Profi duguláselhárítás kedvező árakon

Profi duguláselhárítás elérhető árakon

Profi duguláselhárítás kedvező árakon

Villámgyors munka kedvező duguláselhárítás árak

Mindenki ismeri azt a borzasztó szagot, ami lefolyódugulás esetén a semmiből terem lakásunkban, és fojtogató szagával beteríti, minden zugába eljutva. Ha sikerül is ideiglenesen megoldani otthoni módszerekkel a dogot, a duguláselhárítás kérdése akkor sem kerül le egykönnyen a napirendről. Különösen igaz ez, ha régi elavult lefolyórendszerről van szó, amibe hosszú évtizedek óta rakódik le minden, ami csak lefolyik benne és minden valószínűség szerint a dugulás visszatérő „vendég”lesz ezáltal.

Zsiradék, különféle szappan és egyéb vegyszermaradványok, haj és papírdarabok, a gyerekek által a lefolyóba sikeresen belenyomott játékok és egyéb kisebb tárgyak, ezek azok az összetevők, amelyek gondoskodnak róla, hogy a duguláselhárítás ne legyen egy egyszerű, házi módszerekkel végleg megoldható dolog. Próbálkozni persze lehet és kell is, hiszen senki nem szeret pénzt kiadni egy látszólag egyszerűen megoldható gond leküzdésére, Vannak ugyanakkor olyan esetek, amikor már semmi sem segít, sőt a házi módszerek csak tovább rontanak a dolgon. Ilyenkor Önnek nincs más dolga, mint hívni minket, és mi profi módon megoldjuk minden gondját duguláselhárítás területén.

Mikor azt mondjuk profi, ez végleges, gyors, szakszerű és nem utolsósorban megfizethető megoldást jelent. A fővárosban, és Pest megye egész területén állunk az önök rendelkezésére, kül és beltéri lefolyók, mosdó vagy mosogató, kád vagy padlólefolyó egyaránt szóba jöhet a duguláselhárítás bárhol szükséges lehet. Ha így áll a dolog hívja a +3620-942-0586 telefonszámot, és mi azonnal megyünk. Áraink a földön járnak, egy egyszerű duguláselhárítás nálunk ötezer forinttól kezdődik, ami természetesen az igények függvényében változhat. Ezért viszont garantáljuk a minőségi munkáét, aminek hosszan tartó eredménye az lesz, hogy ön meg is feledkezik a lefolyó létezéséről.

Ha tehát duguláselhárítás kell, ne habozzon, hívjon minket.

Kínlódás és ideiglenes megoldások helyett válassza a profikat, mi jó időre alaposan tisztába tesszük lefolyócsöveit

dugulaselharitas ar

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés