Elzsírosodott eldugult mosogató duguláselhárítás

 Elzsírosodott mosogató szifon duguláselhárítása

 

Elzsírosodott súlyosan eldugult mosogató duguláselhárítása

A duguláselhárítás legkellemetlenebb helyszíne nagy valószínűséggel a konyha. Ennek tetejébe pont a konyhában jelentkezik a leggyakrabban olyan komoly dugulás, amelyet jórészben már csak szakember tud megszüntetni. Ennek oka az, hogy a lefolyóba kerülő zsíros, olajos ételdarabkák, valamint ételmaradékok, és a különböző mosogatószerek keveréke nagyon könnyen, viszont annál súlyosabban képesek lerakódni a vezeték belső falán. Ez a folyamat persze időt igényel, de a csövek karbantartása nélkül mégis elég néhány hónap, hogy a helyzet olyan kritikussá és visszafordíthatatlanná váljon, amikor az eltömődött, zsíros mosogató lefolyó tisztítása már kizárólag gépi tisztítással oldható meg. Természetesen próbálkozhatunk különböző duguláselhárító folyadékokkal, de a vegyszerek valószínűleg csak megelőzésre, valamint a szifonok tisztítására alkalmasak.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

A duguláselhárító gépek

A duguláselhárító gépek olyan professzionális duguláselhárító eszközök, melyek rendkívül nagy teljesítményűek, így még a legmakacsabb dugulás is könnyen megszüntethető a használatukkal. Egy duguláselhárító gép univerzálisan alkalmazható belső, illetve külső munkálatokhoz is. Meglepő, de nagy teljesítményük ellenére rendkívül könnyűek, így gond nélkül hordozhatóak. Duguláselhárító gépekből léteznek manuális készülékek, elektromechanikus gépek, illetve a legkorszerűbb nagynyomású duguláselhárító berendezések is, melyek segítségével rendkívül gyorsan végrehajtható a szennyeződések és lerakódások eltávolítása.

Elzsírosodott konyhai lefolyócsövek gépi duguláselhárítása

A mosogatótálca igen komoly dugulásának megszüntetésére a legalkalmasabb eszközök a professzionális, nagyteljesítményű duguláselhárító gépek. Egy ilyen gép univerzálisan használható bármilyen duguláshoz, és természetesen a legkomolyabb eltömődéssel is könnyedén megbirkózik. Az, hogy az adott dugulás esetében manuális vagy elektromechanikus duguláselhárító gépet kell-e alkalmazni, azt a szakember határozza meg. Legyen szó azonban bármilyen súlyos vagy makacs dugulásról, a szakember mindenképpen a legmegfelelőbb eszközt fogja kiválasztani a precíz, hatékony munkavégzés érdekében.

Elzsírosodott konyhai mosogató lefolyó és szifon tisztítás 06 20 9 420 586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés