lefolyó dugulás okai

Lefolyó dugulás okai

lefolyó dugulás okai

Lefolyó dugulás megszüntetése

Borzalmas szagok terjengenek a konyhában, mert eldugult a lefolyó? Már nem tud mit önteni a kádba, hogy újra gyorsan és könnyedén folyjon le a víz? Ne késlekedjen tovább, keressen fel bennünket, és válassza a mi szolgáltatásunkat! Nem csak kedvező áron dolgozunk, de a feladatokat tökéletesen végezzük el! Duguláselhárító Mester: 06 20 9420 586

A lefolyó dugulás nem egy olyan égető nagy probléma, mint ahogyan azt sokan elképzelik, és sajnos elég sűrűn is előfordul, még azokban a háztartásokban is, ahol kellő odafigyeléssel fordulnak a lefolyók felé. Ennek oka, hogy bármennyire is figyel, egy idő után minden lefolyóban felgyülemlenek azok a dolgok és termékek, amelyeket nem oldanak fel a vegyszerek sem és a meleg víz sem viszi le azokat. A lefolyó dugulás létrejöhet a konyhában és természetesen a fürdőszobában is, illetve bárhol, ahol csap van és azon víz folyik át. Nézzük, hogy mik lehetnek a lefolyó dugulás legfőbb okai. Sajnos tudunk olyanokat is mondani, amelyekre biztosan nem gondolt volna.

Elsősorban gondolja végig, hogy mikor van használatban a lefolyó, hogy a vízen kívül milyen más termékek és folyadékok kerülnek a lefolyóba – ez után talán már Önnek sem lesz annyira meglepő, amiket most fel fogunk sorolni.

Mosogatás közben néha spórolni szoktak a vízzel, ami sajnos dugulást idézhet elő, hiszen a kevés víz mellett sok mosogatószert alkalmazunk, ami nem jó a lefolyónak, hiszen a kevés vízben nem oldódik fel a mosogatószer. Ugyanez a helyzet a kádban és a mosdóban is, hiszen a hajsampon, balzsam, szappan, tusfürdő és a pakolások stb. mind-mind képesek összegyűlni a lefolyóban, főleg akkor, ha kevés vízzel öblítjük le őket, de akkor még inkább, ha az a víz hideg.

A hideg víz sok esetben úgy okozza a lefolyó dugulás kialakulását, hogy nem oldja fel kellőképpen a lefolyóba kerülő vegyi anyagokat, a konyhában pedig a különféle zsiradékokat, amelyek szintén megtapadnak a csöveken. Tehát, amikor mosogat, akkor figyeljen oda arra, hogy kevés mosogatószerrel, de inkább kissé több, méghozzá meleg vízzel mosogasson – így juthat át a zsiradék és a mosogatószer is a lefolyón. Ugyanez a fürdőszobai tisztálkodás terén is.

A másik dolog – ami kissé természetesebbnek hat, mint az előző – hogy oda nem illő tárgyakat, amelyek nem bomlanak fel, ne dobjunk se a konyhai, se a fürdőszobai, se semmilyen lefolyóba. Ez pontosabban a hajra és az ételmaradékra vonatkozik, hiszen lehetséges, hogy éppen lefolyna a maradék krémleves a lefolyón, de elég nagy dugulásokat képes okozni a fel nem bomlott étel, a haj pedig egyáltalán nem tud lebomlani. Ezek elkerülése érdekében fontos egy kis szűrőt beszerezni, amellyel már könnyen meg tudjuk állítani a le nem bomló termékeket.

Odafigyeléssel, és időnkénti lefolyó tisztítással könnyedén megelőzheti a lefolyó dugulás problémáját. Ügyeljen arra is, hogy minél jobban kerülje a különféle vegyi anyagok használatát a lefolyókban.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés