Társasház duguláselhárítás Budapest

Társasház dugulás

Társasház duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás társasházak részére

A dugulások megszüntetésére, a pincei csatornacső dugulás elhárítására, a lefolyó és csatorna vezetékeinek cseréjére vagy javítására, a csatornák gyökértelenítésére, a pincei csőtörések megszüntetésére, illetve a pincei vízvezetékek cseréjére vagy javítására nemcsak családi házaknál, hanem társasházak esetén is szükség lehet. Ezért, ha közös képviselőként egy megbízható és profi vízszerelőt keres Budapesten a fenti munkák valamelyikéhez, vegye fel velem a kapcsolatot bátran, ugyanis társasházak részére is vállalok duguláselhárítást.

Előzze meg a lakói panaszokat

Ha azt szeretné, ha az ön által képviselt vagy üzemeltetett ingatlanban a lakóknak ne kelljen rendszeresen szembesülniük a lefolyó eldugulása okozta problémákkal, ajánlott rendszeresen karbantartani a csöveket, és kitisztítani a társasház lefolyórendszerét. Az egyes lakók lakásában keletkező dugulás akár a többi tulajdonostárs számára is problémát okozhat, amennyiben a szennyeződés eléri az alapvezetékeket. Illetve, ha a lakásban dugulást tapasztalunk, szintén nem biztos, hogy mi dugítottuk el a lefolyót; lehet, hogy a probléma mélyebben gyökeredzik.

Előzze meg az újabb Társasház dugulást

Ha közös képviselőként nem szeretne folyamatosan a dugulás miatt panaszkodó lakók haragjával szembesülni, érdemes rendszeresen ellenőriztetni a csatornavezeték állapotát, illetve kitisztíttatnia a csatornát, hogy elkerülhesse ezeket a problémákat. Szintén gyakori probléma, hogy a régebbi építésű társasházaknál az elhasználódott csatornarendszer már nem tudja tökéletesen elvezetni a szennyvizet, a teljes cserére viszont nincs fedezet. Ebben az esetben is rendszeresen szüksége lehet egy duguláselhárítással is foglalkozó vízvezeték szerelőre Budapesten. Munkám során nemcsak magát a dugulást szüntetem meg, hanem annak pontos okát feltárva megpróbálom megelőzni az újabb dugulást. Ha vízvezeték-szerelőt keres az ön által képviselt társasház csatornarendszerének karbantartására Budapesten, keressen meg most elérhetőségeim bármelyikén!

Társasházi dugulás megszüntetése Budapest kerületeiben Nyári Tibor 06 20 398 7569

Társasházi csatorna és vízvezetékek javítása cseréje Budapesten Nyári Zoltán 06 20 9 420 586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés