dugulás elhárítása Budapest

Dugulás elhárítása: mesterrel vagy nélküle?

dugulás elhárítása Budapest

Dugulás elhárítása Budapest területén

Eldugult a lefolyó? Kellemetlen szagok a konyhában? Nem szeret mosogatni, mert nem folyik le a víz és büdös szabadul fel a lefolyóból? Hívja a Duguláselhárító Mestert, aki elfogadható áron végez minőségi munkát. 0620 9420 586

A dugulás elhárítása nem egy akkora probléma, mint ahogyan azt sokan gondolják, szükséges hozzá azonban egy megbízható mester, aki jó munkát végez. A mi munkánkban az a lényeg, hogy úgy lássuk el a feladatunkat, hogy az még sokáig ne jelenjen meg újra, illetve hogy olyan tanácsokkal is lássuk el ügyfeleinket, akik ezekkel kissé jobban meg is értik a lefolyók működését és a dugulások lehetőségét. Amikor már átláthatóbb a lefolyók működése, a rendszer, amelyen a víz végighalad, akkor könnyebben tudjuk azt is megválogatni, hogy mi kerülhet oda és mi nem. Ez főleg a WC esetében igaz. Ügyfeleink hálásak azért, mert segítünk nekik megelőzni a dugulást, amikor pedig nagyobb a baj, akkor minket hívnak és barátaiknak is minket ajánlanak. Így építhettünk ki egy jó rendszert egész Budapest szerte.

A dugulás elhárítása akkor lesz a szakember feladata, ha már semmilyen tisztítószer és vegyszer nem képes a dugulást megszüntetni. Első körben ugyanis mi nem azt ajánljuk, hogy Ön rögtön hívjon mestert, amikor dugulást észlelt, hanem hogy először próbálja meg megszüntetni Ön a dugulást. Ha ez nem sikerül, akkor természetesen megpróbálunk minél hamarabb a helyszínre sietni, ugyanakkor Önnek is jobb, ha egyedül el tudta végezni a feladatot, mert akkor nem kell mestert fizetnie.

A dugulás elhárítása házi praktikákkal is lehetséges, sőt, ajánlott is először ezeket a szereket kipróbálni. A különféle oldószerek tökéletesek lehetnek a konyhai és a fürdőszobai lefolyókba, hiszen azok a kisebb dugulásokat, mint az ételmaradék okozta dugulás fel tudják oldani. Nem elég ez ugyanakkor a WC-be, hiszen ott ha nagy a dugulás, akkor csak a pumpa, vagy a duguláselhárító mester segíthet.

Ha szeretné egyébként elkerülni, hogy a duguláselhárító mester sűrű vendég legyen, akkor érdemes nagyon odafigyelnie arra, hogy mit dob a lefolyóba, mit dob a WC-be, és havonta egy kisebb, enyhe hatású lefolyótisztítót önteni bele, amely képes a kisebb dugulásokat megszüntetni, így megelőzheti a nagyobb bajt. Ha már kialakult a dugulás, és ha a házi praktika nem segít, akkor a dugulás elhárítása céljából érdemes kipróbálni még valamilyen gyárilag előállított vegyszert – itt fontos felhívni a figyelmet arra, hogy csak az előírt mennyiséget használja, ha többet önt a lefolyóba, vagy sűrűbben, mint az előírás, akkor nagyobb károkat is okozhat a csőrendszerben. Ha azonban ez sem segít, akkor nincs más hátra, mint a duguláselhárító mester telefonszámát előkeresni és a szolgáltatást kérni.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés