Érdemes lefolyó tisztító szakembert hívni

Érdemes szakembert hívni, ha komolyabb lefolyó dugulással van dolgunk.

Annak érdekében, hogy minél kevesebb problémánk legyen a hétköznapi életben, érdemes az ingatlanunk ügyes-bajos dolgait rendben tartani. Nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű időt és energiát szánjunk a lefolyó karbantartásra, csatornatisztításra, hiszen ennek köszönhetően megelőzhetjük a nagyobb problémákat.

A vezetékeket és a vízcsöveket rendszeresen ellenőrizni kell, ha esetleg probléma lépne fel, azt minél előbb orvosolni tudjuk. A víz vezetékek esetében sajnos több sarkalatos pont is lehetséges, hiszen a ház több részén is folyamatos használatnak vannak kitéve. Általában a konyhában és a fürdőszobában lévő vizes blokkok okozhatnak problémát, hiszen ezeken a helyeken használjuk őket nap, mint nap. A konyhai lefolyót érdemes folyamatosan tisztán tartani, valamint a megelőzésre nagy hangsúlyt fektetni. Minden esetben figyeljünk oda arra, hogy feleslegesen ne kerüljön ételmaradék a lefolyóba, valamint, hogy minél rövidebb ideig legyen zsíros maradék a mosogatóban. Ha tudjuk azt, hogy nagy a veszélye annak, hogy az ételmaradék könnyen lejusson a lefolyó rendszerbe, érdemes egy speciális szűrőt használnunk, amely kifejezetten ezekre az esetekre lett kitalálva. Könnyen használható, valamint nagyon alacsony összegért beszerezhető. Ha egy ilyen szűrő ellenére is maradék kerül a lefolyóba érdemes vegyszeres tisztítást végezni, amely zsírtalanít és tisztít az egész rendszer területén. Ha ezek után is azt tapasztaljuk, hogy nehezen megy le a víz, még mindig dugulás lehet a rendszerben. Ilyenkor érdemes duguláselhárító szakember segítségét kérni, hiszen hosszabb távon csakis ő nyújthat megoldást. Ezeket a fajta komolyabb dugulásokat már csak komoly gépekkel lehet megoldani, hiszen vagy olyan helyen vannak, mely nem elérhető házilag, vagy annyira komolyak, hogy már csak a csatornatisztító szakember tudja megszüntetni. A duguláselhárító cégek manapság már 0-24 elérhetőek, hiszen sokszor a legképtelenebb időpontokban van rájuk szükség. Ha a duguláselhárítás elkerülhetetlen és nem tudnak azonnal házhoz jönni, érdemes tanácsot kérni a szakembertől, hogy mit tegyünk addig, amíg meg nem érkezik a segítség.

Eldugult szennyvíz lefolyó duguláselhárítás, csatornatisztítás esetén a

következő számokat hívhatja:

Nyári Zoltán duguláselhárító 06-20-942-0586

Nyári Tibor duguláselhárító 06-20-398-7569

Lefolyó tisztító, csatornatisztítás árainkat itt találja

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés