Dugulaselharitas VII. Kerulet

Duguláselhárítás VII. kerület: garanciálisan, olcsón!

Dugulaselharitas VII. Kerulet

Duguláselhárítás VII. kerület területén

A fürdőszobai, konyhai lefolyók, valamint a toalett leggyakrabban a nem rendeltetésnek megfelelő használat miatt dugulnak el. A túl sok mosópor, mosogatószer és tusfürdő használat éppen úgy nem tesznek jót, mint a lefolyóba kerülő zsiradék, vagy a WC-n lehúzott ételmaradékok és higiéniai termékek. De mégis mit tehetünk akkor, ha már dugulás jeleit észleljük, és mihamarabb szeretnénk a problémától megszabadulni? A duguláselhárítás a VII. kerület ingatlanjaiban is gyorsan és zökkenőmentesen kivitelezhető a megfelelő szakemberek választásával.

 

Kísérletezhetünk egy ideig a vegyi anyagokkal, a házilagos megoldásokkal, vagy a pumpálással, de ha néhány alkalom után sem lesznek átjárhatóak a lefolyók, akkor jobban járunk, ha azonnal szakemberhez fordulunk. A duguláselhárítás a VII. kerület területén is elérhető munkanapokon és hétvégén egyaránt, ráadásul, ha sürgős beavatkozást igényel a helyzet, akkor bármikor azonnal a helyszínre sietnek a szakemberek. A kamerás cső-, és csatornavizsgálat segítségével bontás nélkül derítenek fényt arra, hogy mi is áll tulajdonképpen a dugulás hátterében, s ennek megfelelően orvosolják a problémát. Legyen szó akár a VII. kerület, akár a főváros más területeinek ingatlanjairól, arról azonban semmiképpen nem feledkezhet meg, hogy a hétköznapokban mindig rendeltetésszerűen használja a lefolyókat, ügyeljen azok átöblítésére, takarítására, és arra, hogy ne kerüljön beléjük oda nem illő tárgy vagy anyag. Ha a megelőzés ellenére is dugulással kénytelen szembesülni, hívjon szakembert a helyzet megoldására!

VII. - kerületi duguláselhárító 06 20 9 420 586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés