duguláselhárítás árak Budapest területén

Duguláselhárítás árak Budapest

duguláselhárítás árak Budapest területén

Duguláselhárítás árak

Eldugult a lefolyó vagy a wc? Kellemetlen szagok terjengenek a lakásban? Unja már hogy nem folyik le a víz? Elege van a vegyszerek használatából? – Akkor hívjon minket, és bízza ránk a munka elvégzését! Ne használjon feleslegesen vegyszereket, hiszen azzal még nagyobb károkat is okozhat!
A duguláselhárító mester kiszállási díj nélkül oldja meg a problémáját, méghozzá gyorsan!
Hívjon akár most: Duguláselhárító Mester: 06 20 942 0586

A duguláselhárítás árak sokszor nem kerülnek annyiba, mint ahogyan azt az ügyfelek gondolják. Nagyon sokan vannak, akiknél rendetlenül viselkedik – talán már évek óta – a lefolyó, és hiába öntenek bele bármilyen tisztítószert, az nem akar kitisztulni. Talán már számtalanszor eszébe jutott, hogy jó lenne kihívni egy duguláselhárító mestert, aki végre pontot tehetne a probléma végére, de mindig az jut eszébe, hogy ha már a kiszállás is nagyon sokba fog kerülni, akkor mennyi lesz majd a munka… és inkább nem is érdeklődik utána, inkább öntözgeti a lefolyóba a vegyszereket és bosszankodik, hogy az nem segít semmit.
Ideje lenne már a sztereotípiáktól megszabadulni, hiszen nem minden szerelő kerül nagyon sokba, és nem minden szerelő veri át az ügyfeleket és kér szinte megfizethetetlen összegeket egy kisebb és könnyen elvégezhető munkáért.

A duguláselhárítás árak a mi cégünknél kedvezőek, hiszen mi csak azt fizettetjük meg az ügyfeleinkkel, amit dolgozunk. Nem kell például kiszállási díjat fizetni, és ha körül tudja írni már a telefonos egyeztetéskor, hogy mi is a probléma, mi már akkor meg tudjuk körülbelül határozni, hogy mennyibe fog kerülni a munka. Az emberek sokszor attól félnek, hogy – mivel nem értenek a lefolyókhoz – ezért át fogják verni őket, és sokkal többet fizettetnek meg velük, mint amennyit dolgoznak rajta. A mi honlapunkon már előre tájékozódhat a duguláselhárítás árak alakulásáról, tehát ha például önnek a mosdója dugult el, akkor már meg tudja nézni, hogy körülbelül mennyibe fog annak a javítása kerülni.

Természetesen sajnos mi sem tudunk teljesen végső duguláselhárítás árat mondani, hiszen tényleg sokszor az történik, hogy a baj sokkal nagyobb, mint ahogyan azt Ön gondolná, mint ahogyan azt egy laikus személy látja, de mi már egy kezdeti bizalmat próbálunk nyújtani leendő ügyfeleink felé azzal, hogy a duguláselhárítás árak láthatóak és elérhetőek a weboldalunkon, de akár telefonon is érdeklődhet a munkadíjról. Az pedig nagyon fontos, hogy mi nem fizettetjük ki a kiszállási díjat, hiszen az a munkánkhoz tartozik, hogy házhoz megyünk és ott végezzük el a javításokat.

A duguláselhárítás árak egyébként akkor lehetnek a legkedvezőbbek, ha Ön odafigyel a csövekre és a lefolyókra, ha bizonyos időközönként végez egy házi lefolyótisztítást, illetve ha rendeltetésszerűen használja ezeket. Ha ez így történik, akkor szinte biztos, hogy csak nagyon ritkán lesz ránk szüksége, és akkor sem kerülhet meglepő helyzetbe a dugulásokat tekintve. Egy általános lefolyótisztítást érdemes elvégezni néhány havonta – így megelőzheti a dugulást.

Duguláselhárítás árak Budapest

Olcsó duguláselhárítás Budapest  Árak Kiszállási díj  Folyóméter díj 10fm felett
       
Mosdó, mosogató dugulás ára 10fm-ig 16.000.-Ft  0.-Ft     1.500.-Ft/fm   
Wc dugulás elhárítás ára 10fm-ig 18.00.-Ft 0.-Ft     1.500.-Ft/fm  
Fővezeték dugulás megszüntetése 10fm-ig  25.000.-Ft  0.-Ft     1.500.Ft/fm

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

dugulaselharitas ar

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés