XVIII.-kerületi duguláselhárító

XVIII.- kerületi duguláselhárító

XVIII.-kerületi duguláselhárító

Duguláselhárítás Budapest XVIII. kerületében

Egy eldugult lefolyó rengeteg gondot okoz, akár a kádban, akár a mosogatóban, akár a vécében nem folyik le a víz. Ha a probléma sokáig fennáll, amellett, hogy nem tudja rendeltetésszerűen használni az adott berendezést, a kellemetlen szagokkal is szembesülnie kell. A dugulást legtöbbször a lefolyóba került hajszálak, köröm- és bőrdarabkák, ételmaradékok, szappan-, sampon- vagy tisztítószer-maradványok, illetve a vízkő okozza. Megelőzhetjük a problémát, ha mosogatás előtt az ételmaradékokat a szemetesbe söpörjük; hajmosás vagy körömvágás után eltávolítjuk a maradványokat a lefolyóból, illetve rendszeresen vízkőtlenítjük a mosogatót vagy a kádat.

Megpróbálkozhatunk különböző házi praktikákkal is

Ha már megtörtént a baj, és azt tapasztaljuk, hogy a víz nagyon lassan vagy egyáltalán nem folyik le, megpróbálkozhatunk különböző házi praktikákkal, mielőtt szakembert hívnánk. Öntsünk a lefolyóba egy-két csészényi szódabikarbónát, sütőport, trisót, bóraxot, ecetet, citromlevet vagy a két utóbbi és az előzőek elegyét, hagyjuk hatni egy éjszakán át, majd folyassunk a lefolyóba forró, aztán pedig hideg vizet.

Komolyabb javítási munkákba ne kezdjünk bele

Ha ez nem hat, komolyabb javítási munkákba ne kezdjünk bele egyedül, ha nem értünk hozzá. Ne szereljünk szét semmit, ha nem vagyunk biztosak benne, mit is kellene tennünk. Hiszen, ha valamelyik cső megsérül, eláraszthatjuk az adott helyiséget, és a javítás sokkal többe fog kerülni, mintha szakembert hívtunk volna.

Keressünk duguláselhárítással foglalkozó szakembert a XVIII. kerületben

Ha Budapest XVIII. kerületében lakik, keressen itt duguláselhárítással foglalkozó szakembert! Ha sürgősen használni szeretné az eldugult kádat vagy mosdót, nem bírja tovább elviselni a kellemetlen szagot, illetve a fürdőszoba már vízben áll, nagyon fontos, hogy a segítség minél hamarabb megérkezzen. Ezért érdemes minket hívnia, ha duguláselhárítással foglalkozó szakemberre van szüksége Budapest XVIII. kerületében, hiszen gyorsan kiérünk önhöz, és lehetőség szerint Lőrinc egész területén egy órán belül elhárítjuk a problémát. Akciós duguláselhárítás XVIII.-kerületében

Wc – mosdó – mosogató dugulás megszüntetése Budapest XVIII.-kerületében, Lőrincen

06-20-942-0586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés