Wc pumpa használata

A duguláselhárító wc pumpa hatékony használata? Így csináljuk!

Wc pumpa használata

Amikor hirtelen arra leszünk figyelmesek, hogy öblítés után a WC-ben felgyűlik a víz vagy esetleg még a padlóra is folyik, akkor már tudjuk, hogy dugulással állunk szemben. Ilyenkor természetesen szentségelünk és bosszankodunk, mert senki sem szeret az otthoni duguláselhárítással bajlódni, szakember alkalmazása pedig sok esetben túl költséges a dugulás mértékéhez képest. Mit tehetünk hát ilyenkor? Ez természetesen attól is függ, hogy mi okozta a dugulást. Ha csak tusfürdő, sampon vagy esetleg szappan lerakódás miatt dugult el a lefolyó, abban az esetben az otthoni praktikák, mint a szódabikarbóna vagy az ecet, kifejezetten hatásosak lehetnek. Ha azonban – a WC dugulása esetén – nedves törlőkendők vagy intim betétek a dugulás okozói, akkor be kell vetnünk a nehéz fegyverzetet: a WC pumpát!

Ha nem segít a pumpa hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Miért pont a duguláselhárító pumpa?

Manapság már számtalan wc duguláselhárítási praktikáról hallhatunk, és a boltok polcai rogyásig vannak, a magukat jobbnál jobbnak ígérő duguláselhárító szerekkel. Pontosan ezért használjuk egyre ritkábban a WC pumpát, holott vannak olyan esetek, melyeknél a fizikai duguláselhárítás jelentheti az egyetlen megoldást. Például a WC csésze komolyabb dugulása esetén sokszor felesleges a bolti duguláselhárító szerek használata, hiszen a problémát csak egy nagy szívóerejű WC pumpával lehet megoldani. Egy profi WC pumpa a lefolyók eldugulása esetében is hatékony megoldást nyújthat, ellentétben az üzletben kapható drága, mérgező lefolyótisztítókkal. Javasolt tehát minden dugulás esetében pumpálással kezdeni a duguláselhárítást.

A duguláselhárító pumpa használata

Először is kezdjük a művelet előkészületeivel: Tegyük a WC pumpát az eldugult lefolyóra vagy WC csészére úgy, hogy az a nyílást teljesen elfedje. Fontos, hogy a gumiharang vízben legyen, de csak annyiban, amennyi éppen ellepi a gumi rész tetejét. Az előkészületek után elkezdhetjük a pumpálást. Vákuumot kell képeznünk a csőrendszerben, méghozzá úgy, hogy a pumpát hirtelen fel és le mozgatjuk. Így érhetjük el, hogy a lefolyóban lévő, dugulást kiváltó szennyeződések elmozduljanak a helyükről. Ezt a folyamatot addig kell ismételnünk, amíg látjuk, hogy a szennyeződések nagy részét eltávolítottuk a lefolyóból. A művelet sikerességét öblítéssel vagy a csap megnyitásával ellenőrizhetjük. Ha a víz lefolyik, jó munkát végeztünk.

Amennyiben a wc pumpa nem segít hívja Nyári Zoltán duguláselhárítót 06 20 9 420 586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés