Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

A csatorna dugulása veszélyes is lehet

A csatorna tisztasága minden háztartás számára alapvető fontosságú. A csatorna dugulása ellehetetleníti a mindennapi rendes életet, és nem csak a bűz miatt, hiszen a vizesblokkok így gyakorlatilag használhatatlanná válnak.

A dugulást számos dolog okozhatja. A leggyakoribb a különböző szennyeződések lerakódása, feltorlódása. Sokszor kerülnek szembe a szakemberek olyan helyzettel, amikor olyan szennyeződések okozzák a dugulást, amelyeknek egyébként nem is kellett volna a csőbe kerülniük. Ilyenkor a problémát figyelmetlenség okozza, például a WC-be ejtett tárgyak, amelyek nem tudnak megfelelően továbbhaladni.

Sokszor azonban nem a lefolyóba került szennyeződéseknél kell a problémát keresni, sokszor a szennyvízcsöveknél lép fel a dugulás, amely már mindenképpen szakember segítségnek igénybevételét követeli meg. Okozhatja a dugulást gyökérbenövés vagy akár csőtörés is.

Nem tűr halasztást

Ha csatorna dugulás jelentkezik, mindenképpen cselekednünk kell, mihamarabb ki kell deríteni, hogy pontosan mi és hol okozza a gondot. Ez nem csak kényelmi szempont, mert sok esetben – ha nem eleve ez a probléma – a csőtörést is kockáztathatjuk a tétlenséggel.

Különösen veszélyes lehet a csőtörés, ha az épület alatt következik be, mivel a csőből kiáramló vízmennyiség meggyengítheti a talajt. Az épület így akár meg is süllyedhet, veszélyessé válhat. A csatorna dugulás megszüntetése tehát igen fontos, mihamarabb elvégzendő feladat.

A szakemberek általában csőgörénnyel végzik a csatorna dugulás elhárítását, s ha maga az elhárítás nem is kivitelezhető az eszközzel, az alapos vizsgálat egészen biztosan. A kamerás vizsgálat segítségével pontosan meg tudják határozni, hogy hol lépett fel a gond és az milyen jellegű, ennek köszönhetően a leggyorsabban, a megfelelő módszerekkel tudják elvégezni a munkát.

Ha minél hamarabb szakemberhez fordulunk, nem csak a későbbi problémákat, de jelentős költségeket is megspórolhatunk, hiszen nincsen szükség felesleges bontásra, pontosan ott kezdheti meg a munkát a duguláselhárító, ahol arra szükség van.

Címkék

lefolyó lejtése kellemetlen szagok vízvezeték duguláselhárítás olcsón csatornatisztítás mosogató csatornaszag lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás árak duguláselhárítás lefolyó dugulás okai eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás XX.kerület Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás azonnal olcsó csatornatisztítás csatornatisztítás házilag mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárító esővíz wc duguláselhárítás bűzelzáró vízvezeték szerelő duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás 7.kerület mosdó dugulása csatornaszag megszüntetése wc csésze Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XIII.kerület mosogató dugulás házilag csatorna tisztítás dugulás Eldugult WC duguláselhárítása mosogató duguláselhárítás házilag Lefolyótisztító Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XIV.kerület csőtörés duguláselhárítás ár dugulás wc Árak csatorna csőtörés wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XXI.kerület társasház mosogató lefolyó tisztítása padlóösszefolyó duguláselhárítás VIII.kerület dugulások duguláselhárítás I.kerület Budapest padlószifon duguláselhárítás Budapesten dugulás elhárítása Lefolyótisztító szer wc lefolyó dugulás megszüntetése wc dugulás mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XII.kerület lefolyó tisztítása házilag lefolyó lefolyó dugulás megszűntetése eldugult mosogató szennyvízhálózat vízvezeték szerelés Wc dugulás megszüntetése padló lefolyó dugulás Eldugult WC szennyvízcsatorna eldugult mosdó duguláselhárítás II.kerület lefolyó tisztítás mosdó dugulása ellen duguláselhárítás XI.kerület lefolyótisztítás otthon eldugult mosogató szifon duguláselhárítás falbontás nélkül Lefolyótisztítás Budapest Dugulás elhárítás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás XVII.kerület lefolyó dugulás elhárítás szennyvíz bekötés duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás házilag mosdó lefolyó dugulás wc lefolyó dugulás eldugult padlóösszefolyó mosogató lefolyó dugulás csatornakamerázás duguláselhárítás Csepel nedves törlőkendő lefolyó dugulás tisztító idom mosogató dugulás szennyvíz bekötése duguláselhárítás XXII.kerület búraszifon mosdó duguláselhárítás X.kerület olcsó duguláselhárítás dugulás Budapest csatornaszellőztetés dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület Lefolyótisztítás csatorna dugulás akciós duguláselhárítás duguláselhárítás XVIII.kerület csőtisztító spirál duguláselhárítás VI.kerület mosdó duguláselhárítás házilag csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás fix áron dugulás megszüntetése mosogatógép duguláselhárítás III.kerület mosogató lefolyó lefolyótisztítók
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés