Csatornakamera

Olykor a csatornakamerázásra is szükség lehet

Csatornakamera

Csatornakamerázás

A mai technológiával a szennyvízlefolyókat és csővezetékeket már belülről is könnyedén megvizsgálhatjuk anélkül, hogy bontási munkát végeznénk. A csatornakamerázás lehetővé teszi, hogy megvizsgáljuk a csatornahálózat műszaki állapotát, ezáltal nagy pontossággal megbecsülhetjük szennyvízhálózatunk esetleges élettartalmát. A csatornakamerázás pontosan megmutatja a föld alatti rákötések és illesztések állapotát, ezzel a módszerrel észlelhető az esetleges építési törmelék, az illesztéseknél benőtt fagyökérzet, vagy ha valahol beszakadt a vizsgált csővezeték.


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Szennyvízhálózat csatornakamerázása

A csatornakamerázás menete egy kijelzőn figyelhető, és ha szükséges, akár felvételt is lehet készíteni a tapasztaltakról, amelyet a helyreállításnál fel lehet használni. A csatornakamerázás eszköze egy úgynevezett berudaló, ami nem más, mint egy üvegszálas integrált betoló rúd, amit előre-hátra lehet mozgatni a megvizsgálni kívánt szakaszon. Ezzel az eszközzel felfedezhetőek az általában előforduló problémák, így a csatornakamerázás felfedi a szabálytalan illesztést és bekötést, az elmozdult csővezetéket, esetleges repedéseket, töréseket, a lefolyó dugulás vagy a szivárgás okait, és nagyon nagy segítséget jelent a pontos diagnózis felállításában, így pedig a javítás szakszerű elvégzésében. Ha professzionális, megbízható, tartós munkát szeretne, és problémája van a csatornázással, ezt a fázist soha ne hagyja ki, bármilyen céggel is dolgoztat, hiszen tulajdonképpen Ön mint fogyasztó így kaphat tiszta képet az elvégezni szükséges munkákról és a probléma mibenlétéről.

Csatorna kamera csatorna hibák feltárása csatorna kamerázás Budapest  kamerás csatornavizsgálat

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés