kellemetlen szagok bűzelzáró hiánya miatt

Kellemetlen szagok a bűzelzáró hiánya miatt

kellemetlen szagok bűzelzáró hiánya miatt

Kellemetlen szagok forrása

Csatornaszag van az udvarban, esetleg már a szomszédok is panaszkodnak a kellemetlen szagra? Az egész utca érzi a csatornaszagot, de nem tudják honnan árad és miért? Esetleg a konyhában vagy a fürdőszobában van büdös, pedig úgy tűnik, hogy jól működnek a lefolyók?
Érdemes ellenőriztetni a bűzelzárót vagy szakembert hívni, aki képes megtalálni a probléma okát és meg is szüntetni azt!

 

A Duguláselhárító Mester az Ön embere, ha szeretné a bűzt kiűzni életéből! 06 209 420 586

Amikor az udvaron folyamatosan csatornaszag van, vagy a konyhában érzünk valamilyen nem oda tartozó szagot, esetleg a fürdőszobában van bűz még akkor is, maikor nem kellene, akkor érdemes a csatornahálózatot és a benti lefolyókat is ellenőrizni, megnézni a bűzelzáró berendezéseket, ellenőrizni a működésüket stb.

A bűz hátterében sokszor komolyabb probléma áll, mint ahogyan azt a tulajdonosok gondolják, ám sajnos sokan próbálnak nem tudomást venni a terjengő szagról, amely még nagyobb problémákat okoz a csatornahálózatban. Ha a csatornaszag az udvarban érezhető, akkor elsősorban a kinti csatornahálózatot és a bűzelzárót kell átnézni. Ez a feladat azonban nem végezhető el otthoni körülmények között, szaktudás és a megfelelő eszközök hiányában. Ebben az esetben ugyanis a duguláselhárító mester az egész csatornahálózatot át kell, hogy vizsgálja, ugyanis sokszor ez a bűz esetében valamilyen dugulás áll, amelytől meg kell szabadítani a csatornát.

A konyhai vagy fürdőszobai bűz is elsősorban az ellenőrzéssel kell hogy kezdődjön, ezt azonban már akár már mi magunk is elvégezhetjük. Abban az esetben, ha nem érzékelünk nagy dugulást, akkor érdemes elsőként a bűzelzáró berendezést ellenőrizni, aztán egy egyszerű házi praktikával egy lefolyótisztítást végezni. Nem muszáj a lefolyótisztításhoz teljesen eldugult lefolyóknak lennie, néha érdemes a „tiszta” lefolyót is tisztítani, hiszen egy gyengébb vegyszerrel vagy házi készítésű lefolyótisztítóval kárt nem tehetünk, de legalább frissítjük a lefolyót. Sokszor a bűz a lefolyóban van, de mégsem dugítja el azt, ezért ezt egy egyszerű lefolyótisztítással el lehet végezni, meg lehet szüntetni.

Abban az esetben, ha a házi praktikák és a vegyszerek sem segítenek, akkor érdemes szakembert hívni, aki a szétszerelés után tudja ellenőrizni és megkeresni a probléma kiindulási helyét. Kérjen szakmai segítséget és szüntesse meg a kellemetlen szagokat a ház, az otthon körül.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

 

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés