padlóösszefolyó dugulás elhárítás tisztítás

Amikor a padlóösszefolyó felett megáll a víz ránk van szüksége

padlóösszefolyó dugulás elhárítás tisztítás

Padlóösszefolyó dugulás

Sok régi építésű épület konyhájában, illetve a modern fürdőszobákban is visszatérő gond volt a padlóra, csempére került víz elvezetése. Ezt a gondot egy huszárvágással, padlóösszefolyó beépítésével oldották meg. Ezeknek általában elég szűk a keresztmetszete, ez a tény valamint a fém borítólap kialakítása valamint a többnyire kilencven fokban megtört csővezeték ideális feltételeket teremt, hogy mindenféle dugulások könnyedén kialakulhassanak. Maga a padlóösszefolyó akár házi módszerekkel is többé kevésbé könnyen kitakarítható, de a csatlakozó szűk cső csak szakember és profi duguláselhárító eszközök bevetésével tisztítható meg eredményesen.

 Elképzelhető micsoda káoszt és zűrzavart képe okozni egy ilyen, látszólag jelentéktelen csődarab, mikor mondjuk zuhanyzás közben nem hajlandó lefolyni a víz, vagy esetleg a konyha közepén bugyog vissza fekete szennyvizet, súlyos csatornabűzt árasztva. Ha meg szeretné magát kímélni az ilyen helyzetekkel járó kellemetlenségektől, gondoljon idejében a padlóösszefolyó kitakarítására, a dugulás megelőzésére. Ha pedig már ott tart, hogy a kellemetlen szag az egész lakást beteríti, akkor sem késő hívni a duguláselhárító mestert, aki a főváros és Pest megye egész területén hívásra házhoz megy (+3620-942-0586). Segítségével gyorsan és könnyen, ráadásul olcsón megszabadulhat ettől a problémától, és a padlóösszefolyó ismét rendesen elvégzi majd a dolgát, vagyis levezeti a felesleges vizet.

A duguláselhárító mester a nap huszonnégy órájában az Ön rendelkezésére áll minden dugulással kapcsolatos probléma azonnali megoldására. Tisztán, bontás és törés-zúzás nélkül, hosszútávra szóló szag és dugulásmentességet biztosít, legyen szó kültéri vagy beltéri lefolyókról, mosdó vagy padlóösszefolyó, kád vagy mosogató sem jelenthet akadályt. Ha gond van, hívja tehát bizalommal, az elvégzett munka minősége garantált, az árak pedig mindenki számára megfizethetőek. Rövid úton megszabadul minden, a lefolyókkal kapcsolatos kellemetlenségtől, és a szakszerű eljárásnak köszönhetően hosszú ideig nem lesz gondja ilyesmire.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés