Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

Dugulás elhárítás

Dugulás elhárítás Budapest

Ha dugulás elhárítással vagy csatornatisztítással kapcsolatos kérdése van, kérem szánjon ránk pár percet. Nyári Zoltán vagyok Víz-gáz-fűtés szerelő. Főként épületgépészeti kivitelezési munkákkal foglalkozom, a dugulás elhárítás az évek folyamán e mellett alakult ki, és mára cégünk egyik fő tevékenységi körévé vált. Közel 30 szakmában eltöltött év után tudom, hogy a dugulás elhárítás ugyan olyan szakmai hozzáértést és megfelelő szerszámozottságot igényel, mint akármelyik más vízszerelési munkálat. Éppen ezért ne dőljön be olcsó és sokat ígérő duguláselhárító hirdetéseknek! Nálunk csak szakképzett, és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek dolgoznak, és több speciális géppel rendelkezünk a különféle dugulások elhárításához!

 

Ha minket választ mi bizalmáért cserébe szakmai hozzáértésünket és becsületes munkánkat adjuk!

Dugulás kialakulásának legfőbb okai:

- Leggyakoribb esetekben a rosszul megépített csatornarendszer a hibás pl.: nem megfelelő dimenziójú csőválasztás, nem elegendő mértékű esés illetve túl hosszan történő elhúzás.

-A felhasználói hibák is dugulás kialakulásához vezethetnek pl.: az ételek és különféle zsíros háztartási hulladékok lefolyóba történő öntése a lefolyó gyors elzsírosodásához vezet, amit pluszba elősegítenek a mosogató és tisztítószerek. Ezek foszfáttartalma a zsírral egy kemény eleggyé áll össze és rövid időn belül a szakasz teljes eldugulását eredményezik. Az elzsírosodási probléma elsősorban mosogatóknál fordul elő, amit csak mechanikai, azaz gépi módon lehet elhárítani (spirálozás). A dugulás elhárítás és csatorna tisztítás során több méretű és alakú tisztítófejet alkalmazunk, hogy a csövet újra a teljes keresztmetszetében átjárhatóvá tegyük.

Ne higgyen a sokszor túlzó reklámoknak a duguláselhárító szerek legtöbbször csak megelőzésre, karbantartásra, alkalmazhatók. Áruk sok esetben nincsen arányban a hatásukkal, és amellett hogy nem hoznak tartós megoldást még problémát is okozhatnak, mert sósavtartalmuk miatt károsíthatják a gumitömítéseket illetve egyes krómozott felületeken is kárt tehetnek.

Mosogatók dugulásának megelőzésére azt szoktam javasolni, hogy forraljon fel egy nagyobb adag vizet, és öntse a lefolyóba. A forró víz nagy tömegben hirtelen képes lekapni a csőfalra ragadt zsiradékot.

- Wc dugulásokat szinte minden esetben a bejutó idegen tárgyak okoznak pl.: a csésze széléről leeső illatosító a wc belsejében megakad elzárva a víz útját. Ha gyerek van a családban sok esetben előfordul hogy valamilyen tárgy esetleg játék kerül a lefolyóba ami szintén a duguláshoz vezet.

Mellékhelyiségek esetében fontos pár sort írnom a nedves törlőkendőről. Gyártói hibából fakadóan nincs a csomagolásán feltüntetve, hogy nem lehet beledobni a wc-be!!!!!!! A nedves törlő a sima hagyományos wc papírral ellentétben sokkal kevesebb cellulózt és nagyobb mennyiségben különféle polietilén tartalmaz, így egyáltalán nem ázik szét a víz hatására, térfogata nem változik így a kritikus helyeken, aknákban nagy eséllyel tapad meg.

- Fordító és tisztítóaknák duguláselhárítása: az emberek többsége nem is tudja, hogy a kertjében tisztítóaknák helyezkednek el. Sokszor nincsenek látható helyen vagy az idő folyamán föld alá kerültek, pedig tisztításuk és időnként való ellenőrzésük nagyon fontos! Az aknákban időnként felgyülemlik a szenny például az imént már említett nedves törlő, amit egyre több új szennyeződés megragadása követ mindaddig, míg teljesen eldugul. Ezen is csak a gépi duguláselhárítás, tisztítás segíthet, a fellazított szennyeződést pedig nagy tömegű vízzel le kell öblíteni.

Fordító és tisztítóaknák duguláselhárítása

- Magyarországon a legtöbb mai napig is használt családi illetve panelház a Világháború után és a 60-as évek elején épült. Az akkor megépített lefolyórendszer sajnos napjainkra teljesen elavult és nem tudja, vagy csak nehézkesen tudja ellátni feladatát. Nagy számban használtak beton, eternit és vascsöveket, amik azóta teljesen elkorrodáltak vagy betöredeztek, és a növények gyökérzete gond nélkül talált utat magának a belsejébe. A gyökérzetet kiirtani a cső belsejéből nem lehet, mert sajnos újra visszanő (gyökérbenövés).

Az ilyen régi rendszerek már kiszolgálták magukat, sajnos tartós megoldást csak a csere jelenthet!

Duguláselhárítás Budapest

Mivel mi komplett kivitelezéssel is foglalkozunk, ha a probléma dugulás elhárítással már nem orvosolható tudunk segíteni egy új rendszer megtervezésében és kivitelezésében is! Sőt ha csatorna alapvezeték csőrendszeréből hiányozik a tisztítási lehetőség, tisztítóidom beépítését is vállaljuk nagy szakértelemmel

Ha valamelyik problémával szembesült, kérdése van, vagy felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal, mert nálunk bizalmáért tiszta és Elfolyó-lefolyót kap!!!!!


Ha szennyvíz csatorna dugulás Budapest, akkor a duguláselhárító mester szakértelmére lesz szüksége

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Lefolyó dugulás elhárításBudapest alábbi kerületeiben érhető el a duguláselhárító szolgáltatásunk : Budapest, I. kerületében, II. kerületében, Budapest III. kerületében, Óbudán, Békásmegyer, IV. kerületében, Újpest, V. kerület, Belváros, VI. kerület, Terézváros, VII. kerület, Erzsébetváros, VIII. kerület, Józsefváros, Eldugult csatorna cső, IX. kerület, Ferencváros, X. kerület, Kőbánya, Buda. XI. kerület, XII. kerület, Hegyvidék, XIII. kerület, Angyalföld, Budapest, XIV. kerület, Zuglóban, XV. ker, XVI. ker, XVII. ker, Eldugult lefolyó, XVIII. ker, Lőrincen, Pestimre, XIX. ker, Kispesten, Eldugult csatorna lefolyó, Bp. XX. kerület, Pesterzsébet, XXI. ker, Csepelen, XXII. ker, Budafok, és Budapest, XXIII. kerületében, Soroksár, Dugulás elhárítás, csatornatisztítás Budapest, összes kerületében, bivalyerős gépekkel, legyen az padlóösszefolyó, wc – dugulás vagy mosogató dugulás, természetesen minden kerületben, egységes és kedvező fix áron. 06/20/942-0586

 

Címkék

Árak dugulás Budapest mosogató lefolyó dugulás Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás olcsón wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás házilag lefolyó duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó dugulás elhárítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése eldugult mosogató wc lefolyó dugulás megszüntetése wc dugulás csőtisztító spirál Wc dugulás megszüntetése lefolyótisztítók duguláselhárítás duguláselhárítás IV.kerület olcsó csatornatisztítás csatorna csőtörés duguláselhárítás XXII.kerület csatorna dugulás mosdó lefolyó duguláselhárítás Budapest lefolyó dugulás okai csatornatisztítás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XX.kerület Eldugult WC Eldugult mosogató duguláselhárítása padló lefolyó dugulás duguláselhárítás VI.kerület szennyvízhálózat duguláselhárítás árak mosdó duguláselhárítás házilag szennyvíz bekötés mosogató lefolyó tisztítása dugulás wc nedves törlőkendő lefolyó lejtése duguláselhárítás 7.kerület mosdó dugulása ellen szennyvíz bekötése eldugult mosogató szifon duguláselhárítás V.kerület mosogató lefolyó duguláselhárítás Csepel dugulás megszüntetése duguláselhárítás II.kerület kellemetlen szagok lefolyó dugulás duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XXI.kerület eldugult mosdó Lefolyótisztítás házilag csatornaszellőztetés duguláselhárítás VIII.kerület tisztító idom társasház dugulás elhárítása duguláselhárítás XII.kerület csőtörés wc duguláselhárítás esővíz mosogató dugulás házilag duguláselhárítás ár lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyó dugulás megszűntetése vízvezeték szerelés Lefolyótisztítás csatornaszag megszüntetése lefolyó tisztítás duguláselhárítás III.kerület búraszifon eldugult mosdó duguláselhárítása lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás falbontás nélkül Eldugult WC duguláselhárítása vízvezeték szerelő duguláselhárítás XV.kerület olcsó duguláselhárítás dugulások csatornaszag csatornatisztítás házilag csatorna tisztítás Lefolyótisztító szer csatorna dugulás elhárítás csatornakamerázás mosogató dugulás akciós duguláselhárítás vízvezeték padlóösszefolyó Lefolyótisztító duguláselhárítás Budapesten bűzelzáró Dugulás elhárítás mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás bontás nélkül padlószifon dugulás elhárítás Budapest mosogató duguláselhárítás házilag mosogató duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárító duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás XVII.kerület Lefolyótisztítás Budapest mosdó dugulása dugulás duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás XIX.kerület mosogatógép mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás XVIII.kerület wc csésze eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás X.kerület szennyvízcsatorna
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés