Wc duguláselhárítás házilag

Wc duguláselhárítás házilag

Wc duguláselhárítás házilag

A WC duguláselhárítása házilag? Így csináljuk!


Ha váratlanul azt tapasztaljuk, hogy öblítés után a WC-ből a víz a padlóra folyik, akkor már sejthetjük, hogy komoly dugulással állunk szemben. Ilyenkor persze bosszankodhatunk, hiszen senki sem szeret a duguláselhárítással bíbelődni, képzett duguláselhárító szakember alkalmazása pedig még kedvező wc duguláselhárítás árak mellet is megterhelő lehet. Mi hát ilyenkor a teendő? Wc duguláselhárítás házilag. Ha csak a mosdó eldugulásáról van szó, például tusfürdő, sampon vagy esetleg szappanlerakódás miatt, akkor az olyan otthoni praktikák, mint a szódabikarbóna-ecet kombináció nagy eséllyel működhetnek. Ha azonban a WC dugulásáról van szó, melyet legsűrűbben a nedves törlőkendők vagy intim betétek okoznak, akkor érdemes komolyabb eszközzel nekilátnunk a duguláselhárításnak.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítás házilag, saját kezűleg

Wc duguláselhárítása házilag sok esetben sikerrel járhat ha nem viszolygunk a kellemetlen szagoktól és látványtól.  Az utóbbi években gyorsan tért nyertek és elterjedtek a wc illatósító kosarak melyek komoly veszélyforrása a wc dugulás kialakulásának. Minket is sok esetben hívnak wc illatósító miatt kialakult wc csésze duguláshoz. Sokan észre se veszik azonnal, hogy a kosár véletlenül a wc-be esik, csak egykét öblítés után, amikor már a wc papír felgyülemlett a csészében lévő kosár felületén és kialakult a dugulás. Kezdődhet a wc duguláselhárítása házilag. Amennyiben biztosan tudjuk hogy a wc- illatosító kosara eset a lefolyóba, a wc-pumpát csak fenntartással használják. Mert jó estben csak az összegyűjt papírt fogjuk letolni a wc-kosárról, és egy két öblítés után újra eldugul a wc. Nagyobb lesz a probléma , ha kosarat a wc-csészéből a csatorna csőbe pumpáljuk  és ott akad el, onnan sokkal nehezebb lesz eltávolítani.  Ezért legjobb módja a kosár miatt kialakult wc dugulás megszüntetésének ha felvesszük a wc csészét és kézzel eltávolítjuk az elakadt illatosító kosarat a wc csésze bűzelzáró csövéből. Aki nem találkozik mindennap hasonló problémákkal talán nem is olyan egyszerű a wc duguláselhárítása házilag, ezért aki nem akar bajlódni a wc dugulás megszüntetésével hívja duguláselhárító gyors szolgálatunkat minél hamarabb 06 20 9 420 586

A nehézfegyverzet: a WC pumpa

Bizonyára számtalan duguláselhárítási praktikáról hallottunk, és a boltok polcairól is kipróbáltunk már vagy egy tucatot a csodatevő duguláselhárító szerekből. Talán ez lehet az oka annak, hogy a WC pumpa használatával már meg sem próbálkozunk, holott vannak olyan komoly esetek, melyeknél a manuális duguláselhárítás jelentheti az egyetlen megoldást. Bizton állítható, hogy a WC komolyabb dugulása esetén teljesen felesleges a bolti duguláselhárító szerek megvásárlása, illetve használata, hiszen a problémát csak egy profi WC pumpával lehet megoldani. A WC pumpa sokszor a lefolyók eltömődése esetében is hatékony megoldást nyújthat, ellentétben az üzletben kapható drága, mérgező lefolyótisztítókkal. Érdemes ezért minden otthoni duguláselhárítást pumpálással kezdeni.

Hogyan használjuk a WC pumpát?

Tegyük a WC pumpát az eldugult lefolyóra vagy WC csészére úgy, hogy annak gumifeje a nyílást teljesen lefedje! Kiemelendő, hogy a gumiharangnak vízben kell lennie, de éppen csak annyiban, amennyi pont ellepi a gumi rész tetejét. Az előkészületek után elkezdhetjük a pumpálást. Vákuumot kell képeznünk a csőrendszerben, méghozzá úgy, hogy a pumpát hirtelen, erővel fel és le mozgatjuk. Így érhetjük el, hogy a lefolyóban lévő, dugulást okozó szennyeződések kimozduljanak a helyükről. Ismételjük ezt a folyamatot addig, amíg azt nem látjuk, hogy a szennyeződések nagy részét eltávolítottuk a lefolyóból! A művelet sikerességét öblítéssel vagy a csap megnyitásával ellenőrizhetjük. Ha a víz akadály nélkül eltűnik a lefolyóban, akkor jó munkát végeztünk.

Amikor a wc duguláselhárítás házilag már nem megoldható hívja a 06 20 9 420 586 számot

 

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés