duguláselharítás garanciával

Duguláselhárítás garanciával az Ön otthonában is

duguláselharítás garanciával

Gondot okoz a dugulás? Duguláselhárítás garanciával gyorsan és kedvező áron! 

Duguláselhárító Mester: +3620-942-0586

 

A megbízható duguláselhárító mesterek garanciát vállalnak a saját munkájukra. Miért tehetik ezt meg?

A dugulások megszüntetése nem jelenti azt feltétlenül, hogy a probléma hosszú időre megszűnt. Ha a szennyvízelvezető cső falán megtapadó szennyeződéseket nem távolítjuk el, az esetben a dugulás rövid időn belül kiújulhat. Ha a duguláselhárítás garanciával történik, akkor bizonyosak lehetünk benne, hogy a szolgáltatást végző mester figyelmet fordított a csővezeték alapos megtisztítására.

 A csővezeték falának tisztításának mértéke rendszerint az alkalmazott módszerektől függ. A legtöbb otthoni megoldás nem nyújt hosszú távú megoldást, hiszen jó esetben is csak a dugulás gócpontját szünteti meg. E tekintetben jó hatékony segítséget jelenthetnek a különböző vegyszeralapú készítmények, de a makacs dugulásokkal szemben ezek is hatástalanok, kiváltképp abban az esetben, ha a problémát valamilyen szervetlen anyag okozza, például egy tisztasági betét, egy pelenka vagy valamilyen törlőkendő.

A dugulások megszüntetésében sokszor szerephez jut az úgynevezett csőgörény. Ez gyakorlatilag egy közönséges acélspirál, ami körkörös mozgatással bevezethető a csővezetékbe. Szinte minden nagyobb barkácsüzletben megvásárolható, így akár otthonra is bekészíthetünk egy darabot, azonban tudni kell, hogy az szinte minden esetben csak fél megoldást végez. Mivel a cső falán ott marad a megtapadt zsíros szennyeződés, így a további használat során újabb és újabb ételdarabkák és szennyeződések tapadnak meg, ami a dugulás újbóli kiújulásához vezet.

Duguláselhárítás garanciával és tartósan

Ha unjuk a folytonos problémákat, ha elegünk van abból, hogy időről időre meg kell birkóznunk a dugulásokkal, akkor válasszuk a tartós megoldást és hívjunk szakértőt!

A szakértő által elvégzett duguláselhárítás legnagyobb előnye, hogy olyan felszerelések alkalmazásával történik, amely teljes csőtisztítást tesz lehetővé. Általános tévhit, hogy a dugulások megszüntetése közönséges csőgörénnyel történik. A csővezetéket rendszerint egy speciális spirálos gépi berendezéssel tisztítják. Ez a berendezés képes különböző méretű szennyvízelvezető csöveket is megtisztítani, így a duguláselhárítás garanciával végezhető el, hiszen nem kell tartani a gyors kiújulástól.

Duguláselhárítás Budapesten garanciával 06 20 9 420 586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés