Lefolyótisztítás házilag? De hogyan?

 Lefolyótisztítás házilag sajátkezüleg

 

Lefolyótisztítás házilag saját kezűleg


Egy súlyosan eldugult lefolyó duguláselhárítása akár rendszeresen is okozhat problémát otthonunkban, de sajnos sokunknak még ennek ellenére sincs kiforrott, hatékony és megbízható módszerünk arra az esetre, ha bekövetkezik a baj. Az üzletek polcain természetesen sokasával sorakoznak a különböző duguláselhárító csodaszerek, melyek közül néhány talán hatékonynak bizonyulhat, de ez sajnos a dugulás típusától és súlyosságától is nagymértékben függ. Dugulás sajnos mind a konyhában, mind a fürdőszobában bármikor előfordulhat, de kellemetlenség szempontjából a helyszín talán nem is lényeges, hiszen a duguláselhárítási procedúrát így is, úgy is el kell végeznünk. A leghatásosabb elhárító módszer talán a megelőzés volna, de sajnos rohanó világunkban az embereknek nem feltétlenül jut eszükbe a lefolyók rendszeres ápolása, karbantartása.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Olcsó otthoni duguláselhárító szerek

A jó öreg szódabikarbóna még mindig viszi a prímet a duguláselhárításra alkalmas otthoni szerek között. Olcsó, könnyen beszerezhető, és rendkívül hatékony. Alkalmazhatjuk önmagában kevésbé súlyos dugulások esetében, illetve ecettel kombinálva, ha komolyabb problémával kerülünk szembe.

Használata önmagában:

Szórjunk 4-5 evőkanálnyit közvetlenül a lefolyóba, majd hagyjuk állni legalább egy éjszakán keresztül! Ezen idő alatt a szódabikarbóna leoldja a lefolyó falára tapadt szennyeződéseket és semlegesíti a dugulás okát. Másnap reggel öblítsük át a lefolyót meleg, de semmiképp sem forró vízzel, és már készen is vagyunk!

Használata ecettel kombinálva

A lefolyó duguláselhárítás házi módszerei közül a leghatékonyabb talán mégis az ecet-szódabikarbóna kombináció. Tapasztalatok szerint még a legsúlyosabb dugulásokkal is képes megbirkózni anélkül, hogy bármilyen vegyi anyagot adnánk a keverékhez. Alkalmazása rendkívül egyszerű: Szórjunk a lefolyóba szintén 4-5 evőkanálnyi szódabikarbónát, majd közvetlenül öntsünk rá egy kevés ecetet! Várjuk meg, míg habzani kezd, majd öntsünk rá egy kis meleg vizet és hagyjuk kb. 2-3 órát állni! Miután letelt az idő, mossuk át még egyszer a lefolyót meleg vízzel!

Amikor a lefolyótisztítás házilag már nem megoldható hívja telefonszámunkat 06 20 9 420 586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés