duguláselhárítás házilag vegyszerekkel és pumpával

Duguláselhárítás házilag vagy szakemberrel

duguláselhárítás házilag vegyszerekkel és pumpával

Duguláselhárítás házilag vegyszerekkel

Eldugult a lefolyó? Ételmaradékokkal van tele a mosogató? Bűz van az udvaron? A dugulás nem csak esztétikai probléma, hanem az egészségre is rossz hatással is lehet. Ha már nem segítenek a házi praktikák, és már több vegyszert sem szeretne a lefolyókba önteni, akkor hívja a Duguláselhárító Mestert! 06 20 9 420 586

 A dugulást nem hagyhatjuk figyelmen kívül, de talán a szag és a látvány nem is engedi, hogy megfeledkezzünk róla. A duguláselhárítás történhet házilag, hiszen a nagyanyáinktól kiváló házi praktikákkal ismerkedtünk meg, de ha az nem segít, akkor bizony a vegyszerekhez kell nyúlnunk, bármennyire is nem szeretjük, ha vegyszert kell használnunk a lakás különféle használatos felületein. A vegyszerekkel is érdemes már vigyázni, hiszen a nagy erősségű vegyszerek képesek megmarni a lefolyókat is, tehát nem az a probléma megoldása, ha naponta vegyszert öntünk a lefolyóba. Amikor már semmi nem segít, akkor ne sajnálja a pénzt attól a szakembertől, aki képes Önt megszabadítani ettől a kellemetlen problémától.

A duguláselhárítás házilag a különféle konyhai eszközökkel történhet. Ezek az eszközök mind valamilyen maró hatással bírnak, tehát ugyanúgy, ahogyan a vegyszerekkel, ezekkel is óvatosnak kell lennünk. Érdemes a kisebb dugulásoknál kipróbálni először a citromsavat és a citromlevet, esetleg a szódabikarbónát, az ecetet vagy a bórsavat vagy a trisót. Ezekhez már kiváló recepteket találhatunk az interneten, fontos ugyanis, hogy mit mivel és milyen arányban keverünk. A kisebb dugulásokat meg kell hogy szüntessék ezek a szerek, de fontos, hogy ne vigyük túlzásba a használatukat, főleg abban az esetben, ha sok műanyag alkatrésze van a lefolyóknak.

A nagyobb dugulásokat már nem lehet eltávolítani egy egyszerű házi praktikával, olyankor fontos kipróbálni valamilyen duguláselhárító vegyszert. Fontos azonban, hogy ezeket a vegyszereket csak és kizárólag a használati utasítás szerint alkalmazzuk, különben még nagyobb kárt teszünk a lefolyókban.

Ha már nem segít semmi, akkor ne feledjük, hogy van még egy lehetőség, amely már biztos megoldás a lefolyónak, ez pedig nem más, mint a szakember. Néhány esetben jobb már rögtön a szakembert hívni, akik képes rögtön megszüntetni a problémát, méghozzá olyan módszerekkel, amelyekkel biztosan nem tesznek kárt a lefolyócsövekben. Néha jobban megéri a duguláselhárító mestert alkalmazni, mint drága lefolyótisztítókra költeni, hiszen a biztos pont mindig a szakember. 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés