Duguláselhárítás IX.- kerület

Duguláselhárítás IX. kerület: profi segítség a bajban!

Duguláselhárítás IX.- kerület

Duguláselhárítás IX. kerület: profi segítség a bajban!

A konyhát, fürdőszobát, vagy toalettet érintő dugulások ingatlantól függetlenül bárhol előfordulhatnak. Bár tény, hogy a régi házak esetében a csövek állapota, valamint az egykori hiányos kivitelezés miatt talán gyakrabban találkozni dugulással és csőtöréssel, de természetesen az újépítésű ingatlanok sem számítanak ez alól kivételnek. Nem lehet elégszer felhívni a figyelmet arra sem, hogy a lakáshasználók szokásai is nagymértékben befolyásolják, hogy mikor válik szükségessé a duguláselhárítás IX. kerület ingatlanjaiban.

S hogy mi a teendő, ha bekövetkezett a baj? Sokan úgy vannak vele, hogy a pumpálás, és az üzletek polcain sorakozó duguláselhárító folyadékok elegendő segítséget jelenthetnek, ám ha sokadszorra is hiába próbálkoznak ezekkel, akkor bizony érdemes szakemberhez fordulni. Ha jól választ csapatot, akkor a duguláselhárítás IX.kerület ingatlanjaiban is gyorsan és egyszerűen megvalósítható, ráadásul akár ünnepnapon, vagy hétvégén is. A területen tevékenykedő szakemberek profi felszereléssel érkeznek a helyszínre, és hála szakértelmüknek, valamint a kamerás cső-, és csatornavizsgálathoz használatos eszköznek, gyorsan rávilágítanak arra, hogy a rendszerben milyen jellegű problémáról van szó. Ha a duguláselhárítás IX.kerület területén válik szükségessé, érdemes mihamarabb profikra bízni a feladatot, ellenkező esetben akár többet árthat a házilagos próbálkozásokkal, mint használna. Ne feledje, a mindennapi lakáshasználat, a lefolyók állapotára való ügyelés, és a rendszeres tisztítás, karbantartás elősegíthetik, hogy hosszú ideig átjárható maradjon a rendszer!

Duguláselhárítás Budapest IX.- kerület területén 06 20 9 420 586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés