wc lefolyó dugulás megszüntetése

WC lefolyó dugulás megszűntetése házi praktikákkal

wc lefolyó dugulás megszüntetése

WC lefolyó dugulás elhárítás


Mindenki életében egy igazi rémálom válik valóra, amikor a wc eldugul.

Ez sajnos néha a legváratlanabb pillanatban ér minket és, ha nem reagálunk időben, akkor könnyedén eláradhat a fürdőszoba.

A wc lefolyó dugulás megszűntetése szerencsére nem mindig lehetetlen feladat és vannak olyan praktikus megoldások, amelyek még duguláselhárítót sem igényelnek.

A vécé eltömődése a dugulások legkellemetlenebbike és érdemes minél előbb a probléma megoldására fordítani időnket, hiszen a mellékhelyiség használhatatlan, amíg a dugulás fennáll.

 

A hagyományos és házi módszerek nem váltak be?

WC-je továbbra is el van dugulva és nem tudja használni?

Lépjen kapcsolatba szakemberünkkel a +3620-942-0586 telefonszámon!

Komoly probléma esetén a vécécsésze tartalma visszafolyhat, amely rendkívül kellemetlen lehet, így ha bármilyen szokatlan működést tapasztalunk a mellékhelyiségben, azonnal cselekednünk kell. A wc lefolyó dugulás megszűntetése akkor a legegyszerűbb, ha egy duguláselhárítást is vállaló vízvezeték-szerelő szakembert hívunk, azonban kisebb dugulás esetén akár magunk is megpróbálkozhatunk a probléma elhárításával. Az első és legfontosabb szabály, hogy ne öntsünk a csészébe drága lefolyótisztítókat, amíg nem tudjuk, mi okozta vagy okozhatta a dugulást, mivel sikertelen próbálkozás esetén ez hátráltatja a wc lefolyó dugulás megszűntetését a későbbiekben.

A leggyakoribb okok közé tartozik a túl nagy mennyiségű vécépapír használata, a vécécsésze elvízkövesedése, de akár az is előfordulhat, hogy véletlenül lehúztuk a vécéillatosítót, vagy a gyerek beleejtette egyik játékát. A játék ellen nem sokat tehetünk, azonban a későbbi hasonló problémák elkerülése végett a vécépapíron kívül ne húzzunk le semmit a vécén! A wc lefolyó dugulás megszűntetésére sokszor azért van szükség, mert a lefolyóba nem illő tárgyakat dobnak a wc-be az emberek. Ne húzzon le se csikkeket, se női higiéniai termékeket, se a vécépapír gurigát! A wc lefolyó dugulás megszűntetéséhez először is húzzunk gumikesztyűt, és keressünk egy wc pumpát! Az eszköz gyors fel-le mozgatásával képezzünk vákuumot! A szennyeződések ezzel a módszerrel sokszor fellazíthatók, és lehúzásra távoznak. 

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés