wc dugulás elhárítás Budapest

Wc dugulás elhárítása

wc dugulás elhárítás Budapest

Wc dugulás 

A kellemetlen szag már az egész házat elárasztotta? Szeretné, ha többé nem kellene eldugult wc-vel találkoznia? Unja, hogy a házi praktikák csak ideiglenes megoldást nyújtanak és hogy a probléma folyamatosan visszatér?
Hívja a Duguláselhárító Mestert, aki gyorsan és jó áron segít megoldani a problémát!
Duguláselhárító Mester: 062 0942 0586

Sajnos a wc-nél is megesik, hogy hiába húzza le, az valamilyen dugulás miatt nem engedi magát. A lefolyóknál és a wc-nél is lehetséges, hogy valahol elakadnak a dolgok és Ön nem tudja lehúzni a tartalmat. Ennek oka általában az, hogy olyan dolgok is kerülnek a wc-be, amelyek egyrészt valahol megakadnak, felakadnak, másrészt, hogy nem bomlanak szét a vízben. Amikor ez a sok anyag találkozik egy helyen, akkor ott felgyülemlenek és már azokat az anyagokat sem engedik át, amelyek egyébként könnyen lefolyhatnának. Ez a probléma úgy jut felszínre, hogy egy idő után már a víz sem megy le, tehát eldugult a wc, és a tartalom szaga kellemetlenséget okoz az egész fürdőszobában és házban. 

A wc dugulás egyik oka a wc-n lehúzott ételmaradék vagy más idegen anyagok, például haj, vagy különféle más termékek, amelyeket inkább a szemetesbe kéne dobni. A lefolyóba jutott idegen anyagok okozzák a wc dugulás problémáját. A wc általában azzal jelzi a dugulás problémáját, hogy lehúzáskor feljön a szennyvíz, vagy más dolgok is, vagy egyszerűen nem megy le a víz.

A wc dugulás problémájának megoldása általában attól függ, hogy milyen méretű a baj. A kisebb problémákra például megfelelnek a házi praktikák, de akár a különféle vegyszerekkel is próbálkozhat. Ezekkel kapcsolatban fontos odafigyelni arra, hogy ne vigye túlzásba a használatot, hiszen akkor akár a wc csatornáját is rongálhatja. Mivel ezek a vegyszerek igen erősek, ezért fontos, hogy csak a megfelelő időközönként és a megfelelő mennyiséget öntse a wc-be. Ezek lehetséges, hogy csak ideiglenesen képesek megszüntetni a problémát, ha a wc dugulás többször is jelentkezik sűrű időszakonként, akkor érdemes mestert hívnia, aki képes a probléma okát megszüntetni oly módon, hogy egyáltalán nem rongálja a csöveket.

A duguláselhárító mester képes a wc dugulás elhárítására úgy, hogy közben semmilyen más kárt nem okoz, amely rendkívül fontos, hiszen egy otthoni dugulás elhárítással akár más problémákat is okozhat a toalettnek, amely majd később jelentkezik, mint probléma.
Hívjon inkább szakembert a dugulás elhárításához, bízza szakembere a probléma megoldását.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés