Étterem konyha duguláselhárítás Budapest

Étterem nagyüzemi konyha mosogató duguláselhárítás

Étterem konyha duguláselhárítás Budapest

Konyhai mosogató duguláselhárítás

Nincs is annál kellemetlenebb, mikor otthonunkban eldugul egy lefolyó és hirtelen azt sem tudjuk, hová kapjunk, hogy meg tudjuk oldani a problémát. A dugulások közül valószínűleg a legmakacsabb és legkellemetlenebb, de sajnos a legsűrűbben előforduló dugulás a konyhai lefolyó eldugulása. Ennek egészen egyszerűen az-az oka, hogy az étkezések után tányérokon maradó zsíros, esetleg nagyobb darab ételmaradékok mosogatás közben mind a mosogató lefolyójába kerülnek, eltömítve azt.

Otthon természetesen próbálkozhatunk különböző házi duguláselhárító praktikákkal a konyhai lefolyók tisztítására, melyek nagy eséllyel be is válnak, ám egy nagyipari, éttermi mosogató duguláselhárítása már sokkal komolyabb szakértelmet igénylő feladat.

Ha éttermek, üzemi konyhák vagy büfék duguláselhárításáról van szó, érdemes mindig képzett és profi duguláselhárító szakembert hívni, aki minden profi duguláselhárító eszközzel rendelkezik, amely egy ilyen komoly munkához szükséges.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

éttermi mosogató duguláselhárításÉttermi mosogató duguláselhárítás spirál segítségével

Amennyiben a szakembernek előre jelezzük, hogy egy nagyüzemi mosogató duguláselhárításáról van szó, ő mindenképpen a legprofesszionálisabb eszközöket fogja előkészíteni a lefolyótisztítás elvégzéséhez. Elzsírosodott lefolyók tisztításához megfelelő eszköz lehet a duguláselhárító spirál vagy más néven a csőgörény. Elnevezése természetesen az eszköz alakjára és szerkezetére utal, hiszen egy tetszőleges hosszúságúra toldható, akár több darabból is álló spirál formájú duguláselhárító eszközről van szó. Ebben az esetben a szakember valószínűleg egy gépi duguláselhárító spirált fog alkalmazni.

Üzemi konyhai lefolyótisztítás duguláselhárító gép segítségével

Az ilyen makacs dugulások megszüntetéséhez a legalkalmasabb eszközök a professzionális, nagy teljesítményű duguláselhárító gépek. Egy ilyen gép univerzálisan használható bármilyen duguláshoz, de természetesen a legkomolyabb eltömődéssel is könnyedén megbirkózik.

A duguláselhárító gépek között vannak kézi, illetve elektromechanikus berendezések is. Legyen szó azonban bármilyen súlyos vagy makacs dugulásról, a szakember mindenképpen a legmegfelelőbb eszközt fogja kiválasztani a precíz, hatékony munkavégzés érdekében.

Éttermi nagyüzemi konyhák mosogatók duguláselhárítása 06 20 9 420 586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés