Eldugult wc dugulás elhárítása Budapest

Az eldugult WC sem jelenthet gondot!

Eldugult wc dugulás elhárítása Budapest

Az eldugult WC igencsak kellemetlen problémát jelent; gyakorlatilag használhatatlanná válik a mellékhelyiség és szükség esetén más megoldást kell keresnünk... Senki sem szívesen kéredzkedik be a szomszédba vagy fut el egy közeli nyilvános WC-be, hogy elvégezze a szükségleteit... Ilyen esetekben azonnali megoldásra van szükség, nincs lehetőség várakozásra.


Az eldugult WC sem jelenthet gondot, segítségért hívja szakembereinket.

Gyors, biztos és tiszta megoldást kínálunk Önnek!

Hívjon, ha szükség van ránk! Telefonszámunk: +3620-942-0586

Az eldugult WC probléma a legtöbb esetben a nem rendeltetésszerű használatból származik. Sajnos hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a WC csésze nem szemetes kanna, így néha olyan dolgokat is beledobunk, amiket nem lenne szabad. Az esetek többségében tisztasági betét, nedves törlőkendő, pelenka vagy más szöveganyag okoz problémát. Sajnos az is gyakori, hogy a WC peremére erősített létfrissítő műanyag tartályocskák beleesnek a WC-be, mi pedig észrevétlenül lehúzzuk. Vagyis megpróbáljuk lehúzni, hiszen a legtöbb esetben csak a belső hajlatig jutnak. Az ilyen jellegű problémákon nem segítenek a boltban kapható csatornatisztító készítmények. Ilyen esetekben szakszerű segítségre van szükség.

Amennyiben a dugulás szerves eredetű, illetve laza szerkezetű, az esetben lehetőség van a különböző berendezések használatára, legyen szó akár spirálról vagy nagy nyomású berendezésről. A szilárd szennyeződésekkel szemben ezek sajnos nem alkalmazható sikeresen; ilyen esetekben a legegyszerűbb és legbiztosabb megoldás a WC csésze felemelése. A művelettől nem kell tartani, a szakemberek nagygyakorlattal végzik el. A munkálat befejezése után tökéletesen tiszta WC helyiséget, illetve fürdőszobát kapunk vissza.

A szakembereink minden esetben ügyelnek arra, hogy a lehető legkisebb felfordulást, illetve a legkisebb kárt okozzák. Ez az jelenti, hogy csak abban az esetben folyamodnak a WC csésze kiemeléséhez, ha az elengedhetetlenül szükséges. A szakemberek tudatában vannak annak, hogy a WC nélkülözhetetlen minden egyes háztartásban, ezért az eldugult WC problémáját minden esetben a lehető legrövidebb határidőn belül oldják meg. Ennek érdekében állandó ügyeletet tartanak, a nap huszonnégy órájában elérhetőek a hét minden napján.

Az eldugult WC nem jelenthet problémát, ha elmenti a telefonszámunkat: +3620-942-0586.

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés