Mosogato Lefolyo Tisztitas

Házilag is végezhető mosogató lefolyó tisztítás?

Mosogato Lefolyo Tisztitas

Mosogató lefolyó tisztítás házilag


Ha kisebb mértékű a dugulás, akkor azt lehetőség van házilag is megszüntetni. Ilyenkor minden háztartásban megtalálható anyagokkal, mint pl. ecettel vagy szódabikarbónával, fel tudjuk oldani azt a zsíros szennyeződést a csőben, amely útját állja a lefolyó víznek. A mosogató lefolyó tisztítást lehet csőgörénnyel is végezni, amely mechanikai úton szünteti meg a dugulást, vagyis ezt egészen addig toljuk a csőben, amíg az át nem szakítja a dugulásos részt.

Szét is lehet szedni a mosogató lefolyó részét, persze csak a felső szakaszt. Szerencsénk van, ha itt van a dugulás, hiszen így a lehető legkönnyebben tudjuk megoldani a problémát. A mosogató lefolyó tisztításhoz szakember akkor kell, ha olyan helyen van eldugulva a cső, ahova házi szerszámmal nem érünk el és semmilyen zsíroldó készítmény sem tudja megszüntetni az akadályt. Akik duguláselhárítással foglalkoznak, ők rendelkeznek olyan eszközökkel, amelyekkel az egész csőhálózatot át lehet mosni.

Kamerás vizsgálattal pontosan fel is lehet deríteni azt, hogy merre van dugulás. A mosogató lefolyó tisztítás egy olyan ügy, amely nem tűrhet halasztást, így ha azt tapasztaljuk, hogy már hosszabb ideje lassan megy le a víz, utóbb pedig már csak pumpa segítségével, akkor érdemes utána járni, hogy mi okozza a dugulást. Hogy ne kerüljön sor mosogató lefolyó tisztításra, használjunk szűrőt, amely felfogja a szennyeződést, így mosogatáskor az ételmaradék nem tud bejutni a csőbe és ott lerakódni. Elmondható, hogy a mosogató lefolyó tisztítás dugulási szempontból az egyik legkönnyebben kezelhető probléma.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Duguláselhárító mester

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés