dugulás elhárítás gyorsan szakszerűen

Dugulás elhárítás gyorsan és szakszerűen

dugulás elhárítás gyorsan szakszerűen

Eldugult mosogatója, és igazi rémálommá vált a mosogatás?

Már minden módszer kipróbált, de a dugulás továbbra is fennáll?

Hívjon duguláselhárító mestert! Problémáját kedvező áron, gyorsan és tartósan orvosoljuk.

Duguláselhárító Mester: +3620-942-0586

 

A dugulás elhárítás a legtöbb esetben nem tűr halasztást. A mosdó, esetleg a mosogató lefolyóját egy-két napig nélkülözni tudjuk, de a WC-t aligha. Ha probléma jelentkezik, nincs idő várakozásra, a dugulást mielőbb meg kell szüntetni.

A dugulás elhárítás kivitelezése szükséges lehet bármely konyhai vagy fürdőszobai lefolyó esetében, de a külső csatornákat is érintheti. A konyha esetében rendszerint a zsír, illetve a zsíros lerakódáson megtapadó ételdarabkák okoznak problémát. Sajnos nagyon sok esetben hagyjuk kihűlni a zsíros mosogatóvizet, így a hideg zsír nagyobb mennyiségben tapadhat meg a lefolyó falán. Az így megtapadó zsíros rétegen aztán megtapadnak az ételdarabkák is, ami végül duguláshoz vezethet.

A fürdőszobai lefolyók esetében is hasonló jelenségről kell beszélni, de ott természetesen nem az ételdarabkák jelentik a problémát. A mosdó, a kád, illetve a tuskabin lefolyói esetében rendszerint a szappanmaradványokon megtapadó hajszálak vezetnek a problémához. A WC csésze esetében szinte minden esetben az oda nem illő tárgyak okoznak galibát. Sajnos a pelenkák, nedves törlőkendők, almacsumák, tisztasági bevétek és műanyag illatosítók fennakadást idézhetnek elő, ami megszüntetése sok esetben csak professzionális dugulás elhárítás során szüntethető meg. Sőt, a műanyag tárgyak fennakadása sok esetben a csésze felemelését teszi szükségessé.

A dugulás elhárítás során számos különböző praktikát és eszközt alkalmazhatunk. Mindenekelőtt arra érdemes figyelmet fordítani, hogy a dugulást okozó hatásokat kivédjük. Az esetek többségében ez csak részben lehetséges, de érdemes figyelmet fordítani a nagyobb ételdarabkák és a haj szűrésére. Ezt konyhai gyümölcsszűrővel, illetve fürdőszakai szűrővel tehetjük meg. Havonta, de legalább kéthavonta érdemes valamilyen módon gondoskodni a lefolyócső tisztításáról. A boltokban kapható termékek többsége erre alkalmas, de a szódabikarbóna és az ecet elegye, illetve a forró víz is kiválóan tisztítja a lefolyót. Ha pedig komolyabb megoldást szeretnénk, akármelyik barkácsüzletben vásárolhatunk úgynevezett csőgörényt.

Bizonyos esetekben az otthoni módszerek nem vezetnek eredményre, ilyenkor a sikeres dugulás elhárítás érdekében professzionális szolgáltatásra van szükség. Válasszunk minden esetben felkészült és megbízható céget!

Duguláselhárító Mester: +3620-942-0586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés