás csatornaszag megszüntetése Lefolyótisztító nedves törlőkendő duguláselhárítás azonnal wc dugulás Lefolyótisztítás házilag kellemetlen szagok mosogató dugulás házilag dugulások mosogató lefolyó tisztítása szennyvízcsatorna dugulás eldugult mosdó Duguláselhárítás Budapest Lefolyótisztító szer duguláselhárítás I.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés