Szennyvízbekötés Budapest területén

Szennyvíz bekötés

Szennyvízbekötés Budapest területén

Szennyvíz bekötése csatornahálózatba

Új házat épít felújít átalakít és Önre hárult a feladat, hogy megoldja a csatornahálózatot?

Keresse a Duguláselhárító Mestert, aki beköti Ön helyett a szennyvizet a csatornába!

Hívjon most: 0620/9-420-586

A szennyvíz bekötés során számos szabálynak eleget kell tenni, hiszen ha nem a megfelelő szakember végzi el a csatorna bekötését, akkor az épület veszélybe kerülhet. Figyelembe kell venni az építkezési szabályokat és előírásokat, például a szomszéd telekhelytől való megfelelő távolság betartását és a tömítést is. Ha a szennyvíz bekötés nem a megfelelő tömítéssel történik, akkor a csövek később könnyen sérülnek és eltörnek, szivárog a víz, vagy dugulást okoz. A meglévő közművektől való távolságot is figyelembe kell venni és azt is, hogy a közcsatornába milyen minőségű és összetételű szennyvizet engedünk. Bízza a szennyvíz bekötés munkálatait szakemberre.

A szennyvíz bekötés ára több mindentől függ. A tervezés és a kivitelezés, illetve az anyagár tartalmazza a legfőbb kiadásokat. A helyszíni felmérés után kérhető alapár, de még ez sem biztos, hogy a végleges árat fogja tartalmazni, hiszen az ásás során kialakulhatnak még változások. A munkafelület mérete és a munkagépek típusa módosíthatja a költségeket.

szenyvíz bekotése BudapestA szennyvíz bekötés alapja

A megfelelő munka elvégzésével elkerülhetőek a későbbi kellemetlenségek, mint a dugulás, vagy visszatérő dugulás, ami plusz költségekkel jár. A rosszul felépített szennyvíz hálózatot egy idő után fel kell bontani, és újra kell építeni, ami óriási kiadásnak számít. Fontos, hogy a csöveket a megfelelő lejtéssel fektesse le a szakember, hiszen ha ez nem így történik, akkor a szennyvíz nem fog elfolyni, ami szintén dugulást eredményez. Az optimális lejtés beállítása elengedhetetlen, hiszen sem a túl nagy, sem a túl kicsi lejtés nem megfelelő. A rosszul és hibásan felépített szennyvízhálózat több kárt hoz, mint hasznot, hiszen az utólagos javítások sokba kerülnek, a teljes cseréről pedig nem is beszélve. A szivárgás és a vízelfolyás elkerülhető a megfelelő csőillesztéssel, így a talaj kimosódását is elkerülhetjük. A talaj kimosódása talajsüllyedéshez vezethet, amely veszélyezteti az ingatlan épségét, a falak megrepedhetnek, a padló feljöhet stb. A kellemetlen bűz is a rosszul beépített szennyvíz csatorna oka, illetve a rossz illesztéssel a rágcsálók és a növények gyökerei is bekerülhetnek a csatornarendszerbe.

Nagyon fontos tehát, hogy a szennyvíz bekötése a csatornahálózatba több éves tapasztalattal rendelkező szakember munkája legyen!

Dugulás elhárítás Budapest
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Duguláselhárító mester

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés