Dugulás megszüntetése Budapest területén

Dugulás megszüntetése különböző módszerekkel

Dugulás megszüntetése Budapest területén

Dugulás megszüntetése elhárítása

A dugulás megszüntetése számos különböző módszerrel lehetséges; ezek közül némelyek hatékonysága egyáltalán nem garantálható, némelyek viszont a legtöbb esetben megoldással szolgálnak.

Ha a konyhai vagy a fürdőszobai lefolyók eldugulnak, a dugulás megszüntetése nem tűr halasztást. Ilyen esetben hatékony és gyors intézkedésre van szükség. Nem minden esetben egyértelmű, mikor milyen megoldás tekinthető a leghatékonyabbnak, hiszen a dugulások helye és jellege is erősen eltérő lehet.

A konyhai lefolyók esetében a dugulást szinte minden esetben a zsíros szennyeződésen megtapadó ételdarabkák okozzák. Az ételdarabkák lefolyóba kerülése kivédhetetlen, noha a nagyobb darabokat egy közönséges gyümölcsszűrővel nagyon hatékonyan szűrhetjük. Ha mégis bekövetkezik a baj, nincs más hátra, mint a dugulás megszüntetése. Számos lehetőségünk van; a legalapvetőbb megoldást a gumipumpa jelenti, amely a vákuumhatásnak köszönhetően fejtheti ki a hatását. Némi szerencsével egyszerűen kimozgatja a helyéről a dugulást, így az távozhat a lefolyón át. Nem szabad elfelejteni, hogy a módszer csak abban az esetben lehet hatékony, ha vészelfolyót eltömítjük, hiszen csak így érvényesülhet a vákuumhatás. Ha ez nem válik be, érdemes próbálkozni a különböző lefolyótisztító szerekkel. Általában azokat tudjuk ajánlani, amelyek kellően sűrűek ahhoz, hogy megtapadjanak szivárgó átfolyás esetén is. Ha nem szeretnék vegyszert használni, tegyünk egy próbát egy nagy adag forrásban lévő vízzel. A forró víz zsíroldó hatásának köszönhetően rendkívül hatékony lehet, de elsősorban csak részleges dugulás esetén hatékony.

dugulas elharitas budapestA fürdőszobában is rendkívül fontos a dugulás megszüntetése. Itt rendszerint a haj és a szappanmaradványok okoznak fejtörést. A tisztítási módszerek nagyrészt hasonlók a konyhai lefolyó esetében ismertetett módszerekhez.

A WC lefolyó esetében azonban a dugulás megszüntetése egészen más módon történik. A szerves dugulások esetében hatékonyak lehetnek a lefolyótisztítók, de a legtöbb esetben a háztartási sósav jelenti a megoldást.

Ez utóbbi előnyeként említhető a vízkőoldó hatás is, noha ehhez a WC csészében lévő víz eltávolítására van szükség. Érdemes megismerkedni az úgynevezett csőgörénnyel is.

 

Amennyiben a dugulás megszüntetése nem sikerül, hívjon egy igazi Duguláselhárító Mestert, aki gyorsan és jó áron segít!
Duguláselhárító Mester: +3620-942-0586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés