Lefolyótisztító tippek otthonra

A legolcsóbb lefolyótisztító tippek otthonra

Lefolyótisztító tippek otthonra

Lefolyótisztító tippek

A házi lefolyótisztítás, illetve duguláselhárítás hatékonysága sok háztartásbelit foglalkoztató kérdés, hiszen mindnyájan jól ismerjük az érzést, mikor otthonunkban váratlanul eldugul az egyik lefolyó és nekünk sürgősen meg kell oldanunk a problémát. Természetesen mindannyian megpróbáljuk felvenni a harcot a kisebb nagyobb dugulásokkal, ha kell vegyszerekkel vagy bolti lefolyótisztítókkal, ha kell otthoni lefolyótisztító tippekkel, praktikákkal. A tapasztalat azt mutatja, hogy a bolti, toxikus duguláselhárító folyadékok nem csak drágák, de többnyire hatástalanok is, ráadásul rendszeres használatuk miatt sokkal hamarabb öregednek el a lefolyócsövek. Érdemes tehát megpróbálkozni inkább a generációk óta jól bevált otthoni duguláselhárító módszerekkel.

Hívjon minket bizalommalDuguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

A leghatásosabb lefolyótisztító tipp mosogató dugulás ellen

A konyhai mosogató eldugulása rendkívül kellemetlen és szinte a leggyakrabban előforduló dugulás mind közül. A mosogató dugulására javasolt leghatásosabb otthoni lefolyótisztító eszköz a szódabikarbóna-ecet kombináció. Ez a két, minden háztartásban megtalálható konyhai szer csodákra képes, ha dugulásról van szó. Használatukhoz még forró víz sem szükséges, ami pozitív, hiszen a forrásban lévő víz roncsolhatja a lefolyócsövek belső felszínét. Használatuk: Tölcsér segítségével szórjunk a lefolyócsőbe 2-3 evőkanál szódabikarbónát, majd öntsünk utána egy nagy pohár ecetet! A szódabikarbóna ekkor habzani kezd és az ecet által létrejött savak lemarják a lefolyó belsejében lerakódott szennyeződéseket. Miután a habzás elmúlik, öntsünk rá meleg, de semmiképp sem forró vizet, majd hagyjuk állni 2 órát! Miután letelt az idő, öblítsük át még egyszer a rendszert meleg vízzel, és kész is a művelet!

Hatékony lefolyótisztító tipp WC dugulás ellen

Amennyiben WC dugulással állunk szemben, a leghatásosabb otthoni praktika a pezsgőtabletta. Teljesen mindegy, hogy milyen tablettát használunk, a lényeg az, hogy ellenőrizzük a termék lejárati dátumát, hiszen a tablettának pezsegnie kell ahhoz, hogy a lefolyótisztítás hatékony legyen. Használata: Dobjunk két pezsgőtablettát a WC csészébe, majd várjunk 15-20 percet! Az idő letelte után WC pumpa segítségével már könnyedén megszüntethetjük a dugulást.

Eldugult a mosdó? Itt a megoldás!

Az egyik leghatásosabb lefolyótisztító tipp mosdó dugulás ellen a trisó. A trisó megszüntetheti a mosdó lefolyócsövében lévő vastag szappanlerakódásokat, illetve hajcsomókat. A trisót megelőzésképpen is használhatjuk. Ha havonta egyszer alkalmazzuk, megelőzi a csövek idő előtti elöregedését és tisztán tartja azokat. Használata: Öntsünk 20 dkg-ot a lefolyóba, majd hagyjuk állni egy éjszakát! Másnapra a lerakódások feloldódnak, így már csak arra van szükség, hogy meleg vízzel egyszer átmossuk a lefolyórendszert.

Amennyiben a házi praktikák nem segítenek hívja Nyári Zoltán duguláselhárítót 06 20 9 420 586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés