Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
Csatorna kiszellőző beépítése csatornaszellőző beszerelés

Csatorna kiszellőző

Csatorna kiszellőző beépítése csatornaszellőző beszerelés

A csatorna kiszellőztetésének fontossága

Ha csatornaszagot érzünk a lakás vizes helyiségeiben, vagy a szennyvíz leeresztésekor furcsa hangokat hallunk, a problémát sok esetben a hiányos csatornaszellőztetés – például a szellőztetők elhagyása vagy nem megfelelő kialakítása – okozza. A szag forrása lehet egy eltömődött csatornakiszellőztető is: szinte bármi kerülhet bele, az építési törmeléktől a madártetemekig. A csatorna kiszellőztetése több célt is szolgál: mérsékli a közműcsatornák korrodálódásának mértékét, eltávolítja a csövekben keletkező gázokat, hogy azok ne a lakásokban törjenek elő, illetve gondoskodik a padlóösszefolyók bűzzárainak védelméről. A csatorna kiszellőztetésével a szennyvízáramlás során keletkező nyomásingadozások is kiküszöbölhetők.

Kiszellőztetés légbeszívó szeleppel

A csatorna kiszellőztetéséről többféleképpen is gondoskodhatunk: beiktathatunk egy légbeszívó szelepet, illetve a vezetéket egyszerűen kivezethetjük a szabadba. Fontos, hogy a padlóösszefolyók bűzzárai záróvizének mértéke az előírt szabványokat kövesse, ellenkező esetben ugyanis szintén kellemetlen csatornaszaggal kell szembesülnünk a fürdőszobában. Ha otthonában kellemetlen bűz terjeng a vizes helyiségekben vagy a nyílászárókon áthatolva akár az egész lakásban, illetve a lefolyón leengedet víz bugyborékoló, „kuruttyoló” hangot hallat, vagy dugulásról van szó, vagy pedig a csatornaszellőztetéssel van gond.

Dugulás vagy a szellőztetés hiánya?

Ha dugulásra gyanakszik, próbálja meg eltávolítani a lerakódott anyagot valamilyen házi vagy bolti szerrel, illetve az alkatrészek kitisztításával. Ha a bugyborékoló hang és a szag nem szűnik meg, valószínűleg a kiszellőztetés nem megfelelő. A légbeszívó szelepek utólagos beszerelése, illetve a meglévők javítása vagy cseréje kisebb bontással is járhat, ám megéri a befektetés, hiszen a későbbiekben számos kellemetlenségtől kímélheti meg magát. Ha ön is tapasztalta a fenti problémákat otthonában, egyeztessen a társasház üzemeltetőjével, és hívjanak ki egy megbízható szakembert!

Csatorna kiszellőző vezeték kiépítése és ellenőrzése 06 20 9 420 586

Címkék

eldugult mosogató szifon szennyvíz bekötése duguláselhárítás eldugult padlóösszefolyó mosogató dugulás duguláselhárítás falbontás nélkül Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás 6.kerület csatornakamerázás mosogató lefolyó tisztítása dugulás duguláselhárítás XVII.kerület búraszifon duguláselhárítás III.kerület dugulás elhárítás Budapest csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XI.kerület mosdó duguláselhárítás házilag csőtisztító spirál Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás V.kerület Lefolyótisztító szer eldugult mosogató duguláselhárítás VI.kerület csatornaszag megszüntetése dugulás megszüntetése Lefolyótisztítás csatorna tisztítás Duguláselhárítás Budapest wc csésze duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó dugulás duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XVI.kerület olcsó csatornatisztítás wc lefolyó dugulás megszüntetése mosogató lefolyó dugulás csatornatisztítás házilag csatornaszag esővíz eldugult mosdó duguláselhárítás IV.kerület csatornatisztítás duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás Budapesten kellemetlen szagok nedves törlőkendő mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XXII.kerület lefolyó dugulás okai duguláselhárítás 7.kerület olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás 10. ker padlóösszefolyó vízvezeték szerelő bűzelzáró duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XX.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása lefolyó dugulás megszűntetése csatorna csőtörés duguláselhárítás olcsón padlószifon lefolyótisztítók mosogató lefolyó wc duguláselhárítás házilag Eldugult mosogató duguláselhárítása csőtörés duguláselhárítás házilag dugulások duguláselhárítás XVIII.kerület társasház Lefolyótisztítás Budapest padló lefolyó dugulás mosdó lefolyó dugulás mosogatógép lefolyó szennyvízcsatorna tisztító idom dugulás wc mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás II.kerület Árak duguláselhárítás ár duguláselhárítás azonnal lefolyó dugulás elhárítás lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás árak vízvezeték szerelés dugulás elhárítása duguláselhárítás I.kerület szennyvíz bekötés duguláselhárítás XIII.kerület akciós duguláselhárítás mosdó duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület csatorna dugulás lefolyó tisztítás mosogató dugulás házilag wc duguláselhárítás Eldugult WC lefolyó duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás bontás nélkül wc lefolyó dugulás mosogató duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás XIV.kerület csatornaszellőztetés mosdó dugulása ellen szennyvízhálózat wc dugulás duguláselhárítás IX.kerület Budapest Wc dugulás megszüntetése vízvezeték mosdó dugulása lefolyótisztítás otthon lefolyó lejtése Dugulás elhárítás dugulás Budapest Lefolyótisztító duguláselhárító
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés