Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
Padló lefolyó dugulás elhárítás

A padló lefolyó dugulása senkinek sem kellemes élmény

Padló lefolyó dugulás elhárítás

Padló lefolyó dugulás

Vannak helyzetek, amikor gyorsan kell egy problémára reagálni. A legtöbb dugulás ilyen, hiszen, ha nem tesz valamit minél gyorsabban, akkor akár az egész helyiség is eláradhat.

A padló lefolyó dugulása is hasonló figyelmet igényel, hiszen több következménye is lehet, ha nem szűnteti meg ezt az állapotot a fürdőszobában. Az eldugult padlóösszefolyó tisztítása, sok esetben házilag is megoldható, amelyhez nincs szükség rendkívül bonyolult eszközökre.

 Abban az esetben, amikor a padlóösszefolyó vízgyűjtő tartályába idegen tárgy kerül vagy nagy mennyiségű lerakódás alakul ki, az sok esetben házilag is könnyen eltávolítható. Ha ellátogat weboldalunkra, akkor Ön is megtudhatja, hogy mi szükséges ahhoz, hogy Ön is eltávolíthassa ezeket a dugulásokat gyorsan és praktikusan. A padló lefolyó dugulása nem gyerekjáték és sajnos könnyebben kialakulhat, mint hinné. A leggyakrabban a fürdőszoba takarításakor, felmosásakor esetleg festés után észrevétlenül belekerülő por és szöszök okozzák a fő problémát, sokszor iszapszerű lerakódást produkálva, amely egy idő után teljesen elzárhatja a víz útját és a fürdőszobát is könnyedén eláraszthatja. Amikor a kád vagy a mosdó lefolyója is rá van csatlakoztatva a padlóösszefolyóra, akkor az apróbb szőrszálak és hajszálak szintén eljuthatnak a lefolyóba, amely így a padló lefolyó dugulását okozza.

Addig, amíg a lerakódás és a dugulás nem a lefolyó csövekben alakul ki, hanem a szifonban, addig nincs túl nagy baj, hiszen ezt saját kezűleg is eltávolíthatja. Nincs más dolga a padló lefolyó dugulásánál, mint húzni egy gumikesztyűt és a szifon alján összegyűlt iszapot és darabos lerakódást egyszerűen kiemelni, ezáltal újból átjárható és tiszta lesz maga az összefolyó szifon. Az esetek nagy részében a lefolyó dugulása ily módon megszüntethető, azonban ha mégsem válik be, akkor lehet, hogy profi segítségre lesz szüksége.

Nem sikerült a dugulást megszűntetni? Fürdőszobája eláradt?

Keressen fel minket a +3620-942-0586 telefonszámon!

Problémáját pár perc alatt megoldjuk.

Címkék

Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás IV.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás fix áron vízvezeték eldugult mosogató duguláselhárítás XI.kerület dugulás Budapest duguláselhárítás árak mosogató lefolyó dugulás elhárítás mosogató lefolyó wc lefolyó dugulás megszüntetése dugulás padlóösszefolyó duguláselhárítás XIX.kerület dugulás elhárítás Budapest szennyvíz bekötés csatorna tisztítás mosogató duguláselhárítás házilag csatorna dugulás Eldugult WC duguláselhárítása eldugult mosogató szifon duguláselhárítás bontás nélkül Árak lefolyó dugulás okai mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás III.kerület mosogató lefolyó dugulás szennyvízcsatorna csőtisztító spirál wc duguláselhárítás házilag lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás olcsón Wc dugulás megszüntetése mosogató duguláselhárítás társasház csatornaszellőztetés wc dugulás duguláselhárítás VII.kerület mosdó duguláselhárítás házilag wc duguláselhárítás duguláselhárítás azonnal Lefolyótisztító Lefolyótisztító szer mosogatógép eldugult mosdó duguláselhárítása lefolyótisztítók duguláselhárítás XVIII.kerület eldugult padlóösszefolyó lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XIII.kerület csatornatisztítás mosdó szennyvízhálózat duguláselhárítás II.kerület vízvezeték szerelő duguláselhárítás XXI.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás VIII.kerület lefolyó dugulás lefolyó lejtése olcsó duguláselhárítás vízvezeték szerelés Eldugult WC wc csésze duguláselhárítás házilag duguláselhárító duguláselhárítás 7.kerület csatorna csőtörés duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás X.kerület lefolyó tisztítás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás duguláselhárítás 6.kerület Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás VI.kerület csatornaszag megszüntetése búraszifon dugulások akciós duguláselhárítás szennyvíz bekötése duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás XXII.kerület csatornaszag duguláselhárítás IX.kerület dugulás megszüntetése padló lefolyó dugulás Lefolyótisztítás bűzelzáró padlószifon duguláselhárítás XVII.kerület kellemetlen szagok mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás XXIII.kerület csőtörés dugulás elhárítása duguláselhárítás falbontás nélkül dugulás wc mosdó dugulása duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás ár Eldugult mosogató duguláselhárítása mosogató dugulás házilag Budapest lefolyó nedves törlőkendő mosdó dugulása ellen duguláselhárítás XII.kerület esővíz lefolyótisztítás otthon tisztító idom csatorna dugulás elhárítás olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás Csepel mosogató dugulás Dugulás elhárítás csatornatisztítás házilag lefolyó dugulás megszűntetése eldugult mosdó csatornakamerázás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés