Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

Csatorna csőtörés elhárítása

Csőtörés feltárása, megszüntetése

Minden ingatlanban előfordulhat az, hogy csőtörés keletkezik. Ilyenkor az is lehet, hogy csak egy kisebb szivárgásról van szó, amit nem is tapasztalunk igazán azon kívül, hogy látunk egy kisebb foltot a falon, vagy a padlón. Ez a fajta csőtörés nem jelent akkora veszélyt, mint például a komolyabb csőtörés. Ez csakis abban az esetben igaz, ha időben észrevesszük és orvosoljuk a problémát. Ezzel szemben a komolyabb csőtörés akár nagyobb kárt is okozhat az ingatlanban. Mivel a fal és a padló is egyidejűleg ázik, így nagyon rövid ideig képes egyben maradni. Ezt a fajta csőtörést azonnal orvosolni kell. Hívjunk azonnal vízvezeték szerelő szakembert, hiszen ne mindegy, hogy a falak mennyi ideig áznak.

 A legelső teendőnk, hogy elzárjuk a vizet, hogy a rendszerben lévő sérült részről lekerüljön a nyomás. Ezek után a szakember tudni fogja, hogy mit kell tennie. Első körben cserélni kell a sérült részeket, vagy ha lehetőség van rá, akkor javítani azt. Ezt követően a rendszert újra nyomás alá kell helyezni, hogy biztosak legyünk abban, hogy minden rendben működik. Ezt követően a javított részeket figyelemmel kell kísérni, hiszen az óvatosság a legfontosabb. Ha nem fordítunk megfelelő figyelmet a csőtörésre, akár még meg is semmisülhet az ingatlanunk, hiszen a kiömlő víz alámoshatja az alapot is. Nagyon komolyan kezelni kell ezeket a problémákat, mert akár még később is okozhatnak. Ahhoz, hogy a csőtöréseket megelőzzük, érdemes lehet félévente ellenőriznünk a rendszert, hogy nincs-e valahol szivárgás, hogy minden úgy működik-e ahogy annak működnie kell. Érdemes vigyázni arra, hogy ne kerüljenek különféle idegen dolgok a lefolyóban, így megakadályozhatjuk a nagyobb dugulásokat, valamint azt, hogy a csatorna rendszer csövei megsérüljenek. Amennyiben fizikálisan nem észlelünk csőtörést, de a vízszámlánk összege gyanúsan megemelkedik, akkor majdnem biztosak lehetünk abban, hogy valahol a falakban csőtörés van. Ilyenkor azonnal hívjunk vízvezeték szerelő szakembert, hiszen minél előbb meg kell szüntetnünk a problémát, annak érdekében, hogy minél kevesebb kárt okozzon az ingatlanban.

Csatorna csővezeték csőtöréseTörött csatorna cső javítása

A dugulás elhárítás és a csatornacsöveink rendszeres karbantartása és tisztítása, nagymértékben csökkentheti a szennyvíz csatorna idő előtti meghibásodását. Mivel a lefolyó dugulásakor folyamatos nyomás és megnövekedett víz terhelés éri a csövek belső felületét. Amikor teljes keresztmetszetben telítődik a csatorna belseje, a csőcsatlakozásoknál repedéseknél megindulhat a szivárgás, ami idővel egyre nagyobb utat tör magának és elkezdi kimosni a csövek környékén a homokot. Az alátámasztás megszűnésével a csatorna vezeték könnyen eltörhet, megrepedhet. És ami a legveszélyesebb alámoshatja az ingatlan alapját, ami még nagyobb károkhoz vezethet. Csőtörések feltárása és javítása mellett nagy tapasztalattal és rutinnal hárítjuk el a csatorna csövek és szifonok duguláselhárítását, és feltárjuk a csatornahálózat hibáit.

Csatorna csőtörés elhárítás
dugulashivjmost

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Sérült csatorna csövek cseréjecsatorna cső cseréje Budapest

Címkék

duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás XII.kerület bűzelzáró akciós duguláselhárítás duguláselhárítás XV.kerület mosogatógép mosogató lefolyó duguláselhárítás falbontás nélkül mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás ár duguláselhárítás Csepel dugulás wc dugulás elhárítása szennyvízcsatorna duguláselhárítás V.kerület Duguláselhárítás Budapest mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIV.kerület dugulás Budapest dugulás megszüntetése duguláselhárítás XXII.kerület kellemetlen szagok csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás azonnal eldugult mosdó duguláselhárítása mosdó duguláselhárítás olcsón Lefolyótisztító duguláselhárítás VI.kerület Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás 10. ker szennyvíz bekötése eldugult padlóösszefolyó Eldugult mosogató duguláselhárítása lefolyó tisztítás csatorna tisztítás eldugult mosogató duguláselhárítás árak duguláselhárítás olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás I.kerület lefolyó csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás XIII.kerület padló lefolyó dugulás wc csésze duguláselhárítás XVIII.kerület Lefolyótisztítás duguláselhárítás fix áron csatornaszellőztetés csatornatisztítás házilag Lefolyótisztító szer lefolyó dugulás elhárítás mosogató szennyvízhálózat lefolyó dugulás Wc dugulás megszüntetése csőtörés eldugult mosdó padlószifon vízvezeték szerelő csatornaszag lefolyó lejtése duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XI.kerület mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás III.kerület Dugulás elhárítás duguláselhárító Eldugult WC lefolyó duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás esővíz duguláselhárítás XVI.kerület búraszifon duguláselhárítás XIX.kerület mosogató dugulás mosdó dugulása ellen duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás VII.kerület vízvezeték wc duguláselhárítás lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás X.kerület vízvezeték szerelés eldugult mosogató szifon duguláselhárítás házilag mosdó lefolyó dugulás megszűntetése Lefolyótisztítás házilag tisztító idom lefolyótisztítók csatornatisztítás szennyvíz bekötés lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó dugulás okai padlóösszefolyó duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás II.kerület lefolyó tisztítása házilag dugulások duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás IX.kerület mosdó lefolyó dugulás dugulás Árak duguláselhárítás XXI.kerület nedves törlőkendő társasház duguláselhárítás XXIII.kerület Budapest wc duguláselhárítás házilag csatorna dugulás olcsó duguláselhárítás dugulás elhárítás Budapest csőtisztító spirál mosdó dugulása Eldugult WC duguláselhárítása mosogató dugulás házilag csatorna csőtörés mosogató lefolyó dugulás wc lefolyó dugulás megszüntetése csatornakamerázás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás bontás nélkül wc dugulás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés