WC duguláselhárítás szakember segítségével

Wc duguláselhárítás szakember segítségével

WC duguláselhárítás szakember segítségével

Wc duguláselhárítása segítséggel

Kellemetlen szagok áradnak a mellékhelyiségből? Nem lehet lehúzni a wc-t? Megtörtént az, amitől a legjobban félt: eldugult a wc? Ne essen pánikba, egyszerűen csak hívja a szakembert, aki képes megoldani a problémáját!
Duguláselhárító Mester: 06 20 9 420 586

 

 

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

A dugulás ma már nem probléma, hiszen gyorsan és könnyen meg tudjuk szabadítani a kellemetlen szagoktól és kellemetlen szennyeződésektől.
A wc dugulás talán az egyik legkellemetlenebb probléma, amelyet addig nem is nagyon tartunk számon, amíg saját lakásunkban, házunkban nem érezzük az eldugult wc szagát. Sajnos nagyon sokan addig a pillanatig, amíg nem dugul el a wc-jük mindenféle nem oda tartozó dolgot dobálnak a wc-be. Ez a legnagyobb probléma, hiszen a rengeteg nem oda tartozó szemét miatt dugul el a toalett. Egy dugulás után már mindenki meggondolja, hogy a hajat vagy a különféle nem lebomló és elolvadó anyagokat a toalettbe dobálja-e.

A dugulás egyébként nagyon sokszor kisgyermekes családok házában történik, hiszen a gyerekeknek sokszor érdekes felfedezniük azt, hogy a wc-be dobott dolgok eltűnnek, emiatt sokszor játékokat, különféle dolgokat dobálnak bele, próbálgatják a határokat. Sokszor ennek a szülő nincs is tudatában, természetesen elmesélte a gyermeknek, hogy mit szabad és mit nem szabad a wc-be dobni, de hát melyik gyermek fantáziáját akadályozza meg ez a tiltás?

A wc duguláselhárítás házi körülmények között egy wc-pumpa segítségével lehetséges, esetleg valamilyen erős vegyszerrel. Sajnos a legtöbb esetben ezek a dolgok nem bizonyulnak elég erősnek, így általában mestert szükséges hívni a probléma megoldására. Sokszor azonban már elsőre érdemesebb a duguláselhárító mestert hívni, hiszen így elkerülhetjük a bosszankodást, hogy nem sikerül megoldanunk a problémát, idegesek és feszültek leszünk. A vegyszerek néha nagyon drágák, és ha nem is segítenek, akkor csak dupla pénzkidobást jelentenek, hiszen aztán szükséges szakembert is hívni a wc duguláselhárítás munka elvégzésére.

A wc duguláselhárítás azért is nagyon fontos hogy gyorsan és időben is megtörténjen, mert az esztétikai problémán és a kellemetlen szag terjengésén túl akár betegségeket is okozhat, hiszen rengeteg baktériumot és kórokozót tartalmaz a vissza feljövő, vagy le nem folyó víz. Különösen kisgyermekes családokban nagyon fontos, hogy gyorsan megtörténjen a wc duguláselhárítás, hiszen ők egészségügyi szempontból sokkal nagyobb veszélynek vannak kitéve egy lefolyódugulás, egy wc dugulás alkalmával.

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés