Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
Csatornaszag okai

A csatornaszag okai

Csatornaszag okai

Miért van csatornaszag

A csatornaszag sajnos bármelyik háztartásban megjelenhet akkor is, ha nagy gondot fordítunk a tisztaságra. Időnként előfordulhat, hogy kellemetlen szagok jelennek meg, de nem tudjuk biztosan megállapítani a bűz forrását.

Nem nagyon tudunk mást tenni, takarítani kezdünk, a szag mégsem szűnik..

Ilyen esetekben azt jelenti az egyetlen megoldást, ha megtaláljuk a bűz valódi forrását.

 

Ne várjon a csodára, ha érezhető a csatornaszag otthonában, és már a bevált módszerek sem segítettek!

A profi duguláselhárító mester gyorsan megoldja a problémát!

Duguláselhárító Mester: +3620-942-0586

 csatornaszagÁltalában nem a tisztaság hiánya okozza a gondokat, hanem valamelyik lefolyó. Előfordul, hogy egy-egy dugulás miatt a kellemetlen szagok visszaáramlanak a lakásba, de arra is van példa, hogy a ritkán használt szifonokból egyszerűen elpárolog a víz, így megszűnik az úgynevezett bűzelzáró réteg. A gyakorlatban ez általában a padlóösszefolyó esetében történhet meg, hiszen a többi lefolyót, illetve szifont sokkal gyakrabban használjuk, így a feltöltésük folyamatos. A dugulás megszüntetésével, illetve a szifon feltöltésével egyszerűen megszüntethető a probléma, utána már csak egy kiadós szellőztetésre van szükség. De sajnos nem minden esetben ennyire egyszerű a megoldás..

Előfordulhatnak olyan tömítési és szigetelési problémák amelyek megoldása már sokkal nagyobb fejtörést okoz. Ilyen esetekben sajnos tapasztalt szakemberre van szükség, csak ő segíthet a gond mielőbbi és megbízható orvoslásában.

A csatornaszag okai között meg kell említeni a elszennyeződött, ritkán használt lefolyókat is. Egyes szennyeződések a cső falára rakodva igencsak megbüdösödhetnek, ami miatt akár az egész házban elterjedhet a kellemetlen szag. Ilyen esetben szerencsére a megoldás egyszerű; valamilyen módon el kell távolítanunk a cső falára rakódott bomló szennyeződéseket. Ezt megtehetjük a boltokban kapható lefolyótisztító folyadékok használatával vagy akár valamelyik bevált házi praktika segítségével is.

A csatornaszag okai között szerepelhet még a WC csésze illeszkedési problémája. Ha a tömítés nem megfelelő, az esetben könnyen előfordulhat, hogy a bűz visszaáramlik a lakás felé. Mivel a javítás komoly szakértelmet és megfelelő felszerelést igényel, így ezzel nem érdemes próbálkoznunk, hívjunk inkább szakembert.

Előfordulnak olyan esetek, amikor a csatornaszag okai könnyen megszüntethetők. Ha ilyet tapasztalunk, tegyük meg a kellő lépéseket és hamar megszabadulhatunk a problémától. Technikai jellegű meghibásodás esetén viszont minden esetben szakképzett és gyakorlott mesterekre van szükségünk.

 

 

Címkék

duguláselhárítás V.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése Árak esővíz Lefolyótisztítás Budapest Lefolyótisztítás házilag Lefolyótisztító lefolyó duguláselhárítás Budapest lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás Budapesten wc duguláselhárítás házilag csőtörés szennyvíz bekötése padlóösszefolyó lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XVI.kerület mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás X.kerület mosdó duguláselhárítás házilag csatornatisztítás csatornaszellőztetés duguláselhárítás XXII.kerület csatornatisztítás házilag padló lefolyó dugulás mosdó nedves törlőkendő bűzelzáró tisztító idom eldugult mosogató eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás bontás nélkül szennyvíz bekötés duguláselhárítás IV.kerület lefolyó lejtése vízvezeték mosdó dugulása dugulás wc duguláselhárítás XVII.kerület mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás fix áron eldugult mosdó duguláselhárítás házilag lefolyótisztítók duguláselhárítás XVIII.kerület dugulás mosogató duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás duguláselhárítás XXI.kerület szennyvízhálózat csatornakamerázás csatorna dugulás Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás XI.kerület csatorna csőtörés Eldugult WC lefolyó dugulás okai wc csésze wc dugulás lefolyó tisztítása házilag mosogató lefolyó eldugult mosogató szifon duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás I.kerület Eldugult WC duguláselhárítása Duguláselhárítás Budapest Lefolyótisztítás csatorna tisztítás csatorna dugulás elhárítás vízvezeték szerelő mosogatógép wc lefolyó dugulás Lefolyótisztító szer mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás ár duguláselhárítás VIII.kerület kellemetlen szagok társasház duguláselhárítás 7.kerület dugulás elhárítás Budapest csőtisztító spirál duguláselhárítás 6.kerület dugulások duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás Csepel akciós duguláselhárítás lefolyó tisztítás olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás XIX.kerület lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás III.kerület szennyvízcsatorna eldugult mosdó duguláselhárítása Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás VII.kerület mosdó dugulása ellen duguláselhárítás XII.kerület dugulás Budapest duguláselhárítás XIV.kerület csatornaszag dugulás elhárítása lefolyó mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosogató dugulás duguláselhárítás árak duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárító búraszifon mosogató duguláselhárítás olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás azonnal dugulás megszüntetése wc duguláselhárítás duguláselhárítás VI.kerület Dugulás elhárítás vízvezeték szerelés lefolyó dugulás mosogató lefolyó dugulás csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás XX.kerület padlószifon mosogató dugulás házilag
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés