Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

Csatorna csőtörés elhárítása

Csőtörés feltárása, megszüntetése

Minden ingatlanban előfordulhat az, hogy csőtörés keletkezik. Ilyenkor az is lehet, hogy csak egy kisebb szivárgásról van szó, amit nem is tapasztalunk igazán azon kívül, hogy látunk egy kisebb foltot a falon, vagy a padlón. Ez a fajta csőtörés nem jelent akkora veszélyt, mint például a komolyabb csőtörés. Ez csakis abban az esetben igaz, ha időben észrevesszük és orvosoljuk a problémát. Ezzel szemben a komolyabb csőtörés akár nagyobb kárt is okozhat az ingatlanban. Mivel a fal és a padló is egyidejűleg ázik, így nagyon rövid ideig képes egyben maradni. Ezt a fajta csőtörést azonnal orvosolni kell. Hívjunk azonnal vízvezeték szerelő szakembert, hiszen ne mindegy, hogy a falak mennyi ideig áznak.

 A legelső teendőnk, hogy elzárjuk a vizet, hogy a rendszerben lévő sérült részről lekerüljön a nyomás. Ezek után a szakember tudni fogja, hogy mit kell tennie. Első körben cserélni kell a sérült részeket, vagy ha lehetőség van rá, akkor javítani azt. Ezt követően a rendszert újra nyomás alá kell helyezni, hogy biztosak legyünk abban, hogy minden rendben működik. Ezt követően a javított részeket figyelemmel kell kísérni, hiszen az óvatosság a legfontosabb. Ha nem fordítunk megfelelő figyelmet a csőtörésre, akár még meg is semmisülhet az ingatlanunk, hiszen a kiömlő víz alámoshatja az alapot is. Nagyon komolyan kezelni kell ezeket a problémákat, mert akár még később is okozhatnak. Ahhoz, hogy a csőtöréseket megelőzzük, érdemes lehet félévente ellenőriznünk a rendszert, hogy nincs-e valahol szivárgás, hogy minden úgy működik-e ahogy annak működnie kell. Érdemes vigyázni arra, hogy ne kerüljenek különféle idegen dolgok a lefolyóban, így megakadályozhatjuk a nagyobb dugulásokat, valamint azt, hogy a csatorna rendszer csövei megsérüljenek. Amennyiben fizikálisan nem észlelünk csőtörést, de a vízszámlánk összege gyanúsan megemelkedik, akkor majdnem biztosak lehetünk abban, hogy valahol a falakban csőtörés van. Ilyenkor azonnal hívjunk vízvezeték szerelő szakembert, hiszen minél előbb meg kell szüntetnünk a problémát, annak érdekében, hogy minél kevesebb kárt okozzon az ingatlanban.

Csatorna csővezeték csőtöréseTörött csatorna cső javítása

A dugulás elhárítás és a csatornacsöveink rendszeres karbantartása és tisztítása, nagymértékben csökkentheti a szennyvíz csatorna idő előtti meghibásodását. Mivel a lefolyó dugulásakor folyamatos nyomás és megnövekedett víz terhelés éri a csövek belső felületét. Amikor teljes keresztmetszetben telítődik a csatorna belseje, a csőcsatlakozásoknál repedéseknél megindulhat a szivárgás, ami idővel egyre nagyobb utat tör magának és elkezdi kimosni a csövek környékén a homokot. Az alátámasztás megszűnésével a csatorna vezeték könnyen eltörhet, megrepedhet. És ami a legveszélyesebb alámoshatja az ingatlan alapját, ami még nagyobb károkhoz vezethet. Csőtörések feltárása és javítása mellett nagy tapasztalattal és rutinnal hárítjuk el a csatorna csövek és szifonok duguláselhárítását, és feltárjuk a csatornahálózat hibáit.

Csatorna csőtörés elhárítás
dugulashivjmost

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Sérült csatorna csövek cseréjecsatorna cső cseréje Budapest

Címkék

kellemetlen szagok duguláselhárítás XXII.kerület Budapest duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XVII.kerület dugulások lefolyó tisztítás csőtisztító spirál wc lefolyó dugulás duguláselhárítás IX.kerület Lefolyótisztító lefolyó dugulás megszűntetése mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás Csepel dugulás Budapest duguláselhárítás IV.kerület szennyvíz bekötés esővíz Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás 10. ker búraszifon mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIII.kerület vízvezeték szerelés Lefolyótisztítás házilag vízvezeték lefolyó tisztítása házilag mosdó dugulása ellen Dugulás elhárítás dugulás elhárítása duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül nedves törlőkendő mosogató duguláselhárítás Budapesten akciós duguláselhárítás lefolyótisztítók társasház mosogató duguláselhárítás mosogató lefolyó dugulás szennyvíz bekötése duguláselhárítás duguláselhárítás VII.kerület lefolyó dugulás okai vízvezeték szerelő wc csésze duguláselhárítás XXI.kerület mosdó dugulása lefolyó Lefolyótisztító szer duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XX.kerület csatornatisztítás házilag eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás ár olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás III.kerület Eldugult WC mosdó lefolyó dugulás csatorna dugulás elhárítás wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás I.kerület mosogatógép wc lefolyó dugulás megszüntetése szennyvízcsatorna dugulás padlóösszefolyó duguláselhárítás XV.kerület Wc dugulás megszüntetése csatorna csőtörés duguláselhárítás XXIII.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása padlószifon csatorna tisztítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás házilag bűzelzáró duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás bontás nélkül dugulás elhárítás Budapest eldugult mosogató szifon dugulás wc wc duguláselhárítás duguláselhárítás II.kerület csatornatisztítás mosdó duguláselhárítás házilag dugulás megszüntetése szennyvízhálózat tisztító idom Árak wc dugulás csőtörés duguláselhárítás azonnal mosogató lefolyó lefolyó dugulás Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás árak csatornaszag megszüntetése lefolyó duguláselhárítás eldugult padlóösszefolyó csatornaszellőztetés mosogató dugulás házilag lefolyó dugulás elhárítás Duguláselhárítás Budapest padló lefolyó dugulás duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás olcsón lefolyótisztítás otthon duguláselhárító csatorna dugulás duguláselhárítás fix áron Lefolyótisztítás eldugult mosogató duguláselhárítás XIX.kerület mosdó lefolyó lejtése olcsó duguláselhárítás csatornaszag eldugult mosdó csatornakamerázás mosogató dugulás duguláselhárítás XI.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés