Mosogato Dugulaselharitas Hazilag Sajatkezuleg

Mosogató duguláselhárítás házilag - egyszerű vagy mégsem?

Mosogato Dugulaselharitas Hazilag Sajatkezuleg

Mosogató dugulás házilag 

A konyhai mosogató egy érzékeny területe a háztartásoknak. Nem csak azért, mert mosogatni általában senki sem szeret, de a mosogató sok helyen hajlamos a dugulásra, az pedig kellemetlen lefolyású következményekkel jár. Mindenki ismeri milyen az, amikor a mosogató büdös szagot kezd árasztani, a dugulás pedig megnehezíti a szennyes víz lefolyását, sőt sok esetben teljesen meg is akadályozza azt.

 Ilyenkor a mosogató dugulás házilag alkalmazott praktikái kerülnek napirendre, amelyeket mindenki ismer, akinek már volt ilyen problémája. A lefolyó kibontása, a mosogató szifonban összegyűlt esetleges ételmaradékok, egyebek eltávolítása sok esetben elég is, ebben az esetben a mosogató dugulás házilag is megoldható. Van, amikor erős vegyszerekhez folyamodunk, vagy egy hosszabb, rugalmasabb nyelű tisztító kefe is előkerül, mert a dugulás a számunkra már eléggé hozzáférhetetlen csövekben van, valahol a falban, vagy a padló alatt, de az ilyen esetek nagy részében a mosogató dugulás házilag alkalmazott módszerei már nem igazán hatékonyak. Ha nem marad más hátra, érdemesebb szakemberhez folyamodni, mert a mosogató dugulás házilag alkalmazott módszerei ilyenkor már nem többek, puszta időpocsékolásnál, és mérgelődésnél.

A szakértő azonban rövid felmérés után azonnal meg tudja mondani mi a teendő, és a megfelelő eszközt alkalmazza a gond megoldására. Ezen felül, a pénzünkért értékes tanácsokat is kaphatunk, hogy megelőzzük a hasonló kellemetlen helyzetek kialakulását, és a mosogatás ezek után ha nem is öröm, de egy gyorsan és könnyen lezajló folyamat lesz.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Duguláselhárító mester

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés